bence en az bir hafta belke derim çok yıpranıyor üst üste boyanınca bende benzer bir durumdayım benim de dipler tuttu uçlar boya almıyor onun için bile 3 bari 1 hafta geçsin diye saçıma toplayarak insan içine çıkıyorum( Birde duyduğuma göre paltte altın karamel daha koyu tutuyormus ve yıpratıyormus bence syoss yap forumda bir arkadaş senin gibi zemini koyu olan %9 oksidan kullanmış daha fazla açsın diye sende öyle deneyebilirsin..
teşekkür ederim berchkaa. benimde uçları tam tutmadı, dipler daha açık uçları daha koyu oldu. %9 oksidanla daha mı açık olur acaba. bir de üst üste altın karamel çok turuncu olurmu.
kızlar yıkadım kuruttum Eki Görüntüle 334818
beklediğimden biraz açık oldu ama ben boyayı 1 saat beklettim sanırım ondan oldu
ama boya müthiş kızlar bu kadar güzel tutacağını hiç sanmıyodum ama alacalı bulacalı saçımı tek renge dönüştürdü
kalitesiyle beni fazlasıyla memnun etti sizlerede fikir olsun kızlar önceki saçımı da koyayım
bu da önceki saçım
Eki Görüntüle 334820
slm kızlar,
2-3 hafta bekleyemedim akşam gittim syoss altın karamel aldım. % 9 oksidanla karıştırıp boyadım. turuncu olur diye korktum ama olmadı. çok hoş bir renk çıktı. uçlarda yine biraz koyuluk var ama önemli değil. bundan sonra sonra favorim bu renk çok içime sindi. herkese tavsiye ederim
Çok güzel olmuş tatlım rengi güle güle kullan oksidanı içinden çıkan ile mi yaptın yoksa %9 luk mu kullandın gerçekten kapatmış heryeri bayıldımm ...
benim karamelin üzerine nasıl olur ki bu . Diplerm de 2cm koyu kestane geldi ama çok belli olmuyor
Slm kızlar.. Bende bu hafta kk da okuduğum kadarı ile herkes memnun renkler zemin tiplerine göre farklı olmakla beraber güzzel tutmuş dedim aldım 2 kutu denedim. Fakatt sonuç hüsrann çünküü saçlarım sarı röfleliydi.. Adım adım anlatmak gerekirse önce dipleri açmıştım 1 hafta önce bu renk aklımda yokken dip boya yapmıştım yani palette vanilya sarısı ve açık küllü kumral ile. Sonra forumda okuyunca bu güzel rengi bende boyayım barı ne de olsa sarı tonu dedim. fakat işte boyadım 1 saat beklettimn hatta dipler böle koyu altlar ise yemyeşil oldu. Benim saçlarım sanırım fazla işlem gördüğünden pigmentlerini yitirdi ve renk almıyor..
3 gün sonra tekrar yeşil kafayla dolaşamadığım için aldım tekrar boyadım bu sefer altın parıltılı bal karıştırdım birde yine böle yeşile dönük soluk mat oldu o eski sarı yerler.. NE yapacağım ben bir yardımcı olsanız kuaförler hiç anlamıyor artık gitmek istemiyorum bu vb bir olay başınızza geldi mi? Geldiyse ne yaptınız?
ne kadar yardımseversiniz : )
kızlar merhaba konuyu okudumda kendı sac rengim uzun zamandır boyamadıgım için tarifi zor bi renk şimdiki halini foto olarak ekleyeceğim. ve bu sacın üzerine altın karamel boyamak istiyorum rengi cok hos duruyo sizce tutarmı* ne kadar Eki Görüntüle 350227 tutar ya da yardımcı olursanız cok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?