• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Süpersin.. Azmine hayran kaldım gerçekten çok güzel olmuşsun.. Bende 93 kiloyum ve bir hafta önce spora ve diyete başladım umarım bende senin gibi sonuç alırım..

yaa sarkma olayına neden bu kadar takılmış bende onu anlamadım.arkadaşlar herkesin bünyesi çok çok farklı..mesela şuanki durumumdan yola çıkarak anlatayım
vücut kitle endeksime göre tamideal kilomda hamile kaldım
1.74-64 tüm
dikkat etmeye çalıştım hamileliğim boyunca.diyet yapmadım ama dikkat ettim 35. haftaya girdim bugün 10 küsür kilo aldım herkes ooo çok iyi desede ben gerçekten hareketli olmaya dikkat ettim,yemeye dikkat ettim.
ama bakıyorum hem zayıfcacık hamile kalıp hem hamileiği boyunca 9 kilo alanda var hemde yemesinden hiç kısmadan.
o zaman bende vah tüh o 9 kilo almış diye karalar bağlayayım.
mesela benimde çatlak sorunum yok şükür.
sadece ergenliğimde birden uzamaktan oluşan çatlaklarım var iç bacağımda.ama beyaz tenliyim belli olmuyor.
bu 2. hamileliğim göbeğimde bir tane çatlak yok:nazar::nazar::nazar:tamamen yapısal bişey bu.
geçende hastanede nst ye bağlanmak için gittim.bende önceki yatan kadını gördüm nerdeyse iç organları görünecek..nasıl çatlamış karnı perde gibi olmuş.onun işi bitti o toparlanırken ben yattım benim karnımı görünce şok oldu.yapmadığım şey kalmadı ama bu hale geldi,pahalı kremler çeşit çeşit yağlar dedi.
bende sadece banyodan sonra bebe yağı sürdüm başka bi zaman bişey sürmedim..
yani arkadaşın bacağının çatlamaması çok çok normal bişey yapısaldır belkide.

teşekkür ediyorum, çok sağolun. :70: gerçektende yapısaldır yani bende bilmiyorum tam olarak ne yaptıysam söylüyorum ama harici gerçekten bir şey yapmadım. teşekkür ederim tekrar. :71:

Ay maşallah :nazar: canım ya çok güzelleşmişsin ya gerçekten çok süper bir örnek ve umut oldun bana da bir haftadır 1 kilo bile vermemişim diye üzülürken yazılarını okudum çok heveslendim gene şimdi sayende koşu bandına 1 saat sıkı bir yürüyüşe gidiyorum o kilodan bu kiloya inerken nasıl da merak etmedin ne kadar verdiğini aslında yapmamız gereken bu işte ya sabrına emeğine sağlık gerçektenyılmadan da herkese cevap veriyosun tarzın da çok yakışmış seni hep takip edicem artık azimlenmek için yazılarını okucam sevgiler ben de kıskananları çatlatıcam :16:

ah çok ama çok teşekkür ederim canım sağol. :70: biraz da olsa sana ümit verdiysem ne mutlu bana :16: inşallah sende en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın tatlım çok öptüm, tekrar tekrar sağol. :71: :70:

öncelikle tebrik ederim aynı sorun bendede var malesef bende dıyete basladım spor derken nasıl sporlar yapıyodun ben yuruyus bandı almayı planlıyorum.:44:

Gerçekten çok etkilendim ve seni görünce acayip motive oldum canım çok güzel olmuşsun bende diyete başladım 5 6 kilo vermem lazım umarım başarılı olurum kararlıyım...seni canı gönülden tebrik ediyorum tatlım çok şeker olmuşsun :nazar:

tebrik ederim :nazar::nazar::nazar: darısı bizlerin başına:61: şişmanken de güzelmişsin ama yeni halin çok daha güzel, zayıflama hikayeni bizimle paylaştığın ve bizleri olumlu yönde motive ettiğin için teşekkürler :71::71::71:

ne demek asıl ben çok teşekkür ederim, çok sağolun. :70: :71:

bencede süpersin,resmine defalarca baktım ben neden yapamıyorum diye.benimde 30kilo vermem lazım ama olmuyor bir türlü yapamıyorum.

