sizi çok tebrik ederim... darısı benim başıma diyeyim.
rejime başlayalı 5 gün oldu ama kendimi mutsuz hissediyorum.
markette kedi gibi rafları gözetliyorum
browniler paket paket büskiviler...
kendimi zor zaptediyorum.
abur cubur delisi birisi olarak rejim yapmak çok zor..
aslında sadece 6 kilo vermem gerekiyor
birde oğlum var hergün yürüyüş yapmak istiyorum
ama arada aksatabilirim..
siz rejim yaparken bol su tükettiniz mi ?
yemekleri yemek kaşığı ile ölçtünüz mü ?
çay içtiyseniz hep şekersiz mi içtiniz ?
bunları merak ediyorum..
1 ayda 6 kilo verdim ama yaklaşık 20 gündür hiç kilo veremiyorumÜstelik yediklerime daha öncekinden daha çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gitmiyor kilolar acayip şekilde moralim bozuk 80 kilolardan 50 lere düşenlere bakıp imreniyorum Ne yapmam lazım benim ya
benim de 4 kilo fazlam var, diyete başladım, ama daha önce 6 7 kilo vermiş ve 6 ay içinde geri almıştım. böyle olsun istemiyorum yavaş vermek istiyorum. diyete başlayalı 5 gün oldu ama şimdiden bir buçuk kilo vermişim. Bu çok zararlı biliyorum ama napsam :S
resimleri gördüm inanamadım ayrıca, maşallah çok değişmişsiniz tebrik ederim..
ben de zayıflamak istiyorum bu sene 11 kilo aldım
ben gecen sene ocak ayinda 85 kiloyken diyete basladim. 6 ay icinde 22 kilo verdim. ama bu sürec cok zor gecti. ben 11 yasindan beri zayiflamaya calisiyordum, 11 yil sonra basarabildim :)
zayiflamak icin birinci ayda kücük beden bir elbise almistim, yazda memleketde kuzenimin dügünü olacakti.hirs yapmistim, bu yaz ben bu elbisenin icine sigicam dedim ve oldu :)
ama malesef kocamdan ayrildikdan sonra bu son 2 ay icinde 7 kilo aldim
4 hafta icinde o 7 kiloyu tekrar vermek istiyrm, cünkü ayni elbiseyi arkadasim dügününde giyinmek istiyrm..ama malesef busefer bana O azim gelmiyor!!
cok kötüyüm...
Ay bayıldım sana ya aman nazar değmesin süpersin süper süper
sizi çok tebrik ederim... darısı benim başıma diyeyim.
rejime başlayalı 5 gün oldu ama kendimi mutsuz hissediyorum.
markette kedi gibi rafları gözetliyorum
browniler paket paket büskiviler...
kendimi zor zaptediyorum.
abur cubur delisi birisi olarak rejim yapmak çok zor..
aslında sadece 6 kilo vermem gerekiyor
birde oğlum var hergün yürüyüş yapmak istiyorum
ama arada aksatabilirim..
siz rejim yaparken bol su tükettiniz mi ?
yemekleri yemek kaşığı ile ölçtünüz mü ?
çay içtiyseniz hep şekersiz mi içtiniz ?
bunları merak ediyorum..
azmine hayran kaldım canım. nasıl yemeden durdun anlamıyorum amaben çok fazla yiyorum yemeden duramıyorum adeta. şok içinde yazdklarını okudum ,fotgraflarına baktım. önünde şapka çıkartırım valla. bana da tavsiye ver bacım. çok kilolu değilim çok şükür de ama çok yiyorum göbek ve popo almış başını gitmiş durumda
çok teşekkür ediyorum, sağolun.
ah benim markete gitmeme gerek yoktu, rüyamda görüyordum tüm abur cuburları. :) bilgisayar başına oturuyordum msnimi açayım dizilere bakayım derken n'olduğunu anlamadan kendimi yemek sitelerinde resimlere bakarken buluyordum.ama o abur cuburlar zayıflama isteğimden daha baskın gelmedi hiç, sizinde öyle olur umarım.
yaz mevsimi olduğu için ister istemez bol su tüketiyordum zaten ama özellikle dikkat etmedim tabi acıktıkca karnımı tok tutmak adına içtiğim zamanlar oldu. yemekleri yemek kaşığıyla değilde porsiyon olarak ölçtüm, büyük kaseleri küçülttüm. çayla hiç aram yoktur, kahvaltıda bile içmem onun için pek o konuda sıkıntım olmadı. yeşil çay vs içmedim hiç ama çok yararlı olduğunu söyleyenler var siz tüketin tabi ben bir tek kabızlık sorunu yaşadığım için bir kaç gün arayla sinameki içtim. bunun zararlı olduğunu söyleyenler çok oldu bu biraz beni korkuttu ama gerçekten kabızlık sorunumu aşamadım bir türlü ek takviye yapmadıkça altında kalkamadığım için içtim. şuan o sıkıntım pek fazla yok çok şükür rejim esnasında çok fazla yaşadım bu sıkıntıyı o nedenle içmek zorunda kalmıştım.
153 boyum 61 kiloyum bir on kilo versem harika olacak. Başladığım diyetleri baltalayan ekmek ve ekmek türü hamur işler oldu. Öyle tatlıya keke düşkün değilim ama ekmek yemediğimde midem kazınıyor gibi hissediyorum bu soruna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Meyve filan yediğimde de olur asitlenme gibi. Bakalım gene de başlayacağım. Çok güzel kilo vermişsin bende azmettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?