Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

3. sayfadaki resimlerinize baktim. resmen agzim acik kaldi. soktayim. cok cok cok coooooook tebrik ederim. Boylesine bir iradenin karsisinda ne soylenir. umarim kilolar tekrar geri gelmez. hersey gonlunuzce olsun

çok ama çok sağolun, çok teşekkür ederim.

MALESEFTIR ki bende o zor kilo verenlerdenim.Her gun tartiya cikarim yemezsem almiyorum ancak 3 gun yesem 2 kilo aliyor bunyem cok hareketliyim ama yinede vucudum yakmiyor galiba omur boyu dikkat ederek yasayacagim veya yeyip kafaya takmayacagim...

aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım, tek fark ben çok haraketli değildim. ben kaderimi değiştirdiğime inanıyorum, umarım sizde değiştirebilirsiniz. ve ömür boyu benimde dikkat etmem gerekicek, çünkü kilo almaya çok elverişli bir bünyem var. alıştığım için bu yeme tarzına pek zorlanıcağımı sanmıyorum artık. :)

teşekkür ederim canım biraz gerilere doğru okursan yazmıştım ne tarz beslendiğimi orda bulabilirsin. :) çok teşekkür ederim tekrar tatlım, sağol.

aynen benimde 50 kilo vermem lazım ve okadar mutsuzumki 22 yaşındayım herkes çok güzel yüzüm olduğunu söylüyor boyumda 1.75 ama 125 kiloyum ( doktorlara gidiyorum ama bıktım artık diyet listeleri ilaç çay vs.. kilom çok fazla olduğundan doktorlar sadece yürüyüş öneriyor napıcam bilmiyorum üstelik 2 yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm varken.. keşke senin gibi azimli olabilseydim okadar mutsuzumki

Bende adanalıyım malum bizim buralarda ekmek hamur işi çok tüketiliyor ama azmedeceğim. En aza indirebilirsem güzel olur. Günde 2-4 dilim arası tüketeceğim karar verdim başladım diyete ekmeksizde doyuluyormuş :)

Şu anda şaşkınlığımı anlatacak kelime bulamıyorum. biraz kendimden bahsetmek istiyorum gaza benımde çok iht var sanırım. 165 boyunda 56 kiloyum. 29 yaşındayım 1 çocuk annesiyim. kendimi bildim bileli 50 kıloyumdur.doguma bile 62 kıloyla gırdım her zaman inceciktim taki bu yıla kadar. pasta börekten dolayı kılo aldım bayagı farkl edıyorum kılolarımı. ablamla paylaşınca bu durumu sizlerden bahsettı başarı öykülerini oku gazaa gel diye açıksacı ciddeye almamıştım tesadüfen sizin hıkayenızı okudum pek etkılenmemiştim takı fotolarınızı görene kadar. bi insan nasıl bu kadar zayıflar cok şaşırdım çok imrendım size. çok tebrıke ederım harika görünüyosunuz. inanılmaz fark var şoktayım dedım ya daha neler yazsam bılemıyorum vermem gereken 6 7 kılo ama hayatında hıç dikkat etmemiş spor yapmamış bıurıyım en kötüsü i,şin ciddıyetının farkına tam varamamış olmam . korkum ipin ucunun daha da kaçması... öffffff kızımın bakıcısı ev işimizi yapıyoı yemeğimize kadar benım tek hareketim öğrencilerıme koştuırmam okadar..bana biraz gaz lagzımmmm YARDIMMMM:26:

tubi122 aslinda suandaki kilonda gayet iyi, ama tabiiki 50 kg da kendini daha rahat hissedeceksen o baska.

ayrica evet bende etkilendim arkadasin hikayesinden. insanlarin ne dediklerinden ziyade senin kendini artik cok iyi hissetmen guzel tabiiki. sendeki sabir azim gercekten muthis. ins. bundan sonra hep korursun kilonu arkadasim.

bende senin hikayeni okuyunca basladim dikkatli yemek yemeye bakalim ne zamana kadar basarili olabilicem

Son düzenleme:

tatlım benim 125 kilosun ama kilon fazla olduğu için sen fazla kilolarını daha çabuk atarsın bence azim et inan bana onun elinden hiçbir şey kurtulmuyorrr:)

bende senı yurekten kutluyorum gerçektençok güzel olmuşsun başarmışsın tebrik ederim bende bu güne kadar hep şişmandım kılolarım bi şekilde hayatımda hep engel oldular bana okul hayatımda iş hayatında evlilikte sağolsun yağlarım benı hiç yalnız bırakmadı kendime çok kızıyorum bi türlü kurtulamadım hamilelikten sonra daha da kılo aldım ama bu yaz artık bahane üretmicem kendime bu yaz zayıflıcam senın gibi başarmış ınsanları görüncede çok mutlu ve motive oluyorum tekrar tebrik ediyorum seni

tanyeli bence istesen sende yapabilirsin mezunuyet orda abye kıyafet giymek evlilikte gelinlık bence bu güzel anlardan kendini mahrum bırakma daha zamanın var başarabilirsin bu guzel anları mutlu bi şekilde geçirebilirsin çünkü bende keşke diyorum senın demenı istemem bence bir an önce kararlı bi şekilde başla yürüyüş bence en iyi spor kolay gelsin bol şans ve sabır diliyorum

canım çok güzel olmuşsun ama şunu söylemem gerek güzelliğinden çok kişiliğini beğendim çok düzgün bir bayansın seni görünüşün için de tebrik ederim ve her şeyden önce bukadar düzgün bir karakterin olması herşeye bedelll

tek kelimeyle şahanesin tatlım.. azmini tekbik ediyorum.. süper olmuşsun.. yani yolda görsem döner bi daha bakarım

KESİNLİKLE! herşey kafada bitiyor. baştan bir insan tam olarak kararsızsa zaten o şeyi başaramaz. insanın kendisine güvenmesini sağlamak bazen zor olabiliyor, özellikle de böyle bir hassas konuda. seni teprik ediyorum bu yüzden :]

kendini mutsuz hissetme, bence herkes azimli ama kullanmasını pek bilmiyoruz gibi. 2 yıl sonra mezuniyetin, düğünün varmış madem bunlara odaklan canım, zayıflamanın şart olduğunu düşün. ne bileyim aç güzel güzel mezuniyet kıyafetlerine bak internetten, heveslendir kendini bir şekilde. ben hep zayıflarken şort giyebiliceğim rahatlıkla pantolonların içine sığabiliceğimi hayal ederdim mesela. bunları düşünerek daha da çok isteklenirdim zayıflamak için. inşallah 2 yılda istediğin kilona ulaşırsın tatlım, mezuniyetinin en güzel kızı olman dileğiyle.

inanın çok sevindim adınıza. :) azminiz daim olur inşallah.

süpersin canım tebrik ediyorum seni allahım bizede göstersin o günleri

öncelikle çok teşekkür ederim, çok sağolun. bende öyle çok abartılı bir spor yapmadım zaten, aslında ilk zamanlar hiç spor yapmadım. sonrasında biraz biraz yaptım. :) yediklerime çok dikkat ettim ve gerçekten çok istedim zayıflamayı.. işin ciddiyetine varabildiğiniz an gerçekten sonuca ulaşıcağınızı düşünüyorum, bunun içinde kendinize inanmanız lazım. birazda sabırla hepsinin üstesinden gelirsiniz, moralinizi yüsek tutun eminim başarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…