teşekkür ederim, çok sağolun. :17: bende aslında hiç yapabiliceğimi düşünmezdim, ben kim kilo vermek kim canım derdim hep bu nedenle de daha önce hiç rejim yapmaya bile çalışmadım, başaramıcağımı düşünüyordum çünkü. ama isteyince oluyormuş hırsımla isteğim birleşince çıkan sonuç bu diye değerlendiriyorum ben. ve inanın ben yaptıysam gerçekten herkes yapabilir. güvenin kendinize biraz sizde başarabilirsiniz, sevgilerimle. :71:

öncelikle başın sağolsun canım yaşadıkları kolay değil .....
ama bu kadar kısa bir sürede bu kadar kilo verebilmiş olman beni çok mutlu etti
her aya 5 kilo düşer ki bence çokta sağlıksız değil
ayrıca herşeyi yedim demişsin
bende rabbim nasip ederse doğum yapacağım
hemen değil tabi ama birkaç ay geçtikten sonra yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum
bebeğime de iyi bakmak zorundayım çünkü :)
senin başarı öykün beni şimdiden motive etti
inşallah bende verebilirim....

çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. :70: tabi verebilirsiniz, inanın yeter. :70: :71:

çok güzel kilo vermişin bravo sana.Ha bu arada çok güzel olmuşun benimde 10 kilo vermem lazım ama kendimde o cesareti bulamıyorum.Önce beyinde bitiyor ben beynimde bitiremiyorum.

öncelikle teşekkür ediyorum, sağolun. benimde cesaretim yoktu ki cesaretle beraber inancım yoktu zayıflıcağıma dair. etrafımda örnek alabiliceğim kimseler de yoktu ay şunu yap ay bunu yap diye tavsiye verenlerim de olmadı hiç. çok istedim ama güzel güzel elbiselerim olsun, gönlümce alışveriş yapayım ne istiyorsam alayım diye gerçekten çok istedim. bunun xl'ı varmı acaba? diye sorup xl'ın içine bile sığamamak nasıl kötü bir durum bir bilseniz. utana sıkıla yapılan alışverişler eve gelince düğmesini kapatmak için 1 saatini alan pantolonlar. toplumsal baskıdan bahsetmiyorum bile? bunları düşünürseniz eminim sizde kendinizi hırslandırıp istediğiniz kilonuza ulaşırsınız. :71:

Ben 18 yaşındayım okumaya devam ediyorum henüz lise :(
Neyse arkadaşlar 84 kilo oldum başlı başına ve doktorum 1600 kalorilik diyet verdi.
Sporsuz olan hayatta diyet işe yarar mı bilinmez.
Ama sürekli evde olmadığımda okulda abur cuburla yine bitiyor diyet evden götürme şansımda yok ne yapıcam bana bir akıl
Kafayı yemem an meselesi kilolarım hele basen ve göbeğimle
Yaşıtlarımdan daha yaşlı duruyorum

:59:canım rica etsem benimlede iletişeme geçip yardımxı olur musun ?

tabi yardımcı olurum tatlım seve seve. :70:

sporsuz diyet işe yarar mı? bende yaradı ama her bünye aynı değildir sende yarar mı bilemiyorum. :44: fakat şöyle bir durum var canım rejimimin son bir kaç ayında bende spor yapmaya başladım, önceleri birden kestiğim için şekeri, unu felan acayip baş dönmem göz kararmam oluyordu değil spor yapıcak halim yürümek bile zor geliyordu.. bir iki aya toparladım kendimi tabi bu sürede kilo verdim yani pantolonlarım rahatlıkla belimden düşüyordu bu zamanlarda. sonrasında sporda yapmak istedim ve daha hızlı zayıfladığımı hissediyordum, benim de kilolarım göbek bölgemde olduğu için her sabah aynada göbeğime bakıyordum ve düzeldiğini hissediyordum. eh bu da daha çok hırs yapıp daha çok zayıflamak istememe sebep oluyordu tabi çünkü ben başarabiliyordum, yapabiliyordum yani bunu görmek bile bana huzur veriyordu. okulda abur cubur yeme canım al eline bir kutu sakız acıktıkça çiğne? elbette meyve felan götüremezsin bu şekilde idare et. sık dişini bir süre sonrasında eminim taş gibi bir hatun olucaksındır. :70: üzülme sıkma da canını bir anda yapmak zorunda değilsin zamanla sabırlı ol biraz kilo vermediğini felan görüncede sakın ümitsizliğe kapılma. çok öpüyorum. :54:

