• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

ben gecen sene ocak ayinda 85 kiloyken diyete basladim. 6 ay icinde 22 kilo verdim. ama bu sürec cok zor gecti. ben 11 yasindan beri zayiflamaya calisiyordum, 11 yil sonra basarabildim :)

zayiflamak icin birinci ayda kücük beden bir elbise almistim, yazda memleketde kuzenimin dügünü olacakti.hirs yapmistim, bu yaz ben bu elbisenin icine sigicam dedim ve oldu :)

ama malesef kocamdan ayrildikdan sonra bu son 2 ay icinde 7 kilo aldim :(
4 hafta icinde o 7 kiloyu tekrar vermek istiyrm, cünkü ayni elbiseyi arkadasim dügününde giyinmek istiyrm..ama malesef busefer bana O azim gelmiyor!!
cok kötüyüm...:59:

Son düzenleme:
sizi çok tebrik ederim... darısı benim başıma diyeyim.

rejime başlayalı 5 gün oldu ama kendimi mutsuz hissediyorum.
markette kedi gibi rafları gözetliyorum
browniler paket paket büskiviler...
kendimi zor zaptediyorum.
abur cubur delisi birisi olarak rejim yapmak çok zor..

aslında sadece 6 kilo vermem gerekiyor
birde oğlum var hergün yürüyüş yapmak istiyorum
ama arada aksatabilirim..

siz rejim yaparken bol su tükettiniz mi ?
yemekleri yemek kaşığı ile ölçtünüz mü ?
çay içtiyseniz hep şekersiz mi içtiniz ?
bunları merak ediyorum..

bunları merak ediyorum..

öncelikle sana bol basarilalr dilerim:)
sorularina gelince....

1. evt cok su ictim..günde 2-3 litre. hem zayiflamam icin cok yardimci oldu hemde cildime cok iyi geldi
2. hyr yemek kasigiyla ölcmedim.
3. siyah cay icmedim, ama günde 3-5 fincan yesil cay ictim, limonlu :) cok faydali

sana bir tavsiyem daha olacak. Ebru salliyla pilates yap, eger imkanin varsa.. pilates olmasaydi benim bacaklarim ve kalcam asla incelmezdim :)

azmine hayran kaldım canım. nasıl yemeden durdun anlamıyorum ama:59: ben çok fazla yiyorum yemeden duramıyorum adeta. şok içinde yazdklarını okudum ,fotgraflarına baktım. önünde şapka çıkartırım valla. bana da tavsiye ver bacım. çok kilolu değilim çok şükür de ama çok yiyorum göbek ve popo almış başını gitmiş durumda :43:

153 boyum 61 kiloyum bir on kilo versem harika olacak. Başladığım diyetleri baltalayan ekmek ve ekmek türü hamur işler oldu. Öyle tatlıya keke düşkün değilim ama ekmek yemediğimde midem kazınıyor gibi hissediyorum bu soruna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Meyve filan yediğimde de olur asitlenme gibi. Bakalım gene de başlayacağım. Çok güzel kilo vermişsin bende azmettim:))

3. sayfadaki resimlerinize baktim. resmen agzim acik kaldi. soktayim. cok cok cok coooooook tebrik ederim. Boylesine bir iradenin karsisinda ne soylenir. umarim kilolar tekrar geri gelmez. hersey gonlunuzce olsun

1 ayda 6 kilo verdim ama yaklaşık 20 gündür hiç kilo veremiyorum :( Üstelik yediklerime daha öncekinden daha çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gitmiyor kilolar acayip şekilde moralim bozuk 80 kilolardan 50 lere düşenlere bakıp imreniyorum :( Ne yapmam lazım benim ya :(

sabretmeniz lazım :) geçenlerde bir yazı okumuştum sizinlede paylaşayım aynen şunlar yazıyordu;

NASILSA KİLO VEREMİYORUM DEMEK
Tartı ibresi düşüşü göstermeyince pek çok kişi hemen çok ciddi kalori kısıtlamaları yaparak kilo kaybı sağlamaya çalışır. Oysa ki günlük alınan kaloriyi çok fazla düşürdüğümüz zaman vücut direnç gösterebilir ve yağ kaybı yavaşlayabilir. Bu durumda enerji alımını düşürmekten çok, harcamayı artırmak daha faydalı bir etki yaratacaktır.

yani aç kalmayın yiyin fakat sabırlı olun benim 8 ayda verdiğimi siz 2 yılda verebilirsiniz, yada daha kısa bir sürede sabredin biraz. sevgilerimle. :70:

benim de 4 kilo fazlam var, diyete başladım, ama daha önce 6 7 kilo vermiş ve 6 ay içinde geri almıştım. böyle olsun istemiyorum yavaş vermek istiyorum. diyete başlayalı 5 gün oldu ama şimdiden bir buçuk kilo vermişim. Bu çok zararlı biliyorum ama napsam :S
resimleri gördüm inanamadım ayrıca, maşallah çok değişmişsiniz tebrik ederim..

