• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benm transfere kaldı 3 gün yere atcam kendmi yazdrcam o kan sulandırıcıyı 🙄
Stres yapmayın rahat olmaya çalışın Allah nasip etmişse tutunur olur inşallah 🤲
Kan pıhtılaşmanız yoktu diye hatırlıyorum sizi , ona takılmayın doktorunuz uygun görse verirdi demekki kullanmaniza gerek yok iyi düşünün iyi olsun inşallah 🤲

Hayır kullanmadım vermedi çünkü. Sadece ne alakaysa opu sonrası verdi ve tutmayınca rahim filmini yeni çektirdi. Siz böyle dedikçe ben bu doktora daha çok kinlenmeye başladım zaten kendime yeni geliyorum
Doktorun bi bildiği vardr biz sadece yorum yaparız canm, yumurta toplamadan sonra kan sulandırıcı kullanan duymamıştım ama senin doktorun öyle uygun görmüş demekki içini ferah tut canm, herşeyin sebebi kan sulandırıcı da değil o konuda takılma bence 💐

Bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, bu sonucumu öğrenmeden önce transfer sonrası kullanmadım düşük yaptım, kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktığını öğrendim doktor kan sulandırıcıları verdi kullandım 8 haftalıktı kalbi durdu 😔 yani sebep sadece kan pıhtılaşması değil demekki, herşey nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden 😞
Merhaba bendede yatkınlık var kan sulandırıcı iğnesi ne zaman kullandırdi doktorunuz yani bazı doktorlar keseyi görünce kullandiriyorlarmis ben emin değilim şuan hamile olduğuma üç günum geçti daha önce iki kez bir sene ara ile düşük oldu en son dusug üstündende 10 ay geçti anlatabildim mi bilemedim ama benim sorumu cevaplarsaniz sevinirim sizin içinde üzüldüm çok geçmiş olsun Allah inşallah sağlıklı olanı nasip eder size de isteyen herkese bide sizin tüp bebek mi benim acaba tüp bebek mi yapmam gerekiyor doktorlarda hiç bir şey demiyor

Merhaba bendede yatkınlık var kan sulandırıcı iğnesi ne zaman kullandırdi doktorunuz yani bazı doktorlar keseyi görünce kullandiriyorlarmis ben emin değilim şuan hamile olduğuma üç günum geçti daha önce iki kez bir sene ara ile düşük oldu en son dusug üstündende 10 ay geçti anlatabildim mi bilemedim ama benim sorumu cevaplarsaniz sevinirim sizin içinde üzüldüm çok geçmiş olsun Allah inşallah sağlıklı olanı nasip eder size de isteyen herkese bide sizin tüp bebek mi benim acaba tüp bebek mi yapmam gerekiyor doktorlarda hiç bir şey demiyor
Merhaba , sağolun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Ben tüp bebk tedavisi gördüğüm için transferde kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum, sizin durumunuzu bilemem doktora görünün o size söyleyecektir stres yapmayın şuan hamilelik durumunuz varsa hamileliği öğrendikten sonra kan sulandırıcı verir kullanırsınız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de doktora gidin o şekilde ilerleyin 💐

Merhaba , sağolun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Ben tüp bebk tedavisi gördüğüm için transferde kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum, sizin durumunuzu bilemem doktora görünün o size söyleyecektir stres yapmayın şuan hamilelik durumunuz varsa hamileliği öğrendikten sonra kan sulandırıcı verir kullanırsınız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de doktora gidin o şekilde ilerleyin 💐
Yarın gidicem sağlık ocağı kan veririm olmadi

B Belina inşallah hamilesindr kan sulandırıcı çok önemli bende ilk tüp bebeğimi düşürdüm kan sulandırı kullanmamıştım hamileysen kan sulandırıcı verecek doktoru bulana kdr kapı kapı gez valla ben 4 doktor gezdm elimde pıhtılaşma testimle şimdi 2. Transferi oldum bu sefer kan sulandırıcı iğnede hapta var bakalm ne olacak.. 🫠

