- Konu Sahibi PapatyaHatun34
Benim 3 ay sürdü tamamen çıkmasıBana daha mesaj gelmedi 27 Kasım da kan vermiştim henüz 1 ay olmadı. Sadece Enabız da testin adı çıkmıştı ve o sayıların yanında sonuclarınız çıkmıştır yazıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3 ay sürdü tamamen çıkmasıBana daha mesaj gelmedi 27 Kasım da kan vermiştim henüz 1 ay olmadı. Sadece Enabız da testin adı çıkmıştı ve o sayıların yanında sonuclarınız çıkmıştır yazıyo
Keşke böyle testleri baştan isteseler boşa zaman geçiyorBenim 3 ay sürdü tamamen çıkması
Hangi testleri yaptırdınızBn üniversite hastanesinde yaptırdım msj falan gelmedi 50 gün sonra çıkacak dediler hastaneye gidip sonuçları çıktı olarak aldım
Kromozom testi ve trombofili paneli testi yani kanda pıhtılaşma testiHangi testleri yaptırdınız
Neden bu testleri öncesinde yapmadıtüp bebek tedavisi gördük 8 Ekim de transfer oldum doktorun tutma beklentisi çok yüksekti bebek tutmayınca çok şaşırdı benden genetik test ve pıhtılaşma testi istedi. Sonucu anlayan var mı acaba? Ne demek oluyor bu
Bana da hiçbir test yapılmadı. Üç seferdir olumsuz oldu. Ben kendim gittim şehir hastanesinde bütün testlerimi yaptırdım. Doktorlara inancım da kalmadı. Kendi doktoruma da ne gerekiyorsa yap bütün testleri özelde de yaptırabiliriz demiştim. İyidir iyidir diyip yolladı. Hakkımı helal etmiyorumNeden bu testleri öncesinde yapmadı
2 kimyasal gebeliğim var sizce sonuç nasılKromozom testi ve trombofili paneli testi yani kanda pıhtılaşma testi
Yaşadığın durum o kadar hassas ki inan seni anlıyorum o kadar emek veriyor acı çekiyoruz istiyoruz ki sonucumuz bunlara değsin ben Bilkent şehir hastanesinde tedavi olacağım tüp bebek süreci öncesi histereskopim yapıldı ondan önce eşimle benim genetik testim yapıldı yani genetiğimiz de bi problem çıkarsa mesela anladığım kadarıyla embriyolar da genetiğe gidip sağlıklı olanı bize koyuyorlar gerçekten doktor ve laboratuvar çok önemli o kadar şevkatli davranıyorlar ki kendimi iyi hissediyorum inşallah süreçte iyi geçerBana da hiçbir test yapılmadı. Üç seferdir olumsuz oldu. Ben kendim gittim şehir hastanesinde bütün testlerimi yaptırdım. Doktorlara inancım da kalmadı. Kendi doktoruma da ne gerekiyorsa yap bütün testleri özelde de yaptırabiliriz demiştim. İyidir iyidir diyip yolladı. Hakkımı helal etmiyorum
Geçmiş olsun2 kimyasal gebeliğim var sizce sonuç nasıl
Teşekkür ederim sonuçları dün aldım yarın kadın doğumcuma gösterecem. Şuan bir şey kullanmıyorumGeçmiş olsun
2 gende mutasyonunuz var biri homozigot yani sizde olan gende mutasyon var demek, heterezigot çok önemli değil taşıyıcı olduğunuzu gösteriyor.
Kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz ?
