Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyayanlar yardım lütfen dün alıp boyayacaktım ama çok açık olursa diyer korkuyorum yukarıya resmimi ekledim sizce nasıl olur renk farklılığı olurmu
kızlar bende şimdi bu renge boyamak istiyorum saç rengim şuan aşağıda eklediğim gibi sizce nasıl olur boyayanlar bana bir fikir verin ne olurEki Görüntüle 321948
boyayanlar yardım lütfen dün alıp boyayacaktım ama çok açık olursa diyer korkuyorum yukarıya resmimi ekledim sizce nasıl olur renk farklılığı olurmu
Bu renk çok tuttu, herkes çok seviyor ama aslında çok zor bir renk. Çevremde esmer, buğday tenli, beyaz tenli herkes yaptı neredeyse bu rengi ama bazı tenlerde gerçekten çok kötü duruyor. Altın yansımalı bir karamel rengi olduğu için aslında yalnızca pembe pigmentli beyaz tenlilere yakışıyor. Sarı-beyaz cildi inanılmaz solgun gösteriyor. Esmerleri de kara-sarı yapıyor. Çağla Şıkel gibi "ekmek rengi" ciltlerde de tam bir facia yani. Ama hani böyle bebek cildi gibi beyaz tenli olup da yanakları hafif pembemsi olan, göz rengi ela ya da yeşil/mavi tonlarında olan hatunlarda dehşet güzel oluyor. Bakınız:
Eki Görüntüle 323233
Eki Görüntüle 323234
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting boyadan önce
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting boya saçımdayken (kahverengi gibi renk oluyor ama yıkayınca asıl renk çıkıyor korkmaya gerek yok )
Eki Görüntüle 324303 buda boyadan sonra ( dijital makinenin şarjı bittiği için cep telefonu ile flashsız çekildi )
kumralla karıştırdığım için sanırım beklediğim kadar açık olmadı renk
slm kızlar,
benimde bir sorum olacaktı. saçlarımı 2 gün önce palette altın karamele boyadım. önceki rengi çok koyu kahve olduğu için pek açılma olmadı. şimdi üstüne syoss altın karamel boyasam nasıl olur acaba , bir de boymak için kaç gün beklemeliyim...
selam;
kızlar saçlarım röfleydi,koyu boyadım dinlensin die uçlar yeşil oldu. kuaföre gittim düzelsin die bakır yapıcam die kahve bakır gibi bişey yaptı. ama aktı,şimdi açık kestane gibi fln renk bakırla a alakası yok şimdi ben bu syoss ile boyasam sizce noolur.
ayrıca izmirde yönlendirebileceğiniz bi kuaför varsa gayet başarılı,sarıya dönmeyi çok isterim