Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

çok sağol cnmm yaa çok hırslı azimli birisi değildim ama artık böyle özgüvensiz ve kilolu devam etmek istemiyorum hayatıma gelmişim 19 yaşıma gençliğimi dya doya yaşıyım artık diyorum bu yaşlar bidaha geri gelmez böyle hatırlamak istemiyoum.onun içinde bu sefer gözümü kararttım.sabırsızlıkla bekliyorum mesaj sayısının 100 e ulaşmasını ayrıca her erkek bakmasın istemem o zaman da rahat edemem bi benim sevdiğim bana baksın benim olsun yeter :82:

masallah canım resımlerın bana moral oldu bı ınsan bu kadar degısebılır ancak bu kadar guzellesebılır

bu arada ozelden mesaj attım ama cevap yazmadın acaba okumadınmı yoksa 100 msjı doldurmadınmı

azimlee s... duvarı delermıs .. ayrıca cok guzel bı kızsın masallahh...

Harikasın, harikasın, harikasın, harikasın
Seni tebrik ediyorum,
Bende doğumumdan kalan son 4 kiloyu vermek için uğraşıyorum ve artık iyce zorlaştı, 53 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğum yaptım kızım 8 aylık 57 kiloyum ama bu bile bende şişman duruyo, ergenliğimde bende çok şişmandım sonra senin gibi zayıfladım ve bidahada almadım takiii hamile kalana kadar, neyse kızım uyuyo ben spor yapmaya gidiyorum.

Tebrik ediyorum... gerçekten kısa sayılabilece bir zamanda imkansısı başarmışsınız.bundan sonra ümitsizliğe düştüğümde sizin fotoğraflarınıza bakıp moral alacağım ... sizi çok takdir ettim..sevgiyle kalın...

ya ne diyecegimi bilemiyorum gercekten mükemmel olmuşsun...maşşalah diyimde nazarım degmesin...zaten cok güzel bi kızmışsında kilolar kapatıyomuş..bende 23 yaşında 165 boyunda 77 kilo bi bayanım:) evliyim bide 2yaşında oğlum var...kilolarımdan nefret ediyorum napıcam bilemiyorum bi türlü boğazıma hakim olamıyorumeşimde çok şikayaet ediyo buaralar hep içime atıyorum gizli gizli aglıyorum zayıflayamazsam gözü dışarı kayacak yakında neyse bana yardımcı olurmusun cevabını bekliyorum

İnsana yaşadıkları cesaret veriyor..Kötü şeyler yaşamışsınız ama inanılmaz bir azim kazanmışsınız..Sizi kutluyorum başarı ve azim örneği sergilemişsiniz..
uzun süredir görmediğiniz insanların karşılarına çıktığınızda, size edilen iltifatlarda o denli güzel olmalı ve sizi mutlu etmeli

çok teşekkür ediyorum, sağolun. tabi yardımcı olurum, ağlamayın ama ya üzülürüm valla. elimden ne geliyorsa zevkle yaparım. mesaj sayım 100e ulaşsın özel mesajla mailimi yazarım sık sık konuşuruz. üzülmeyin ama lütfen.

ahaha tamam canım sabret ço...k az kaldı. bende şuan hep diyorum valla keşke daha önce zayıflasaydım da bu kadar çileyi çekmeseydim hiç gençliğimi güzelce yaşasaydım diye, hem daha yolun başındayız biz. gençliğimizi doya doya yaşıcağımız bir sürü gün var önümüzde. öpüyorum seni kocaman sakın ama sakın kaybetme hırsını.

bu arada ozelden mesaj attım ama cevap yazmadın acaba okumadınmı yoksa 100 msjı doldurmadınmı

ya okudum hatta bir sürü yazdım ama gönderemedim. mesaj sayımın 100tane olması lazımmış, siz bana mesajla msn adresinizi atın eklerim ben hemen.

ay çok teşekkür ederim, çok sağolun. çok az bir fazlalığınız varmış ama verirsiniz en kısa zamanda inşallah.

çok teşekkür ederim, çok sağolun. sizde sevgiyle kalın saygılarımla.

çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. evet gerçektende çok mutlu oldum iltifatları duydukça, tüm çektiğim çilelere değdi doğrusu. en azından artık yolda yürürken farkedilebiliyorum bu güzel bir duygu. tekrar tekrar teşekkür ederim, sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…