öncelikle teşekkür ediyorum, sağolun. :71: ama ne diyeceğimi bilemedim inanın bence çok şanslısınız. bünyeden bünyeye fark vardır tabi, bana göre ne mutlu size. :9:

MALESEFTIR ki bende o zor kilo verenlerdenim.Her gun tartiya cikarim yemezsem almiyorum ancak 3 gun yesem 2 kilo aliyor bunyem cok hareketliyim ama yinede vucudum yakmiyor galiba omur boyu dikkat ederek yasayacagim veya yeyip kafaya takmayacagim... :59:

tebrik ederim.Hayran oldum azmine.Bende kendimi bildim bileli zayıf olmanın hayalini kuruyor,çok çabalıyorum fakat versemde bırakınca alıyorum.Banada azim lazım.Diyetteyken günlük yediklerini, nelerden uzak durduğunu yazarmısın.Hayatta her konuda başarılar dilerim:81:

ben gecen sene ocak ayinda 85 kiloyken diyete basladim. 6 ay icinde 22 kilo verdim. ama bu sürec cok zor gecti. ben 11 yasindan beri zayiflamaya calisiyordum, 11 yil sonra basarabildim :)

zayiflamak icin birinci ayda kücük beden bir elbise almistim, yazda memleketde kuzenimin dügünü olacakti.hirs yapmistim, bu yaz ben bu elbisenin icine sigicam dedim ve oldu :)

ama malesef kocamdan ayrildikdan sonra bu son 2 ay icinde 7 kilo aldim :(
4 hafta icinde o 7 kiloyu tekrar vermek istiyrm, cünkü ayni elbiseyi arkadasim dügününde giyinmek istiyrm..ama malesef busefer bana O azim gelmiyor!!
cok kötüyüm...:59:

bir defa başardıysan, yine başarabilirsin canım. :)

bunları merak ediyorum..

çok teşekkür ediyorum, sağolun. :71:

ah benim markete gitmeme gerek yoktu, rüyamda görüyordum tüm abur cuburları. :) bilgisayar başına oturuyordum msnimi açayım dizilere bakayım derken n'olduğunu anlamadan kendimi yemek sitelerinde resimlere bakarken buluyordum. :9: ama o abur cuburlar zayıflama isteğimden daha baskın gelmedi hiç, sizinde öyle olur umarım.

yaz mevsimi olduğu için ister istemez bol su tüketiyordum zaten ama özellikle dikkat etmedim tabi acıktıkca karnımı tok tutmak adına içtiğim zamanlar oldu. yemekleri yemek kaşığıyla değilde porsiyon olarak ölçtüm, büyük kaseleri küçülttüm. çayla hiç aram yoktur, kahvaltıda bile içmem onun için pek o konuda sıkıntım olmadı. yeşil çay vs içmedim hiç ama çok yararlı olduğunu söyleyenler var siz tüketin tabi ben bir tek kabızlık sorunu yaşadığım için bir kaç gün arayla sinameki içtim. bunun zararlı olduğunu söyleyenler çok oldu bu biraz beni korkuttu ama gerçekten kabızlık sorunumu aşamadım bir türlü ek takviye yapmadıkça altında kalkamadığım için içtim. şuan o sıkıntım pek fazla yok çok şükür rejim esnasında çok fazla yaşadım bu sıkıntıyı o nedenle içmek zorunda kalmıştım.

