• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

tubi122 aslinda suandaki kilonda gayet iyi, ama tabiiki 50 kg da kendini daha rahat hissedeceksen o baska.

ayrica evet bende etkilendim arkadasin hikayesinden. insanlarin ne dediklerinden ziyade senin kendini artik cok iyi hissetmen guzel tabiiki. sendeki sabir azim gercekten muthis. ins. bundan sonra hep korursun kilonu arkadasim.

bende senin hikayeni okuyunca basladim dikkatli yemek yemeye bakalim ne zamana kadar basarili olabilicem :61:

ah çok ama çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. :70: birazcıkta olsa herkesin bunu yapabiliceğini gösterebildiysem ne mutlu bana diyorum. :16:

bende senı yurekten kutluyorum gerçektençok güzel olmuşsun başarmışsın tebrik ederim bende bu güne kadar hep şişmandım kılolarım bi şekilde hayatımda hep engel oldular bana okul hayatımda iş hayatında evlilikte sağolsun yağlarım benı hiç yalnız bırakmadı kendime çok kızıyorum bi türlü kurtulamadım hamilelikten sonra daha da kılo aldım ama bu yaz artık bahane üretmicem kendime bu yaz zayıflıcam senın gibi başarmış ınsanları görüncede çok mutlu ve motive oluyorum tekrar tebrik ediyorum seni

çok teşekkür ederim öncelikle, çok sağolun. :71: eh o halde bu yaz sizin yazınız olur umarım. yaz sonu verdiğiniz kilolarla beraber mutluluğunuzu hep birlikte paylaşırız inşallah. :70:

canım çok güzel olmuşsun ama şunu söylemem gerek güzelliğinden çok kişiliğini beğendim çok düzgün bir bayansın seni görünüşün için de tebrik ederim ve her şeyden önce bukadar düzgün bir karakterin olması herşeye bedelll

ah çok ama çok teşekkür ederim canım benim, çok sağol. :17: :70: çok çok teşekkür ederim tekrardan güzel düşüncelerin için utandım valla, çok sağol tatlım. :70: :69:

KESİNLİKLE! herşey kafada bitiyor. baştan bir insan tam olarak kararsızsa zaten o şeyi başaramaz. insanın kendisine güvenmesini sağlamak bazen zor olabiliyor, özellikle de böyle bir hassas konuda. seni teprik ediyorum bu yüzden :]

söylediklerinize harfiyen takılıyorum ve çok teşekkür ediyorum, sağolun. :71:

Canım tebrikler, okuyunca insanı azimlendiren bir öykün var:46::46::46::46:

canım öncelikle konuya nasıl başlıcam bilemiorum uzun zamandırda girilmemiş yorum ama umarım bunu okursun.şimdi ilk olarak sana kocaman teşekürler ediorum çünkü başarı öykünle beni motive ettin resimlerin bir mucizenin kanıtıydı benim için.bende hep kilolu biri oldum ve verebileceğimede inanmıordum.ilk önce inanmak gerekiormuş bunu öğrendim.bende 94 kiloya kadar çıkmıştım.sonra diettlerle 86 kiloya düştüm ama devam edemedim kilom orda sabitlendi.5 sene kadar 86 kiloda kaldım ilginç 85 oluyordum hatta 82 bile oldum ama düşemiyordum 80 bir türlü 70 li rakamlar hayaldi benim için.sonra senin yazını okudum ve kilo vermeyi ve başabileceğim e inandım. diet yapmadım sporda ama nisan ayından bu güne inanılmaz bir şekilde 10 ilo verdim şuan 75 kiloyum ve inan okadar mutluyumki inanamazsın bu benim için mucize. artık kıyatfetlerim tarzım bile şimdiden değişti.giyinmeten zevk alır hale geldim ve bu inan herşeye yansıyor insanın haytnda.şimdi spor yapmaya başlıcam ve dahada kilo vermeye devam edicem sana 10 kilo vermeden benim için bişeyi başarmış olmadan yazmak istemedim tekrar ediorum beni buna inandırdığın ve başarmamda katkın olduğun için çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediorum

Cok cok cok guzel bir genc kiz olmussun, kalbinin guzelligi satirlarindan bile anlasiliyor ki yuzune vurmus.. Hep mutlu olmani dilerim canim:29:

canım öncelikle konuya nasıl başlıcam bilemiorum uzun zamandırda girilmemiş yorum ama umarım bunu okursun.şimdi ilk olarak sana kocaman teşekürler ediorum çünkü başarı öykünle beni motive ettin resimlerin bir mucizenin kanıtıydı benim için.bende hep kilolu biri oldum ve verebileceğimede inanmıordum.ilk önce inanmak gerekiormuş bunu öğrendim.bende 94 kiloya kadar çıkmıştım.sonra diettlerle 86 kiloya düştüm ama devam edemedim kilom orda sabitlendi.5 sene kadar 86 kiloda kaldım ilginç 85 oluyordum hatta 82 bile oldum ama düşemiyordum 80 bir türlü 70 li rakamlar hayaldi benim için.sonra senin yazını okudum ve kilo vermeyi ve başabileceğim e inandım. diet yapmadım sporda ama nisan ayından bu güne inanılmaz bir şekilde 10 ilo verdim şuan 75 kiloyum ve inan okadar mutluyumki inanamazsın bu benim için mucize. artık kıyatfetlerim tarzım bile şimdiden değişti.giyinmeten zevk alır hale geldim ve bu inan herşeye yansıyor insanın haytnda.şimdi spor yapmaya başlıcam ve dahada kilo vermeye devam edicem sana 10 kilo vermeden benim için bişeyi başarmış olmadan yazmak istemedim tekrar ediorum beni buna inandırdığın ve başarmamda katkın olduğun için çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediorum

ah canım benim inan senin adına çok sevindim ve çok mutlu oldum şuanda.. çok teşekkür ediyorum ama herşeyden önce seni kocaman tebrik ediyorum :54: istedikten sonra herşeyi başarabilmek gerçekten çok kolay yeter ki isteyelim. umarım sende en kısa sürede istediğin kilona ulaşırsın tatlım yardımcı olabiliceğim bir durum bir konu olursa mutlaka sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. öpüyorum seni sevgilerimle.. :70: :71:

ya aslında ufakta bir şikayetim olucak :/ resimlerim şuan kaldırıldı diye biliyorum ama ben gerçekten zayıflamak isteyen ama bu azimi kendisinde bulamayan herkes görsün birazda olsun hırslansınlar başarabiliceklerine inansınlar diye paylaşmıştım, geçenler de bir sitede tesadüfen karşıma çıktı kendi konum kendi resimlerimle aynen oraya yazılmıştı ve inanın bu durum beni çok huzursuz etti resimlerimi kaldırmak istedim :/ kim ne amaçla aldı bilmiyorum ama gerçekten hiç hoş bir davranış değildi. şuan için resimlerim gözükmüyor sanırım, görmek isteyenlere özel msjla gönderebilirim ama. :71:

ya aslında ufakta bir şikayetim olucak :/ resimlerim şuan kaldırıldı diye biliyorum ama ben gerçekten zayıflamak isteyen ama bu azimi kendisinde bulamayan herkes görsün birazda olsun hırslansınlar başarabiliceklerine inansınlar diye paylaşmıştım, geçenler de bir sitede tesadüfen karşıma çıktı kendi konum kendi resimlerimle aynen oraya yazılmıştı ve inanın bu durum beni çok huzursuz etti resimlerimi kaldırmak istedim :/ kim ne amaçla aldı bilmiyorum ama gerçekten hiç hoş bir davranış değildi. şuan için resimlerim gözükmüyor sanırım, görmek isteyenlere özel msjla gönderebilirim ama. :71:

o halde bana gönderebilirsin :) büyük bir azimle zayıflamaya çalışıyorum biraz şevklenim :49:

Canim bana da gonderirmisin resimlerini? 80 kiloyum, gaza gelmeye ihtiyacim var..

14-15 SAYFA BAKTIM AMA GOREMEDIM RESIMLERI BEN. :( azminden dolayı seni kutluyorum. ben senın yerınde olsam 0 40 kiloyu verene kadar 40 bin kere çıkardım tarıya. :))

hııııım kaldırılmış resımler. oyuzden gorememişim. sımdı okuyunca devamını anladm sebebi.

Son düzenleme:
Back