• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar, bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması mevcut mu? Hamile kalma durumunda kan sulandırıcı kullanmalı mıyım? Bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 2 düşüğüm var.Eki Görüntüle 3527818
Merhaba geçmiş olsun 💐
3 gende heterezigot yani taşıyıcısı olan mutasyon genler var kan sulandırıcı kullanmadıysanız verirler diye düşünüyorum

Merhaba geçmiş olsun 💐
3 gende heterezigot yani taşıyıcısı olan mutasyon genler var kan sulandırıcı kullanmadıysanız verirler diye düşünüyorum
Teşekkürler.. 27 Ocak için randevu alabildim. Bu sonuçlara göre ben de verirler diye düşünüyorum ama bazen heterezigot olmasının bir önemi olmadığını ihtimal dahilinde olduğu için kan sulandırıcı kullanmaya gerek duymadıklarını okudum. 2 düşük olmasını göz önünde bulundurarak ilerleyeceklerdir. Bakalım göreceğiz.

Teşekkürler.. 27 Ocak için randevu alabildim. Bu sonuçlara göre ben de verirler diye düşünüyorum ama bazen heterezigot olmasının bir önemi olmadığını ihtimal dahilinde olduğu için kan sulandırıcı kullanmaya gerek duymadıklarını okudum. 2 düşük olmasını göz önünde bulundurarak ilerleyeceklerdir. Bakalım göreceğiz.
Bende de 2 gende heterezigot çıktı düşüklerim olduğu için önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandm ama nasipte yokmuş yine düşük yaptım 😔 demek tek sebep bu değil

Bende de 2 gende heterezigot çıktı düşüklerim olduğu için önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandm ama nasipte yokmuş yine düşük yaptım 😔 demek tek sebep bu değil
Geçmiş olsun.. pcos durumu varsa ya da yumurta ve sperm kalitesizse o da düşüğe sebep olabiliyor. Vakti değilmiş deyip şükredip ileriye bakmak gerekiyor. Sebep olabilecek etkenleri en aza indirerek denemeye devam ☺️

Back
X