Sonucunuz ne çıktı
Canım benimki nasıl sence?
Bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, bu sonucumu öğrenmeden önce transfer sonrası kullanmadım düşük yaptım, kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktığını öğrendim doktor kan sulandırıcıları verdi kullandım 8 haftalıktı kalbi durdu 😔 yani sebep sadece kan pıhtılaşması değil demekki, herşey nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden 😞
Ben aynı şey değil kaybettiğim bebeğime koryon villus testi yapmışlardı ama o da aynı mantık o da genetik test oluyor. 4 maddesi vardı testin, hiç biri e nabız sisteminde görünmedi. Başka başka zamanlarda sonuçlar çıkmıştır yazmıştı. 4üde çıkmasını bekledim. Bana da böyle böyle bi kaç basamaklı sayıların yanında sonuçlar çıkmıştır yazıyordu. 1 buçuk ay dediler 1 ayda çıktı. Zaten çıktığı sabah bana mesaj geldi sonuçlar çıktı randevu alıp gelin diye bende gittim bana bi kağıt verdiler. Orda yazıyordu sonuç
Bana opu sonrası verdi oscapar diye iğne. 10 tane vardı içinde 7 tanesini kullanabildim adet olunca bıraktım sonrasında daha vermedi birşey de demedi. Ama burada okuduğum kadarıyla transfer sonrası da kan sulandırıcı kullanan çok olmuş.
Ekledim canım benimki nasıl kızlar

Eklentiler

• IMG_8083.jpeg
    IMG_8083.jpeg
    199,6 KB · Görüntüleme: 21
2 gende mutasyonunuz var, doktorunuz ne dedi
Genetikçi olduğu için pıhtılaşma yatkınlık var gerisini doktorun söyler kadın doğumda dedi. Yani iğne kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla homozigotlar daha ciddiye alınmış doktorlar tarafından

tüp bebek tedavisi gördük 8 Ekim de transfer oldum doktorun tutma beklentisi çok yüksekti bebek tutmayınca çok şaşırdı benden genetik test ve pıhtılaşma testi istedi. Sonucu anlayan var mı acaba? Ne demek oluyor bu
Canım bu sonuc değil gidip hastaneden elden teslim alacaksın bu sadece sonucların cıktığını belirtiyor

Genetikçi olduğu için pıhtılaşma yatkınlık var gerisini doktorun söyler kadın doğumda dedi. Yani iğne kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla homozigotlar daha ciddiye alınmış doktorlar tarafından
Evet homozigot mutasyonun sizde olduğunu gösteriyor, heterezigot sadece taşıyıcı oluyor, bnde heterezigot olduğu halde kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sizin durumunuzu bilmiyorum doktorunuz karar verir içinizi ferah tutun 🤲 inşallah kullanmaniza gerek yoktur 🥺 geçmiş olsun 💐

B Belina inşallah hamilesindr kan sulandırıcı çok önemli bende ilk tüp bebeğimi düşürdüm kan sulandırı kullanmamıştım hamileysen kan sulandırıcı verecek doktoru bulana kdr kapı kapı gez valla ben 4 doktor gezdm elimde pıhtılaşma testimle şimdi 2. Transferi oldum bu sefer kan sulandırıcı iğnede hapta var bakalm ne olacak.. 🫠
İnşallah saglicakla kucağına alirsin benim korunmam bitmedi daha aslında ama bu ay denedik hayırlısı inşallah ama olmazsa iyi olur şimdilik en azindan doktor kızar bana üç daha beklemem gerekiyor du bizde bu ay denedik tutarsa bilmiyorum yarın kan testi vericem

İnşallah saglicakla kucağına alirsin benim korunmam bitmedi daha aslında ama bu ay denedik hayırlısı inşallah ama olmazsa iyi olur şimdilik en azindan doktor kızar bana üç daha beklemem gerekiyor du bizde bu ay denedik tutarsa bilmiyorum yarın kan testi vericem
İnşallah vardır bebek ya hiç belli olmaz İnşallah tutunsn İnşallah olsun

Evet homozigot mutasyonun sizde olduğunu gösteriyor, heterezigot sadece taşıyıcı oluyor, bnde heterezigot olduğu halde kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sizin durumunuzu bilmiyorum doktorunuz karar verir içinizi ferah tutun 🤲 inşallah kullanmaniza gerek yoktur 🥺 geçmiş olsun 💐
Teşekkür ederim. Bu sonucu hiç beklemesem de teyzem de kuzenim de çocuklarında kullandılar 8-9 ay boyunca. Piyango bana çıktı 🤣😅 sanırım doktor kullanmamı isteyecek

Sonucunuz çıktı mı inşallah vardr 🤲☺️

Back
X