ay kıyamam ben sana tatlım benim.tabi yardımcı olurum, ama sen üzülme böyle bende üzülürüm. :/ moralini yüksek tut, zayıfladığında tüm erkekler peşinde pervane olucak onu düşün? hırslandır kendini hep, hayal et mesela bol bol hoşlandığın çocuk senin yanına yaklaşmaya cesaret edemicek, erkekler sana hayran gözlerle bakıcak. bunları hayal ederken emin ol yemekler gözüne görünmücektir bile. mesaj sayımın 100 olmasına az kaldı, sabret biraz sana msn adresimi gönderirim eklersin beni her an moral veririm destek olurum, yemek yediğin zaman kızarım felan. sadece biraz sıkıcaksın kendini, sonrasında herşey kendiliğinden gelişicek ve taş gibi bir hatun olucaksın eminim.
ya ne diyecegimi bilemiyorum gercekten mükemmel olmuşsun...maşşalah diyimde nazarım degmesin...zaten cok güzel bi kızmışsında kilolar kapatıyomuş..bende 23 yaşında 165 boyunda 77 kilo bi bayanım:) evliyim bide 2yaşında oğlum var...kilolarımdan nefret ediyorum napıcam bilemiyorum bi türlü boğazıma hakim olamıyorumeşimde çok şikayaet ediyo buaralar hep içime atıyorum gizli gizli aglıyorum zayıflayamazsam gözü dışarı kayacak yakında neyse bana yardımcı olurmusun cevabını bekliyorum
tek kelimem HELAL OLSUN sana..bu ne azimdir maşallahh
çok sağol cnmm yaa çok hırslı azimli birisi değildim ama artık böyle özgüvensiz ve kilolu devam etmek istemiyorum hayatıma gelmişim 19 yaşıma gençliğimi dya doya yaşıyım artık diyorum bu yaşlar bidaha geri gelmez böyle hatırlamak istemiyoum.onun içinde bu sefer gözümü kararttım.sabırsızlıkla bekliyorum mesaj sayısının 100 e ulaşmasınıayrıca her erkek bakmasın istemem o zaman da rahat edemem bi benim sevdiğim bana baksın benim olsun yeter :82:
masallah canımresımlerın bana moral oldu bı ınsan bu kadar degısebılır ancak bu kadar guzellesebılır
bu arada ozelden mesaj attım ama cevap yazmadın acaba okumadınmı yoksa 100 msjı doldurmadınmı
azimlee s... duvarı delermıs ..ayrıca cok guzel bı kızsın masallahh...
Harikasın, harikasın, harikasın, harikasın
Seni tebrik ediyorum,
Bende doğumumdan kalan son 4 kiloyu vermek için uğraşıyorum ve artık iyce zorlaştı, 53 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğum yaptım kızım 8 aylık 57 kiloyum ama bu bile bende şişman duruyo, ergenliğimde bende çok şişmandım sonra senin gibi zayıfladım ve bidahada almadım takiii hamile kalana kadar, neyse kızım uyuyo ben spor yapmaya gidiyorum.
tebrikler. ben fazla olan 7-8 kiloyu bile veremiyorken sen 40 kilo vermişsin
Tebrik ediyorum... gerçekten kısa sayılabilece bir zamanda imkansısı başarmışsınız.bundan sonra ümitsizliğe düştüğümde sizin fotoğraflarınıza bakıp moral alacağım ... sizi çok takdir ettim..sevgiyle kalın...
İnsana yaşadıkları cesaret veriyor..Kötü şeyler yaşamışsınız ama inanılmaz bir azim kazanmışsınız..Sizi kutluyorumbaşarı ve azim örneği sergilemişsiniz..
uzun süredir görmediğiniz insanların karşılarına çıktığınızda, size edilen iltifatlarda o denli güzel olmalı ve sizi mutlu etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?