• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

14-15 SAYFA BAKTIM AMA GOREMEDIM RESIMLERI BEN. :( azminden dolayı seni kutluyorum. ben senın yerınde olsam 0 40 kiloyu verene kadar 40 bin kere çıkardım tarıya. :))

hııııım kaldırılmış resımler. oyuzden gorememişim. sımdı okuyunca devamını anladm sebebi.

çıkmadım valla aslında korktum sanırım hani zayıfladığımı biliyordum ama nasıl desem değişik bir psikolojiydi o tartıdan korkuyor gibi birşeydim fobi diyelim. çıkarsam eğer ki zayıflamadığımı gösterirse hayal kırıklığına uğrarım diye herhalde bilmiyorum ama inanın hiç tartılmadım. evimizde tartıda yoktu aslında olsa belki heran tartılabilirdim hiç ihtiyaç olarakta görmedim. gerçi şuan tartılarla barışık bir yaşantım var ama hala tartılmıyorum. :9: bazı dönemlerde zayıflamanız duruyor biliyorsunuzdur o dönemlerde tartılsaydım eğer ki derdim ki yok arkadaş ben başaramıyorum işte buraya kadarmış denedim olmadı diyip bırakadabilirdim rejimi. kilo veremediğimi görürdüm yani buda beni üzerdi.

Size özelden de mesaj attım.Çok samimi söylüyorum zayıflamak ciddi bir iştir.Ve bunu başardınız.Canı gönülden tebrik ediyorum.Zayıflama hikayenizi daha önce açmış olduğunu için yeni farkettim ama artık herkesin şaşırma nidalarından fotoğraflarınızıda hiç bir sayfada göremediğimden meraktan ÇATLAYACAĞIM. : ) Çok rica ediyorum nasıl görebilirim fotoğraflarınızı.Bir de gecenin 02:37 olmasına rağmen tek tek sayfalara baktım bir listeniz olmamış .Özetlemek gelirse bir programınız var mıydı ? Sabahları şu ara öğün şu diye.Yoksa spontane mi gelişiyordu gün içersinde ? tekrar tebrik ediyorum ve herkesin bu kadar şaşırma ifadelerinin olduğu mesajlara istinaden ben de bendeee : )) görmek istiyorum.Gebeliğim sürecinde 35 kilo gibi rekor bir kg aldım.Ve 18 ay geçmesine rağmen 20 kg gitti.15-17 kg halen duruyor.Umarın fotoğraflarınız sabitleşen kilom ve azmimi tekrar galeyana getirir.Güzel günler sizin olsun.

Fotoğrafları sapık gibi arayan, onlara delice bakan ama aslında tek derdi "vay bee hatun nasıl da zayıflamış gençleşmiş, ben neden yapamayayım ki? " olan ben gibi şişkolar için şöyle yapsak; öncesi sonraki fotoğrafların kafaları kesilse, ne bileyim gözlere paintten gözlük çizilse, kafaya şapka eklense de bizde biraz gaza gelsek :77:

(İçses:Şişkooo, ne yapacaksın sen fotoğrafları? Hatun zayıflamış, fit olmuş, sağlıklı olmuş işte, sen de olsana.Ama yok illa muhtar gibi fotoğraftı, ikametti isteyeceksin değil mi? :17: Az boğazını tutup, spor yapsan sen de insana benzeyeceksin ama neyse :5: )

