Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

tebrik ederim canım harika görünüyorsun bu arada saçlarının rengine bayıldım bende senin gibi kızıl bağımlısıyım...benimde 15 kilo kadar fazlam var ama bi türlü diyete başlayamıyorumm senin sayende biraz heveslendim

bende bacaklarına takıldım çok güzel bacakları ama nasıl 40 kilo veripte hiç çatlak olmamış hayret ettim ben hamileyken 20 kilo aldım verdim çatladı özel msj attım ama cvp yazmadı

allah allah hiç sarkma ve çatlak yok nasıl ama ya 40 kilo vermişsin dile kolay ok şaşkınım bi cvplasan cnm çok merak ettim bacakların dümdüz ne sarkma ne çatlak

kollarında olmuş evet ama bacağımın alt kısmında olmadı demişsin en önemlisid bu cnm benim dizkapaklarımın arkalarında oldu hamilelikte bende 21 yasındayım etek giyemiycm diye çok üzülüyorum

ümitsizliğe kapılmayın sakın hani diyorlar 1 haftada 4 kilo verdim felan nasıl veriyorlar gerçekten anlamıyorum ve inandırıcıda bulmuyorum açıkcası tabi olabilir yani sonuçta bünyeyle alakalı bir durum üzülmeyin yavaş yavaş kilo veriyorum diye bir süre sonra hızlanıcaktır elbette, kaybetmeyin ümidinizi. büyükbabam rahatsız biraz bu nedenle pek nete giremiyorum bu aralar ama yardımcı olabiliceğim bir durum olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim sevgilerimle.

öncelikle çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza çok iyi anlıyorum sizi emin olabilirsiniz dualarım sizinle azminiz bol olsun diyorum inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız. bende her türlü yardımcı olmaya çalışırım, elimden geldiğince

tatlım süpersinnnn
15 yaş gençleşmişsin çıtı pıtı bi genç kız olmuşsun
azminden dolayı seni tebrik ediyorum darısı benim gibi isteyenlerin başına diyorum

çok ama çok teşekkür ediyorum canım, çok sağol.

tebrikler tatlım...şok oldum resimleri görünce...ama çokta sevindim senin adına. darısı bana inşallah

çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. benim bu ilk rejimimdi, daha önce hiç rejim yapmamıştım belki ondandır bilmiyorum ama duraklama sürelerim bende de oldu hani tartılmasamda hissedebiliyordum kilo veremediğimi, ve iyi ki tartılmamışım diyorum bende ümitsizliğe kapılıp ya yok ben zayıflayamıyorum diyip yarıda bırakabilirdim. hiç bir zaman ne kadar kilo verdiğim hakkında fikrim olmadı kıyafetlerime göre anlayabiliyordum yani atıyorum 1 ay rejimdeyim 3 kilo vermişim diye oturup karalar bağlayabilirdim ki çok çabuk vazgeçen birisiyimdir bazı durumlarda. sizde tartılmayın bence küsün tartıyla bir süre psikolojik olarakta etkileniyoruz sonuçta, bir süre sonra daha hızlı kilo verdiğinizi farkına varıcaksınız eminim. üzülmeyin, moralinizi yüksek tutun. kilo almama durumunada gelince hala dikkat ediyorum yediklerime etmekte zorundayım kilo almaya elverişli bir bünyem var çünkü. şuan bekarım belki onun verdiği bir rahatlık var evlenip hamile alınca ne kadar kilo alırım bilmiyorum ama allahım tekrar göstermesin yaşatmasın ogünleri diyorum. sizde umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

tebrikler bravo bende bi verebilsem 16 kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum bide hamileyken 20 kilo aldım çatlaklar oldu daha beter olur diyede korkuyorum seninde çatlak oldumu cnm

çok teşekkür ediyorum, sağolun. evet çatlaklarım oldu, genellikle kol ve göbek bölgemde hatta göbeğim çatlaklardan görünmüyor bile diyebilirim, pek fazla şikayetçi olmak istemiyorum aslında bu durumdan. kilolu olmaktansa razıyım çatlaklara. :)

çok ama çok teşekkür ederim canım, sağol. en kısa sürede arzu ettiğin kiloda olursun inşallah tatlım.

konu sahibi arkadaşım öncelikle seni kutlarım azmin zaferi bu olsa gerek bende kocişime kilo verdirmeye çalışıyorum ama henüz bi şey farketmedi evlenince 26 kg aldı aynı yemekleri yiyoruz ben kilo veriyorum o alıyor tavsiyen varmı canım artık hamur işi yapmıyorum genelde sebze ağırlıklı yemekler yapıyorum ama eşim pilav delisi bıraksam tencereyi bile yer çok iştahlı ne yapcam bilmiyorum göbişini eritse yeter diğer tarafları kötü durmuyor aşırı zayıftı çünkü

çok teşekkür ediyorum tatlım, sağol. ah bende bağımlısı oldum hiç vazgeçesim yok bu renkten çok zahmetli ama olsun seviyorum n'apayım. biraz da olsa yardımcı olabildiysem eğer sana ne mutlu canım bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…