3. sayfadaki resimlerinize baktim. resmen agzim acik kaldi. soktayim. cok cok cok coooooook tebrik ederim. Boylesine bir iradenin karsisinda ne soylenir. umarim kilolar tekrar geri gelmez. hersey gonlunuzce olsun
MALESEFTIR ki bende o zor kilo verenlerdenim.Her gun tartiya cikarim yemezsem almiyorum ancak 3 gun yesem 2 kilo aliyor bunyem cok hareketliyim ama yinede vucudum yakmiyor galiba omur boyu dikkat ederek yasayacagim veya yeyip kafaya takmayacagim...
tebrik ederim.Hayran oldum azmine.Bende kendimi bildim bileli zayıf olmanın hayalini kuruyor,çok çabalıyorum fakat versemde bırakınca alıyorum.Banada azim lazım.Diyetteyken günlük yediklerini, nelerden uzak durduğunu yazarmısın.Hayatta her konuda başarılar dilerim:81:
ah o ekmekler, hamur işleri, börekler, çörekler bir de bana sor canım.. her öğün 1 ekmeği rahatlıkla yerdim bazen daha da fazlasını. bende ekmeksiz hiç doymazdım ama doyarak rejimde olmaz zaten dimi? :) 8 ay hiç bir zaman tamamen doymadım, ha şu aralar doyuyorum orası ayrı tabi ama bir süre sabretmek lazım işte. doymamayı tadımlık yemeği öğrenmemiz lazım. tatmakta çok önemli bir durum aslında bazen tatmak için başladığım şeylerde kendimi durduramıyordum, tadımlık oluyordu bana doyumluk.böyle olmaması için dikkat etmek azimi, sabrı, hırsı hiç bir zaman bırakmamak lazım. azmin daim olsun canım. en kısa sürede verirsin inşallah kilolarını.
aynen benimde 50 kilo vermem lazım ve okadar mutsuzumki 22 yaşındayım herkes çok güzel yüzüm olduğunu söylüyor boyumda 1.75 ama 125 kiloyum( doktorlara gidiyorum ama bıktım artık diyet listeleri ilaç çay vs.. kilom çok fazla olduğundan doktorlar sadece yürüyüş öneriyor napıcam bilmiyorum üstelik 2 yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm varken.. keşke senin gibi azimli olabilseydim okadar mutsuzumki
aynen benimde 50 kilo vermem lazım ve okadar mutsuzumki 22 yaşındayım herkes çok güzel yüzüm olduğunu söylüyor boyumda 1.75 ama 125 kiloyum( doktorlara gidiyorum ama bıktım artık diyet listeleri ilaç çay vs.. kilom çok fazla olduğundan doktorlar sadece yürüyüş öneriyor napıcam bilmiyorum üstelik 2 yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm varken.. keşke senin gibi azimli olabilseydim okadar mutsuzumki
Bende adanalıyım malum bizim buralarda ekmek hamur işi çok tüketiliyor ama azmedeceğim. En aza indirebilirsem güzel olur. Günde 2-4 dilim arası tüketeceğim karar verdim başladım diyete ekmeksizde doyuluyormuş :)
Şu anda şaşkınlığımı anlatacak kelime bulamıyorum. biraz kendimden bahsetmek istiyorum gaza benımde çok iht var sanırım. 165 boyunda 56 kiloyum. 29 yaşındayım 1 çocuk annesiyim. kendimi bildim bileli 50 kıloyumdur.doguma bile 62 kıloyla gırdım her zaman inceciktim taki bu yıla kadar. pasta börekten dolayı kılo aldım bayagı farkl edıyorum kılolarımı. ablamla paylaşınca bu durumu sizlerden bahsettı başarı öykülerini oku gazaa gel diye açıksacı ciddeye almamıştım tesadüfen sizin hıkayenızı okudum pek etkılenmemiştim takı fotolarınızı görene kadar. bi insan nasıl bu kadar zayıflar cok şaşırdım çok imrendım size. çok tebrıke ederım harika görünüyosunuz. inanılmaz fark var şoktayım dedım ya daha neler yazsam bılemıyorum vermem gereken 6 7 kılo ama hayatında hıç dikkat etmemiş spor yapmamış bıurıyım en kötüsü i,şin ciddıyetının farkına tam varamamış olmam . korkum ipin ucunun daha da kaçması... öffffff kızımın bakıcısı ev işimizi yapıyoı yemeğimize kadar benım tek hareketim öğrencilerıme koştuırmam okadar..bana biraz gaz lagzımmmm YARDIMMMM:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?