Hiçbir sosyal hayatım kalmadı, yoğun spor yapıyordum bırakmak zorunda kaldım. Seyahatlerimi erteledim iğneler, acılar git-geller ki çalışınca çok zor oluyor.. maddiyat kısmını saymıyorum bile. Keşke benim de sizin gibi baştan yapılsaydı.Yaşadığın durum o kadar hassas ki inan seni anlıyorum o kadar emek veriyor acı çekiyoruz istiyoruz ki sonucumuz bunlara değsin ben Bilkent şehir hastanesinde tedavi olacağım tüp bebek süreci öncesi histereskopim yapıldı ondan önce eşimle benim genetik testim yapıldı yani genetiğimiz de bi problem çıkarsa mesela anladığım kadarıyla embriyolar da genetiğe gidip sağlıklı olanı bize koyuyorlar gerçekten doktor ve laboratuvar çok önemli o kadar şevkatli davranıyorlar ki kendimi iyi hissediyorum inşallah süreçte iyi geçer
Çoğu doktor kan sulandırıcıya gerek duymuyor, benimde mhftr genleri heterezigot çıktı birçok doktora gittim kimi gerek yok dedi kimi kullanılsa da olur dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içinde banadaTeşekkür ederim sonuçları dün aldım yarın kadın doğumcuma gösterecem. Şuan bir şey kullanmıyorum
Amin canım rabbim tez vakitte kolaylıkla sağlıklı bebeklere hamile kalıp kucağımıza alıp sevmeyi nasip etsinÇoğu doktor kan sulandırıcıya gerek duymuyor, benimde mhftr genleri heterezigot çıktı birçok doktora gittim kimi gerek yok dedi kimi kullanılsa da olur dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere içinde banada
Bende bilsem hiç teklif bile etmedi. Rahim filmi çekildim istediği için temiz çıktı bu testi sonuçlarını bekliyorum doktora göstermek için. Herşey normal çıkarsa rahime çizik ve embriyo glue önermişti kabul etmeyeceğim güvenimi çok zedeledi tedaviye ilk başladığım zaman ki güven ve heyecanımı bitirdiler.Neden bu testleri öncesinde yapmadı
Hayır bende şuan saydığım aşamadayım her şeyi kontrol ediyorlar devlet hastanesi düşünün hamile kalırsam diye demir depoma bile baktılar bu ay demir ilacı kullanacağım depomu dolduracaklarmış her şeyi detaylı inceliyorlar ben kapıda beklerken bi hanımefendiye gebelik haberi verdiler bizimle artık işin bitti diye o kadar mutluydu ki kendim gibi hissettim bu arada benim de amh düşük o yüzden devlet direkt tüp bebek dedi hiç aşılama falan uğraştırmadıHiçbir sosyal hayatım kalmadı, yoğun spor yapıyordum bırakmak zorunda kaldım. Seyahatlerimi erteledim iğneler, acılar git-geller ki çalışınca çok zor oluyor.. maddiyat kısmını saymıyorum bile. Keşke benim de sizin gibi baştan yapılsaydı.
Sperm hiç incelenmedi bile onu saymıyorum. Ne bir sperm hasarı testi, ne bir NK paneli hiçbir şey yapılmadı. Bir de şaka gibi “ gel yine yumurta toplayalım” diyor. Zaten amhım düşük, 9 ay önce 5 adet 5. Gün embriyom olmuştu. Belki şimdi o da olmayacak. Kendim elimden geldiğince bütün testleri yaptırıp yeni doktorumla görüşeceğim birkaç gün sonra adetimin 2. Gününde.
Siz pozitif aldınız mı?
Rabbim sabır versin sonucu düşünün Allah’ın izniyle yavrumuz olacak sabırlı olalım biliyorum çok zor hastane değiştirin devlet desteği ile şuan ben 1 lira bile harcamadım henüz histereskopi sordum özelde 30 bin dediler devlet ücretsiz yaptıBende bilsem hiç teklif bile etmedi. Rahim filmi çekildim istediği için temiz çıktı bu testi sonuçlarını bekliyorum doktora göstermek için. Herşey normal çıkarsa rahime çizik ve embriyo glue önermişti kabul etmeyeceğim güvenimi çok zedeledi tedaviye ilk başladığım zaman ki güven ve heyecanımı bitirdiler.
Heterozigot çıkmış belirli bir genetik hastalığın taşıyıcısı ama belirti göstermeyen birisiniz. Burada birinde daha böyle yazıyordu ama kafa karıştırmamak için doktora gösterin.Merhabalar, bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması mevcut mu? Hamile kalma durumunda kan sulandırıcı kullanmalı mıyım? Bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 2 düşüğüm var.Eki Görüntüle 3527818
Teşekkürler.. Tıbbı Genetikteki doktor tatilde olduğu için sonuç gösteremiyorum. Burda aynı sonuçlara sahip olanlar varsa yardımcı olabilirler diye düşündüm.Heterozigot çıkmış belirli bir genetik hastalığın taşıyıcısı ama belirti göstermeyen birisiniz. Burada birinde daha böyle yazıyordu ama kafa karıştırmamak için doktora gösterin.
Bu gönderinin yukarılarında okudum sonucun da böyle çıkanları ya da ayrı bir gönderi konusu açarsanız plartform da aynı sonuca sahip olan kişiler yardımcı olacaktırTeşekkürler.. Tıbbı Genetikteki doktor tatilde olduğu için sonuç gösteremiyorum. Burda aynı sonuçlara sahip olanlar varsa yardımcı olabilirler diye düşündüm.