Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saç rengine bayıldım yaaaaaaa
bend eyaza yaptırsammı acaba diyorumm
ama çabuk akar snaırsamm
birde iki çocuk anasınaa yakışırmıki:)
Helal olsun sana
Mükemmel bir azim ve kararlılık göstermişsin.
Bundan sonra hayatta ne istersen yaparsın arkadaşım,bunu başaran herşeyi başarır.
Fotoğraflarını görünce bir garip oldum güzelliğini saklıyormuşsun resmen kilolarınla.
Şimdi bir harikasın bacakların falan da fit görünüyor 20 dk lık sporla bence hiç sarkmamış.
bu fotoğrafları sayfadan kaldırıp profiline albüm yap bence çünkü herkes görebiliyor böyle üye olmayanlarda.
tibet hareketlerinden bahsetmişsin bende yapıyorum ama daha ilk aşamadayım yalnız şu 4. hareketi yaparkan sinir oluyorum.kilodan mıdır nedir beceremiyorum sende öyle miydin?
Evlenirken fena değildim şimdilerde iyice dobiş oldum.Ve baktım yaza giriyoruz hoop dur bakalım dedim.
Ve başlayalı 10 gün oluyor,mutluyum,telkinler dinliyorum onların etkisi olabilir huzurluyum
Tekrar tebrik ederim ,çok güzelsin
harika harika harikaaa
kilo vermenin ve değişimin zevkini doruklarda tatmış biri olarak
seni kutluyorumm... süpersin yaa allah nazardan esirgesin
mükammel olmuşsun tatlımm
bişiy merak ettim, bu sürede hiç kaç kilo olduğunu merak etmedin mi yahuu
ben çatlarım, 8 ay geçecek ve ben 1 kere tartılmıycamm
wallahii bravoo
şu anda bile kendimi frenliyorum hergün tartılmak yerine haftada 1 güne indirdim
birde kaç bedendin kaça düştün canım :26::26:
saç rengine bayıldım yaaaaaaa
bend eyaza yaptırsammı acaba diyorumm
ama çabuk akar snaırsamm
birde iki çocuk anasınaa yakışırmıki:)
seni ayakta alkışlıyorum canım bravo. Darısı başıma :)
masallah cok güzel olmusun iki ayri insan gibi,kilolu halin senden 5-6 yas büyük ablan gibi duruyor
canım geçmiişe şöyle bir baktım da
photoshop diyenler olmuşş...
insanlara yaranamassın bırak isteyen istediğini söylesin
sen kendini kanıtlamışsın zaten,
çerçeveleyip duvara asmışsın neyi ispatlıyorsun boşverr
sen burda ne bir ilaç ve çay may reklam mı yapıyorsun kii
amacın ilgi dikkat çekmek olsun
boşverr, ayrıca yüzün filan hiç çökmemiş fıstık gibi
olmuşsun, kilo insanı çok yaşlı gösteriyor gerçekten
tekrar tekrar tebrikler
süperr olmuşsun. resmen kilon güzelliğini örtmüş ilk resimde . maşallah çok güzelsin tebrikler...
tebrik ederim canım.Kolların için dumble günlük bir kaç dakikalık egzersiz öneririm.Hem kas kütleni arttırıp metabolizmanı hızlandırırsın hemde o ufacık gevşeklikte geçer.Aynı şekilde kalça içinde var.nette var ama dumble ile yapmak önemli iki haftada belli oluyor.tekrar tebrikler:)
teşekkür ederim, çok sağolun. yaptırın yakışır tabi neden yakışmasın. ama yaptırmak için yazı beklemeyin bence, gerçekten çok akıyor ki yazın terliyoruz sıcak felan enseler olduğu gibi kırmızı boya oluyor. yastıklar, havlular, kıyafetleriniz heryer kırmızı kırmızı. yaz sıcak sürekli duşa girmek lazım derken bu kez de boyası akıp gidince kötü bir renk çıkıyor ortaya, devamlı boyatmak gerekiyor. kışın bakımı daha kolay, gerçi ben yağmur yağdığı zaman sokağa çıkamıyorum saçlarım akıyor diye. hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum, zor ama seviyorum napayım. yazın yaptırırsanız hemen bıkabilirsiniz, şimdi yaptırın ki alışın derim ben.
dogru cnm haklısınnnn
ayrıca şu photoshop olayınada canını sıkma cnmm
herşey ortada zatnn
başarmışsın ve buraya yazmışsın ki insanlar görsün azimlensin diee
ne çıkarı olabilirkiiyada nedenn bununla ugraşcaksın dur bi kaç resim bulayımdaa bi konu açayım sonrada oraya yazann ,zayıflamaya ihtiyacı olanlarla iki lakırtımı yapayım diyceksinn işin gücün yokta dimi amaaa
özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;
şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.
ah çok sağolun, teşekkür ederim. büyük bir zevkle yardımcı olurum hemde. fakat özel mesaj atamıyorum, mesaj sayımın 100 adet olması lazımmış. siz bana mesajla gönderin msn adresinizi ekleyeyim daha rahat iletişim kurabiliriz.