İnanamıyorumm gerçekten... ne söyleyeceğimi şaşırdım yaww.... kilo insanı ne kadar yaşlı ve farklı gösteriyorr.. kendimden biliyorum :30:
Okadar güzel olmuşsun ki :nazar: umarım hep boyle kal ... bende bundan 5 yıl önce 38 kilo vermiştim..
sonra nemı oldu ?
sonra 4 bucuk sene korudum, evlilik, kürtaj, dogum derken 50 kilo uste aldım hemde 1 yıl içinde:47:
bu durum seni korkutmasın şimdi yalnızca eski halıme donmeme 20 kılo kaldı.. onu vermek içinde elimden geleni yapıyorum.. ve başaracagımı biliyorum ALLAHIN izni ile...
neyse sözü fazla uzatmadan dikkat edersek ve istersek herşey mümkün..

tekrardan :nazar::nazar:

ah çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. :70: insan bir kere başarınca yine yapabiliceğini biliyor kendine güveniyor olsa gerek. inşallah en kısa sürede arzu ettiğin kiloda olursun canım benim. çok sevindim adına, öpüyorum. :70:

Süpersin.. Azmine hayran kaldım gerçekten çok güzel olmuşsun.. Bende 93 kiloyum ve bir hafta önce spora ve diyete başladım umarım bende senin gibi sonuç alırım..

çok teşekkür ederim canım, sağol. :70: inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tatlım, istemek yeterli emin olabilirsin. :71:

öncelikle tebrik ederim aynı sorun bendede var malesef bende dıyete basladım spor derken nasıl sporlar yapıyodun ben yuruyus bandı almayı planlıyorum.:44:

teşekkür ederim canım. ben tibet hareketleri yapıyordum, yengemden öğrenmiştim yanı sıra bir kaç spor hareketi daha yapıyordum ama inan nasıl anlatılıyor bilmiyorum. :44: mekik çekmeye çalışıyordum hergün 20 tane felan o şekilde işte. :71:

Gerçekten çok etkilendim ve seni görünce acayip motive oldum canım çok güzel olmuşsun bende diyete başladım 5 6 kilo vermem lazım umarım başarılı olurum kararlıyım...seni canı gönülden tebrik ediyorum tatlım çok şeker olmuşsun :nazar:

çok ama çok teşekkür ederim canım benim, çok sağol. :70: :71: en önemli kısmı karar verme kısmını başarmışsın sen zaten gerisi çok kolay tatlım merak etme. :54:

1 ayda 6 kilo verdim ama yaklaşık 20 gündür hiç kilo veremiyorum :( Üstelik yediklerime daha öncekinden daha çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama gitmiyor kilolar acayip şekilde moralim bozuk 80 kilolardan 50 lere düşenlere bakıp imreniyorum :( Ne yapmam lazım benim ya :(

benim de 4 kilo fazlam var, diyete başladım, ama daha önce 6 7 kilo vermiş ve 6 ay içinde geri almıştım. böyle olsun istemiyorum yavaş vermek istiyorum. diyete başlayalı 5 gün oldu ama şimdiden bir buçuk kilo vermişim. Bu çok zararlı biliyorum ama napsam :S
resimleri gördüm inanamadım ayrıca, maşallah çok değişmişsiniz tebrik ederim..

Son düzenleme:
Back