Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

gerçekten çok güze kilo vermişsin canım yaa o kadar özendimki sana anlatamam bende bu yaz artık istediğim gibi giyinmek istiyorum 19 yaşındayım ve kaç yazdır istediğimi giyemiyorum o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum ayriyetten sevdiğim birisi var geçen gün uzaktan gördüm de yaklaşamadım dedim o kadar güzel zayıf kız varken bana niye baksınki diye cesaret edemedim yani özgüvenimde eksilerde offf moralman çok kötüyüm yaa bana yardım et lütfen hele ki bu yaşımda böyle depresif olmak istemiyorum hayata da küsmek istemiyorum aslında içimdeki ben o kadar hayat dolu herşeyi yapmak isteyen birisiki ama gerçek ben bunu engelliyo yaşımızda birbirine yakınmış heralde beni en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum

Azmine ve yaşadığın değişime hayran oldum hayatım :) Ben de 75 kiloyum en az bi 15 kilo vermeliyim :2: Bir yerden başlamalıyım artık bende :18:

szg yüzün gülüyor
allah mutlu etsın bacım, zayıfladıgında yüzün gülmüş resmen cok süper görunuyorsun massllah sakın kaybetme bu zayıflıgı nazar degdı falan deme zayıf kal canım cok guzel olmussun helal sana.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok ama çokteşekkür ediyorum, çok sağolun.

fotoğraflar muhteşem.fotolarına bak vede bir daha kilo alma inşaallah.nekadar yaş farklı duruyor..

çok sağolun teşekkür ederim. yok almam artık diye umuyorum, yani inşallah almam. hayatım boyunca rejimdeymiş gibi yemek yemem gerektiğinin farkındayım artık hani su içsem yarıyor diyen insan gurubundanım ben. tek korkum rejimi bırakır bırakmaz almamdı ama sadece 5 kilo aldım, devamı gelmedi.

szg canı gönülden tebrik ediyorum seni.gerçekten çok büyük başarı bu kadar kiloyu verebilmek en büyük başarı ise bunu koruyabilmek sende 2 yıl oldu vereli dediğine göre korumayıda başarmışsın bi arkadaşın photoshop iddiasınada çok güzel cevap verdin resimlerinle harikasın canım.bende o arkadaşa şunu söylemek istiyorum hani artık insanlarımız çok anlayışlı yuh ayı gibi laflar söylemiyorlar diyoryaa bence o arkadaş ya hiç denk gelmemiş hep iyi insanlarla bi arada yaşıyor yada gerçekten polyannacılık oynuyor.daha geçen sene benim kardeşimle arkadaşı karşıdan karşıya geçerken yanlarından geçen adam yemiş yemiş s..mamışlar diye bizimkilere laf sokmuş yada yemek yemeye gittiklerinde sipariş verirken orta yaşlı garson amcaları şunumu yesek bunumu yesek diye birbirleriyle konuşurken bence yemeyin diye kendince espri yapmış terbiyesiz şey.yani maalesef hala kendini bilmezler var ve ben senin anlattıgın herşeye kalpten inanıyor ve gösterdiğin azim ve başarı karşısında gerçekten senin adına çok çok seviniyorumm.biçogumuz için motivasyon adına çok iyi bir örnek oldugun için ayrıca sana teşekkür ediyorum

ay kıyamam ben sana tatlım benim. tabi yardımcı olurum, ama sen üzülme böyle bende üzülürüm. :/ moralini yüksek tut, zayıfladığında tüm erkekler peşinde pervane olucak onu düşün? hırslandır kendini hep, hayal et mesela bol bol hoşlandığın çocuk senin yanına yaklaşmaya cesaret edemicek, erkekler sana hayran gözlerle bakıcak. bunları hayal ederken emin ol yemekler gözüne görünmücektir bile. mesaj sayımın 100 olmasına az kaldı, sabret biraz sana msn adresimi gönderirim eklersin beni her an moral veririm destek olurum, yemek yediğin zaman kızarım felan. sadece biraz sıkıcaksın kendini, sonrasında herşey kendiliğinden gelişicek ve taş gibi bir hatun olucaksın eminim.

Azmine ve yaşadığın değişime hayran oldum hayatım :) Ben de 75 kiloyum en az bi 15 kilo vermeliyim :2: Bir yerden başlamalıyım artık bende :18:

çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. en kısa zamanda sizde istediğiniz kilonuza ulaşırsınız inşallah, sevgilerimle.

çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. elimden geldiğince dikkat ediyorum almam inşallah bundan sonrada. tekrar teşekkürler, sağolun.

harika olmuşsun tebrik ediyorum seni
yalnız saçlarına da ayrıca bayıldım bu resimlerdeki hangi markanın hangi renkleri söyler misin?

sağolun, çok teşekkür ederim. yakut kızılı fakat bitkisel boyaydı, bide benim saçlarım siyahtı bu rengi elde etmek için biraz açıldı saçlarım yani kumral gibi bir rengin üstüne yakut kızılı sürülünce bu rengi elde ettik.

çok teşekkür ederim ablacım, çok sağol. insanlar gerçekten çok patavatsız olabiliyor bazen.. karşı taraf ne düşünür diye düşünmeden konuşmamak lazım aslında ama malesef toplumda bunun gibi insanlar çok fazla, bir insanın kilolarından dolayı aşağılanması nasıl acıtır canını yaşayan bilir ancak. çok şükür benim için çok geride kaldı artık o günler, allah'ım kimseye yaşatmasın göstermesinde yaşama sevinciniz sonlanıyor bazı zamanlar oluyor ki. herkesin herşeyin hayırlısı olsun, tüm kilo vermek isteyenler en kısa zamanda verirler inşallah diye dua ediyorum valla sürekli.. ben yaşadım, ben biliyorum çünkü. tekrar tekrar teşekkür ederim ablacım sevgilerimle.

ne denebılır kı cnm harıka bır basarı oykusu cok guzel bır kız olmussun bacakların kolların felan ole kotu durmuyo resımlerde.Hele bacaklarına bayıldım... Bende vermeye calısıyorum cok iradeli gidiyorum 13 gun oldu alıstım artık .... İnş bende becerebilirim

çok teşekkür ederim, çok sağolun. becerebilirsiniz tabi inanıp güvenin kendinize yeterli.

ya ne diyecegimi bilemiyorum gercekten mükemmel olmuşsun...maşşalah diyimde nazarım degmesin...zaten cok güzel bi kızmışsında kilolar kapatıyomuş..bende 23 yaşında 165 boyunda 77 kilo bi bayanım:) evliyim bide 2yaşında oğlum var...kilolarımdan nefret ediyorum napıcam bilemiyorum bi türlü boğazıma hakim olamıyorumeşimde çok şikayaet ediyo buaralar hep içime atıyorum gizli gizli aglıyorum zayıflayamazsam gözü dışarı kayacak yakında neyse bana yardımcı olurmusun cevabını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…