Size özelden de mesaj attım.Çok samimi söylüyorum zayıflamak ciddi bir iştir.Ve bunu başardınız.Canı gönülden tebrik ediyorum.Zayıflama hikayenizi daha önce açmış olduğunu için yeni farkettim ama artık herkesin şaşırma nidalarından fotoğraflarınızıda hiç bir sayfada göremediğimden meraktan ÇATLAYACAĞIM. : ) Çok rica ediyorum nasıl görebilirim fotoğraflarınızı.Bir de gecenin 02:37 olmasına rağmen tek tek sayfalara baktım bir listeniz olmamış .Özetlemek gelirse bir programınız var mıydı ? Sabahları şu ara öğün şu diye.Yoksa spontane mi gelişiyordu gün içersinde ? tekrar tebrik ediyorum ve herkesin bu kadar şaşırma ifadelerinin olduğu mesajlara istinaden ben de bendeee : )) görmek istiyorum.Gebeliğim sürecinde 35 kilo gibi rekor bir kg aldım.Ve 18 ay geçmesine rağmen 20 kg gitti.15-17 kg halen duruyor.Umarın fotoğraflarınız sabitleşen kilom ve azmimi tekrar galeyana getirir.Güzel günler sizin olsun.

öncelikle çok teşekkür ediyorum. fotoğraflarımı başkalarının izinsiz bir şekilde kullanmasından dolayı kaldırdım özel albüm oluşturdum fakat, arkadaş olduk artık bakabilirsiniz diye düşünüyorum. daha önceleri yazmıştım öyle belli bir program yada listem olmadı, eski yazdıklarımı okursanız size yön gösterir biraz.. bugün akşam şunu yiyeyim felan demedim hiç evde o akşam ne varsa yedim. aslında şöyle anlatayım her öğün 1 ekmek yiyordum ben, durduramıyordum kendimi mutfağa girdikçe birşeyler yemek adeta alışkanlık olmuştu.. ekmeği tamamen çıkarttım mesela hayatımdan ki hala da yemiyorum eksikliğinide hissetmiyorum.. bünye alışıyor sanırım. ilk zamanlar çok fazla aç kaldım tavsiye etmiyorum ama çünkü çok fazla tansiyonum düşüyor, gözüm kararıyor ve halsizleşiyordum.. midem bu dönemde küçüldü sanırım ya ama nasıl desem ben ciddi anlamda çok hırslanmıştım, hayatımın en güzel yıllarını bu kilolarla yaşayarak geçirmek istemiyordum artık. insanlar beni ismimle hatırlasın istiyordum "ha şu şişko mu" diye hatırlanmak hoş değildi. biraz sıkın kendinizi devamında zayıfladığınızı gördükçe inanın kendiliğinden hırslanıyorsunuz zaten.. porsiyonlarımı küçülttüm bir koca tabak dolusu yerine küçük bir kaseyle doymasını öğrendim, kendimi buna şartladım. ben meseleyi kafamda bitirdim açıkcası devamı ise kendiliğinden geldi, 20 kilo vermişsiniz sizde buda çok büyük bir başarı kalan kilolarınızıda bence çok rahat verebilirsiniz.. benim rejimimde yaptığım tek yanlışım oldu oda ilk zamanlar kendimi aç bırakmak, aslında aç bırakmamıştım cacık, domates vs yemiştim ama bunlar cidden çok azdı ve sağlıksızdı biraz geç anladım.. bi yerde okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla birden yemeği keserseniz eğer vücut savunmaya geçiyordu ve kilo veremiyordunuz. buda ümitsizliğe kapılmaya neden oluyor bana göre ay bak ben yemiyorum ama kiloda veremiyorum nasıl olucak bu iş? dese gerek insan kendi kendine. siz benim yaptığım hatayı yapmayın emin adımlarla ilerleyin.. 1 ayda sonuç almayı beklemek yanlış olur. dilerim en kısa süre de kalan kilolarınızı da verirsiniz, sevgilerimle. :71:

Fotoğrafları sapık gibi arayan, onlara delice bakan ama aslında tek derdi "vay bee hatun nasıl da zayıflamış gençleşmiş, ben neden yapamayayım ki? " olan ben gibi şişkolar için şöyle yapsak; öncesi sonraki fotoğrafların kafaları kesilse, ne bileyim gözlere paintten gözlük çizilse, kafaya şapka eklense de bizde biraz gaza gelsek :77:

(İçses:Şişkooo, ne yapacaksın sen fotoğrafları? Hatun zayıflamış, fit olmuş, sağlıklı olmuş işte, sen de olsana.Ama yok illa muhtar gibi fotoğraftı, ikametti isteyeceksin değil mi? :17: Az boğazını tutup, spor yapsan sen de insana benzeyeceksin ama neyse :5: )

ay çok tatlısınız ya :9: tabi seve seve paylaşırım resimlerimi. fakat burdan kaldırıp albümüme koydum, ekliyorum sizi ordan bakabilirsiniz. :71: dediğiniz gibi burayada eklemek isterim ama eski resimlerimde boydan hiç resmim yok yüz ve kol kısmımın olduğu bir kaç resim var o kadar malum o dönemlerde resim çekilmek kabus gibi birşey ay nede kilolu çıkmışım ya diyor insan. onun için kaşımı gözümü karalayınca kimseyi tatmin edemez diye düşünüyorum, bakmak isteyenler arkadaşlık isteği gönderebilirler ama. :70: :71:

öncelikle sizi tebrik ediyorum yeni hayatınızın size mutluluk getirmesini diliyorum ben de 10 kilo verdim şu anki kilom normal değerde fakat ben tekrar kilo almamak için hala korkumdan diyet porsiyonlarında yemek yiyorum sizin kilo verdikten sonra öğünlerdeki normal yemek miktarınız nasıl oldu sizinle aynı kilodayız

Teşekkür ederim ilginize.Evet arkadaş olarak ekleyince albümünüzü inceledim.Arkadaşların dediği kadar varmışsınız.İltifat etmeye lüzum görmüyorum ihtiyacınız yok çünkü.Gerçek hatlarınız yani siz çıkmışsınız ortaya.Maşaallah sübhanallah : ) Tabi kilolar verilinci cici cici giyinilip profesyonel makineden çekimlerde yapılmış..Misss : )) Tekrar tebrik ederim.Biraz klişe gibi olacak ama 15 kiloyuda verince ben de buraya koymayı düşünüyorum sırf insanlar azimlensinler diye nedense fotoğraflı başarı öyküleri daha tesir edici oluyor.Bir zamanlar şişko ama gururlu bir genç kız repliğiyle geri gelicemm ..Tebrikler tekrar tatlım.Dün gece İkindi 20 kg vermek için karar aldım umarı başarılı olurum güzel temennilerin içinde ayrıca teşekkürler.

ay çok tatlısınız ya :9: tabi seve seve paylaşırım resimlerimi. fakat burdan kaldırıp albümüme koydum, ekliyorum sizi ordan bakabilirsiniz. :71: dediğiniz gibi burayada eklemek isterim ama eski resimlerimde boydan hiç resmim yok yüz ve kol kısmımın olduğu bir kaç resim var o kadar malum o dönemlerde resim çekilmek kabus gibi birşey ay nede kilolu çıkmışım ya diyor insan. onun için kaşımı gözümü karalayınca kimseyi tatmin edemez diye düşünüyorum, bakmak isteyenler arkadaşlık isteği gönderebilirler ama. :70: :71:

Sitenin muhtarı olarak fotoğraflarınıza baktım, sıra geldi ikametgah kağıdına :1:
Aslında her önceki ve sonraki fotoğrafları etkileyicidir.İnsan direkt "yok bu onun fotosu değil, kesin annesi, teyzesi" der.Sonra ekler :" ya işte bak ne kadar güzelmiş, ne diye kilo alıp kendi güzelliğini zedelemişki?". Sonra da ahkam kesip, nasihat verir : "ayy hep böyle kalsın, maşallah, maşallah, hiç kilo almasın" der.
Ama kendine bakmaz, kendi de zayıflasa içinden anne/teyze görünümü gidecek, daha genç, daha güzel ve sağlıklı olacaktır.Ama o motivasyon 3 gün kalır, sonra "ya pazartesi başlarım", "bir şey olmaz", "zaten 3 gündür tartılıyorum, gram oynamamış" der ve pes eder ve o hep "şişko" olarak kalır.
Başarınıza hayran kaldım, umarım o disiplin ve motivasyon benim de kapımı en kısa sürede kalıcı olarak çalar.
(Buradan bana hiç uğramayan "Disiplin" e sesleniyorum : malum sana ihtiyacı olan çok kilolu var, aman adresi şaşma, benimki Kadıköy/İstanbul, bu kapıyı çalacaksın haa unutma kardaş) :1:

öncelikle sizi tebrik ediyorum yeni hayatınızın size mutluluk getirmesini diliyorum ben de 10 kilo verdim şu anki kilom normal değerde fakat ben tekrar kilo almamak için hala korkumdan diyet porsiyonlarında yemek yiyorum sizin kilo verdikten sonra öğünlerdeki normal yemek miktarınız nasıl oldu sizinle aynı kilodayız

teşekkür ederim canım, çok sağol. bende bu korkuyu uzun süre içimde taşıdım aslında ya kilo alırsam? ya tekrar eskisi gibi olursam dedim durdum. etrafımdaki insanlar verdiğimin iki katını alacağımı söyleyerek benim karalar bağlamama sebep oldular diyebilirim. fakat korktuğum gibi olmadı bir süre sonra zaten bünye o yeme şekline alışıyor fazlasını istesende yiyemiyorsun, yemek yemek için kendini zorlamazsan eğer verdiğin kiloları alıcağını düşünmüyorum. şayet ben 55 ile bitirmiştim rejimi bırakınca bir 5 kilo kadar aldım fakat uzun zaman oldu halen aynıyım inan 61 göremedim o günden sonra hiç. hep 59-60 arasında sabit kaldım. kilo almaya müsait bir yapımın olduğunun bilincindeyim bu şekilde yemeli ve abartmamalıyım bunu kabullendirdim önce kendime. şuan inan herşeyi yiyorum, pasta börek bile tabi dozunu kaçırmadan. bir tek ekmeği çıkardım hayatımdan yokluğunuda hiç hissetmedim zaten. sende rejimi bıraktıktan sonra bir süre daha dikkat edersen yeme içmene sonrasında sabitlenicektir kilon diye düşünüyorum canım.

Teşekkür ederim ilginize.Evet arkadaş olarak ekleyince albümünüzü inceledim.Arkadaşların dediği kadar varmışsınız.İltifat etmeye lüzum görmüyorum ihtiyacınız yok çünkü.Gerçek hatlarınız yani siz çıkmışsınız ortaya.Maşaallah sübhanallah : ) Tabi kilolar verilinci cici cici giyinilip profesyonel makineden çekimlerde yapılmış..Misss : )) Tekrar tebrik ederim.Biraz klişe gibi olacak ama 15 kiloyuda verince ben de buraya koymayı düşünüyorum sırf insanlar azimlensinler diye nedense fotoğraflı başarı öyküleri daha tesir edici oluyor.Bir zamanlar şişko ama gururlu bir genç kız repliğiyle geri gelicemm ..Tebrikler tekrar tatlım.Dün gece İkindi 20 kg vermek için karar aldım umarı başarılı olurum güzel temennilerin içinde ayrıca teşekkürler.

ne demek ben teşekkür ederim canım, ah çok sağol utanırım. :ş evet kiloları verince ilk yaptığım içimde ukte kalmışları yaşamak oldu, doyasıya fotoğraf çekildim, alışveriş yaptım gezdim, süslendim püslendim. :b eskiden yapmaktan utandığım ne varsa şuan doyasıya yaşıyorum hepsini. bunun verdiği zevk ise paha biçilmez. sizde başarabilirsiniz ben canı gönülden inanıyorum, aziminizi hiç bir zaman yitirmemeniz dileğiyle sevgiler..

