tabaklarim catladi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
bulasik makinesi aldigimdan beri tabaklarim catladi hep....
ustelik tabaklarin altinda,bulasik makinesine konabilir yaziyo....
senelerdir kullandim bise yok bulasik makinesi geldi catladilar....
olcak is degil valla.....ne yapiyim ben simdi....

tabakların eğer desensiz porselense iyice ısıttığın sütün içine koyup biraz bekletirsen çatlak izleri kayboluyor tecrübeyle sabittir

tabakların eğer desensiz porselense iyice ısıttığın sütün içine koyup biraz bekletirsen çatlak izleri kayboluyor tecrübeyle sabittir

giz nediyonsen,,yapacam valla.............nah burayada yazacam sonucua.s

maelesef kandırıyorlar bizi bende çay bardaklarımı makineye attım gümüş yaldzılıydı hep soyuldu döküldü makineye atılır diyordu gitti canım bardak takımım

Benim bardaklarımında çözümü olsa keşke ..

PEMBEİNCİ kız sende götür adamın kafasına cal bardaklarıı sana yalan konuşmuş valla ben hemen iyade ederdimmm

evet bende oyle dusunmeye basladim.....ne terbiyesizlik dime..............sanki biz parayi yoldan topluyozklava:

benimde var altın yaldızlı çay takımım sürekli elde yıkarım buna rağmen zamanla renklerde değişim oluyor..

Benimde sürahi takımım ve çay bardaklarım altın yaldızlı ama kullanmıyorum vitrinimde duruyor. Vitrini temizlerken içindekileri makinaya attım kesme kristal olduğu için bişey olmaz dedim, yaldızlı bardaklarımıda toz bezi ile silerek sadece tozunu alacaktım sözde.
Bir baktım sildiğim bardakların yaldızları çıkıyor.:1shok:
Makineye yaldızı gitmesin diye atmayan ben, elimdeki beze camsil döküp silince kendi ellerimle çıkardım yaldızlarını, aferim bana dimi...benneyaptımki
Bizde yaldız boyası alıp çıkan yerleremi sürsek acabakaydirigubbakcemile3

Elis ne yaptın canım denedin mi?

ay be guzelim ben sana bilgi vercektim dime,ay benim kafama ne diyim:mymeka:cok pardon canimcim.....:1rolleyes:
simdi dedigin uzre mutfaga gittim sutu koydum ocaga geldim oturdum burayasonra bi fiiiiiiiiis sesi kostum ne goriyim sut tasmis:roflol:neyse biraz soguttum icine tabagi koydum bekledim biraz ve sonuc:lepi:harika

cok tesekkurler canim iyiki varsin,,,,,muckŞeniz

rica ederim canım çatlamasından korkmadan güle güle kullann nede olsa çaresi var artık:lepi:

canım hangi sıtede nerde okudum bılmıyorum ama çatlayan porselenler için şu yazıyordu. kaynayan süte porseleninizi yatırıp bır sure bekleyın ilk gunku gibi pürüzsüz olacak. en azından bırtanesınde deneyebilirsin canım ne kaybedersinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…