bende bacaklarına takıldım çok güzel bacakları ama nasıl 40 kilo veripte hiç çatlak olmamış hayret ettim ben hamileyken 20 kilo aldım verdim çatladı özel msj attım ama cvp yazmadı
kollarında olmuş evet ama bacağımın alt kısmında olmadı demişsin en önemlisid bu cnm benim dizkapaklarımın arkalarında oldu hamilelikte bende 21 yasındayım etek giyemiycm diye çok üzülüyorum
maşallah diyorum.çok güzel olmuşsunuz.iradeniz süper.
tebrikler tatlım...şok oldum resimleri görünce...ama çokta sevindim senin adına.darısı bana inşallah
konu sahibi arkadaşım öncelikle seni kutlarım azmin zaferi bu olsa gerekbende kocişime kilo verdirmeye çalışıyorum ama henüz bi şey farketmedi evlenince 26 kg aldı aynı yemekleri yiyoruz ben kilo veriyorum o alıyor tavsiyen varmı canım artık hamur işi yapmıyorum genelde sebze ağırlıklı yemekler yapıyorum ama eşim pilav delisi bıraksam tencereyi bile yer çok iştahlı ne yapcam bilmiyorum göbişini eritse yeter diğer tarafları kötü durmuyor aşırı zayıftı çünkü
sarkma çatlak olmamış diyosunuz da kızcağız 21 yaşında ayol, 40 değil 45 değil hala büyüme evresinde. sarkma olmaması kadar doğal ne olabilir.
tabi olurum hemde zevkle. :) bende irademe hiç sahip değildim, yemek yemek tek zevk aldığım şeydi. Size özel mesajla resimlerimi göndereyim arada ki farkı görmek belki biran önce heveslenmenize ve zayıflamanıza sebeb olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?