Sitenin muhtarı olarak fotoğraflarınıza baktım, sıra geldi ikametgah kağıdına :1:
Aslında her önceki ve sonraki fotoğrafları etkileyicidir.İnsan direkt "yok bu onun fotosu değil, kesin annesi, teyzesi" der.Sonra ekler :" ya işte bak ne kadar güzelmiş, ne diye kilo alıp kendi güzelliğini zedelemişki?". Sonra da ahkam kesip, nasihat verir : "ayy hep böyle kalsın, maşallah, maşallah, hiç kilo almasın" der.
Ama kendine bakmaz, kendi de zayıflasa içinden anne/teyze görünümü gidecek, daha genç, daha güzel ve sağlıklı olacaktır.Ama o motivasyon 3 gün kalır, sonra "ya pazartesi başlarım", "bir şey olmaz", "zaten 3 gündür tartılıyorum, gram oynamamış" der ve pes eder ve o hep "şişko" olarak kalır.
Başarınıza hayran kaldım, umarım o disiplin ve motivasyon benim de kapımı en kısa sürede kalıcı olarak çalar.
(Buradan bana hiç uğramayan "Disiplin" e sesleniyorum : malum sana ihtiyacı olan çok kilolu var, aman adresi şaşma, benimki Kadıköy/İstanbul, bu kapıyı çalacaksın haa unutma kardaş) :1:

ay çok tatlı anlatıyorsun valla. umarım o dısıplın sanada ugrar canım..

szq resimlerine şimdi baktım. bilmiyordum arkadaş olunca bakılacagını valla. ınanılmaz bır değişim. tebrik ederim. ayakta alkıslıyorum seni.

sizi tebrık ederım darısı basıma inş:)) bu arada fotolarınıza bakmayı isterım o yuzden ark lık yolladım;)

:65::65::65: bravooo ayakta alkisliyorum seniiii, bende 55 kiloya düsmek istiyorum, simdi senin basari öykünü okuyunca daha cok hirslandim motive oldum bunun icin cok tsk ederim sana:71:

:65::65::65: bravooo ayakta alkisliyorum seniiii, bende 55 kiloya düsmek istiyorum, simdi senin basari öykünü okuyunca daha cok hirslandim motive oldum bunun icin cok tsk ederim sana:71:

öncelikle çok teşekkür ederim sağolun :16: umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşırsınız, sevgilerimle. :71:

ay çok tatlı anlatıyorsun valla. umarım o dısıplın sanada ugrar canım..

szq resimlerine şimdi baktım. bilmiyordum arkadaş olunca bakılacagını valla. ınanılmaz bır değişim. tebrik ederim. ayakta alkıslıyorum seni.

ah çok teşekkür ediyorum, sağolun. :16:

canım çok tebrik ediyorum seni. valla gözlerim doldu okuyunca. 8 ay tartılmamış olman da çok ilginç valla o açıdan da tebriği hakediyorsun.

seni arkdaş olarak ekledim. resimlerine bakmak istiyorum müsadenle :) bugun diyetimi biraz bozmuştum, resimlere bakıp tekrar gaza gelmeliyim :)

canım çok tebrik ediyorum seni. valla gözlerim doldu okuyunca. 8 ay tartılmamış olman da çok ilginç valla o açıdan da tebriği hakediyorsun.

seni arkdaş olarak ekledim. resimlerine bakmak istiyorum müsadenle :) bugun diyetimi biraz bozmuştum, resimlere bakıp tekrar gaza gelmeliyim :)

çok sağolun, teşekkür ederim. tabi bakabilirsiniz kabul ettim isteğinizi. en kısa sürede dilediğiniz kiloya kavuşursunuz umarım. :)

çok sağolun, teşekkür ederim. tabi bakabilirsiniz kabul ettim isteğinizi. en kısa sürede dilediğiniz kiloya kavuşursunuz umarım. :)

teşekkür ederim canım kabul ettiğin için.
maşallah canım maşallah :) baktım şimdi fotoğraflarına. adeta kilolu hallerinde sen sen değilmişsin. :) ayrıca saç rengin de çok güzel :)

Back