azmine hayran kaldım canım. nasıl yemeden durdun anlamıyorum ama:59: ben çok fazla yiyorum yemeden duramıyorum adeta. şok içinde yazdklarını okudum ,fotgraflarına baktım. önünde şapka çıkartırım valla. bana da tavsiye ver bacım. çok kilolu değilim çok şükür de ama çok yiyorum göbek ve popo almış başını gitmiş durumda :43:

ah çok teşekkür ediyorum canım öncelikle, yemeden ağlaya sızlaya durdum tatlım. çok zor oldu ama çok hırs yapmıştım ya zayıflıcam ya zayıflıcam başka yolu yok diyordum canıma tak etmişti çünkü artık. kilolarım yüzünden aşağılanmak, utanıp sıkılmak istemiyordum. bide sürekli üst bölgeden aldığım için kiloyu çok biçimsiz bir vücudum vardı. alt taraflar ince, üst taraflar altın iki katı sorma gitsin yani. sana tavsiyem canım karar ver önce bitir kafanda yapıcam ya zayıflıcam de orasını hallettikten sonra hepsi kendiliğinden geliyor emin olabilirsin. sonrasında biraz yemene içmene dikkat ettin mi tamamdır. anlatması dile kolay tabi biliyorum ama biraz da sabır gerekli işte ve eminim sende başarabilirsin tatlım. :70: :71:

çok teşekkür ediyorum, sağolun. :71:

ah benim markete gitmeme gerek yoktu, rüyamda görüyordum tüm abur cuburları. :) bilgisayar başına oturuyordum msnimi açayım dizilere bakayım derken n'olduğunu anlamadan kendimi yemek sitelerinde resimlere bakarken buluyordum. :9: ama o abur cuburlar zayıflama isteğimden daha baskın gelmedi hiç, sizinde öyle olur umarım.

yaz mevsimi olduğu için ister istemez bol su tüketiyordum zaten ama özellikle dikkat etmedim tabi acıktıkca karnımı tok tutmak adına içtiğim zamanlar oldu. yemekleri yemek kaşığıyla değilde porsiyon olarak ölçtüm, büyük kaseleri küçülttüm. çayla hiç aram yoktur, kahvaltıda bile içmem onun için pek o konuda sıkıntım olmadı. yeşil çay vs içmedim hiç ama çok yararlı olduğunu söyleyenler var siz tüketin tabi ben bir tek kabızlık sorunu yaşadığım için bir kaç gün arayla sinameki içtim. bunun zararlı olduğunu söyleyenler çok oldu bu biraz beni korkuttu ama gerçekten kabızlık sorunumu aşamadım bir türlü ek takviye yapmadıkça altında kalkamadığım için içtim. şuan o sıkıntım pek fazla yok çok şükür rejim esnasında çok fazla yaşadım bu sıkıntıyı o nedenle içmek zorunda kalmıştım.

merhaba, ben de yaklaşık iki haftadır diyetteyim. benim de kabızlık sorunum vardı. diyete girdiğimden beri bu sorunu yaşamıyorum. daha çok meyve sebze yiyorum ve muhakkak 2 kupa yeşil çay içiyorum. bence yeşil çay kabızlığa çok iyi geliyor. normalde hiç sevmem zorla içiyorum ama. burda biri yazmıştı tarçınla güzel oluyor diye ben de tarçın ekliyorum ve gerçekten içilebiliyor oldu. sevmeyenlere tavsiye ederim.

153 boyum 61 kiloyum bir on kilo versem harika olacak. Başladığım diyetleri baltalayan ekmek ve ekmek türü hamur işler oldu. Öyle tatlıya keke düşkün değilim ama ekmek yemediğimde midem kazınıyor gibi hissediyorum bu soruna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Meyve filan yediğimde de olur asitlenme gibi. Bakalım gene de başlayacağım. Çok güzel kilo vermişsin bende azmettim:))

ah o ekmekler, hamur işleri, börekler, çörekler bir de bana sor canım.. her öğün 1 ekmeği rahatlıkla yerdim bazen daha da fazlasını. bende ekmeksiz hiç doymazdım ama doyarak rejimde olmaz zaten dimi? :) 8 ay hiç bir zaman tamamen doymadım, ha şu aralar doyuyorum orası ayrı tabi ama bir süre sabretmek lazım işte. doymamayı tadımlık yemeği öğrenmemiz lazım. tatmakta çok önemli bir durum aslında bazen tatmak için başladığım şeylerde kendimi durduramıyordum, tadımlık oluyordu bana doyumluk. :9: böyle olmaması için dikkat etmek azimi, sabrı, hırsı hiç bir zaman bırakmamak lazım. azmin daim olsun canım. en kısa sürede verirsin inşallah kilolarını. :70:

Back