TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben de sana yazdım sibeliiiiiiim gelmedi miiiiiiiiii :)

senemim hoşgeldin bacııııııııım muuuuck

tatlışlar valla öbür topic de bizi merak eden burayı buluyor :)))))))))))

çiğdemden bahsetmiyorum tabi. birkaç kişi geldi baktı bişi yazmadan gittiler ama yazdıklarımızı okudular napcaaaaz

hooşşşbulduuk canım..ne o ööle özelden mözellden mesajlar çok ayıp vallaaaaaa akannehir

yapcak bişey yok bacım..napalım. keşke şifreli topicler olsaaaaaaaaa :) sadece şifreyi bilenler girebilseeee!

hooşşşbulduuk canım..ne o ööle özelden mözellden mesajlar çok ayıp vallaaaaaa akannehir

aşkolsun canım ya şimdi bizim topic de biri geziyordu ovulasyon topiğinde de bugün türedi o kişi. sonra sorular falan sordu bilimadamı mıdır nedir onu çözmeye çalışıyorduk da... sana da özelden yazcaktım şimdi ama 600 sn beklemem lazımmış bekleyemedim burdan yazdım isim vermeden :)))))))))))))

evet bende farkettim gelip okuyup gittiler ama yapcak bişi yok senemin dediği gibi şifreli değil e sürekli özeldende yazışamayız son çare msnadreslerimizi vercez onuda nerden bilmiyom
senemcim sanada özelden atarız konuyu buraya yazamıyoz işte okuuyo diye

aşkolsun canım ya şimdi bizim topic de biri geziyordu ovulasyon topiğinde de bugün türedi o kişi. sonra sorular falan sordu bilimadamı mıdır nedir onu çözmeye çalışıyorduk da... sana da özelden yazcaktım şimdi ama 600 sn beklemem lazımmış bekleyemedim burdan yazdım isim vermeden :)))))))))))))

gerçekten hiçççç belli olmadı :roflol:

önemli değil kızlaar yaa..herkes istediğiyle konuşur siz bana bakmayınn espiirik yapptım beeenn :))

olmaz öle senemcim burası bizim topiğimiz biz rahat konuşalım diye kaçtık buraya ama işte okunuyo diye ben yazmadım sağolsun hande çaktırmadan anlatmış sana :mymeka:
sen sabah görmedinmi cnm öteki topikte

senemim bekliyorum 420 sn sonra gönderebilcekmişim sana mesajımı.

mesajımı yazdım bekliyorum anacım :roflol:

öteki topik durmuş harbiden bizde ilk günden 22 sayfa yaptım çıkana kadar 30 olur maşallahhhh :nazar:

bakınnnnnnnn ayça hanım yokkkkkkkkkk
niyeeeeeeeeee
kocişiyleeeeeee mercimek yapıyooooooooooooo Şeniz

aaa evet ayça mercimek yemeği yapıyormuş ahahaha.

kıslar çarpılırız valla ayçam oruçlu diil mi :))))))))))

eneeee bakın ne kadar iyi kısmış benim bacım yaaa lafının üstüne geldi bu kadar olur :1hug:

X