• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Altın Karamel (resimli)

kızlar resmimi ekledim yukarıda ne olur bi yardım edin boyarsam nasıl bi renk olur sizce
şuanki boyam bakır ama görüyosunuz işte iğrenç bi bakır

kızlar altın karamel aldım bir kutu kalmıştı sadece başka yerden bulurum diye düşündüm ama altın karamel bulmadım bende 7.6 kumral aldım sizce nasıl olur renk? sarı vardı çok açık olur diye alamadım keşke onu mu alsaydım ?
ne diyorsunuz kızlar?

Baktım da renk kimisinde açık kimisinde koyu tutmuş..Açık tutanlar peroksidi yüzde kaçlık kullandılar ? yüzde altılık yani içinden çıkan peroksitle yaparsam koyu mu tutar ? Şu an saçımı açıyorum üstüne boyayacağım ama en açık açık kumral oldu onun üstüne boyarsam koyu tutabilir mi lütfen bilgillendirirseniz sevinirim

boyayanlar yardım lütfen dün alıp boyayacaktım ama çok açık olursa diyer korkuyorum yukarıya resmimi ekledim sizce nasıl olur renk farklılığı olurmu

boyayanlar yardım lütfen dün alıp boyayacaktım ama çok açık olursa diyer korkuyorum yukarıya resmimi ekledim sizce nasıl olur renk farklılığı olurmu

Benden sana tavsiye saçların çok açıksa sakın 9 luk peroksit koyma içindekini kullan yoksa boya tutmuyor..

kızlar bende şimdi bu renge boyamak istiyorum saç rengim şuan aşağıda eklediğim gibi sizce nasıl olur boyayanlar bana bir fikir verin ne olurEki Görüntüle 321948

cnm saçın fotodaki gibiyse açık bi zemin yani syossla kutudaki rengi tutturabilrsn gbi;) sende çok açık tutmaz zaten merk etme öyle bi korkun olmasn sennknden daha acık renkti benm sacm bal rengydi kutudaknn aynısı tuttu;) sennkide en fazla azck koyusu tutar kutudaknn acılma olmaz diye düşünüyorum cnm kolay gelsn;)

Bu renk çok tuttu, herkes çok seviyor ama aslında çok zor bir renk. Çevremde esmer, buğday tenli, beyaz tenli herkes yaptı neredeyse bu rengi ama bazı tenlerde gerçekten çok kötü duruyor. Altın yansımalı bir karamel rengi olduğu için aslında yalnızca pembe pigmentli beyaz tenlilere yakışıyor. Sarı-beyaz cildi inanılmaz solgun gösteriyor. Esmerleri de kara-sarı yapıyor. Çağla Şıkel gibi "ekmek rengi" ciltlerde de tam bir facia yani. Ama hani böyle bebek cildi gibi beyaz tenli olup da yanakları hafif pembemsi olan, göz rengi ela ya da yeşil/mavi tonlarında olan hatunlarda dehşet güzel oluyor. Bakınız:

$golden-hair-color.jpg
$30S.jpg

Kızlar meraba ben daha yeni okudum bu konuyu bu renk bende yapmak istiyorm saçlarımı ama benim saçlar kızıl kahve bakır yani hani yapsam nasıl olur, korkuyorumda banada yardımcı olursanız sevinirim

bende yorumlardan etkilenerek almıştım boyayı birazdan boyayacağım eklerim foto kızlar hadi hayılrısı :46:

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için..
eeecancancan senin saç rengin harika olmuş
bende alıp boyayacağım hafta sonu mutlaka resim eklerim
kendi kendine boyayan varmı aranızda nasıl beceriyosunuz kızlar yaa ben anneme boyatıcam ben beceremem diyo ama umarım güzel boyar
benim bu saç maceram nezaaman bitecek bilmiyorum kuaförlere resmen 250 ye yakın para döktüm ortaya çıkan saç işte bi önceki sayfada eklediğim saç
kopan sünen saçlarımı bile saymıyorum
ama bu renge boyayan herkesin yazdıklarını okudum herkesinki çok güzel olmuş
bende boyucam bakalım nasıl olacak :)
tek negatif yön boyayı bulmak çok zor
çok çok büyük marketler dışında başka bi yerde görmedim

Bu renk çok tuttu, herkes çok seviyor ama aslında çok zor bir renk. Çevremde esmer, buğday tenli, beyaz tenli herkes yaptı neredeyse bu rengi ama bazı tenlerde gerçekten çok kötü duruyor. Altın yansımalı bir karamel rengi olduğu için aslında yalnızca pembe pigmentli beyaz tenlilere yakışıyor. Sarı-beyaz cildi inanılmaz solgun gösteriyor. Esmerleri de kara-sarı yapıyor. Çağla Şıkel gibi "ekmek rengi" ciltlerde de tam bir facia yani. Ama hani böyle bebek cildi gibi beyaz tenli olup da yanakları hafif pembemsi olan, göz rengi ela ya da yeşil/mavi tonlarında olan hatunlarda dehşet güzel oluyor. Bakınız:

Eki Görüntüle 323233
Eki Görüntüle 323234

Çok doğru demişsin ama bende buğday tenli olmama rağmen merak ettim işte denemek istiyorum. Şu anda saç rengim açık kumral gibi bir renk, kötü olursa yavaş yavaş dönüş yaparım eski rengime napayım :52:

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting boyadan önce
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting boya saçımdayken (kahverengi gibi renk oluyor ama yıkayınca asıl renk çıkıyor korkmaya gerek yok )
Eki Görüntüle 324303 buda boyadan sonra ( dijital makinenin şarjı bittiği için cep telefonu ile flashsız çekildi )
kumralla karıştırdığım için sanırım beklediğim kadar açık olmadı renk

canım diplerden saçın çıkmış seninde benimde şuan öyle sen boyarken önce diplerimi boyadın nasıl yaptın?

Slm kızlar.. Bende bu hafta kk da okuduğum kadarı ile herkes memnun renkler zemin tiplerine göre farklı olmakla beraber güzzel tutmuş dedim aldım 2 kutu denedim. Fakatt sonuç hüsrann çünküü saçlarım sarı röfleliydi.. Adım adım anlatmak gerekirse önce dipleri açmıştım 1 hafta önce bu renk aklımda yokken dip boya yapmıştım yani palette vanilya sarısı ve açık küllü kumral ile. Sonra forumda okuyunca bu güzel rengi bende boyayım barı ne de olsa sarı tonu dedim. fakat işte boyadım 1 saat beklettimn hatta dipler böle koyu altlar ise yemyeşil oldu. Benim saçlarım sanırım fazla işlem gördüğünden pigmentlerini yitirdi ve renk almıyor..
3 gün sonra tekrar yeşil kafayla dolaşamadığım için aldım tekrar boyadım bu sefer altın parıltılı bal karıştırdım birde yine böle yeşile dönük soluk mat oldu o eski sarı yerler.. NE yapacağım ben bir yardımcı olsanız kuaförler hiç anlamıyor artık gitmek istemiyorum bu vb bir olay başınızza geldi mi? Geldiyse ne yaptınız?

selam;

kızlar saçlarım röfleydi,koyu boyadım dinlensin die uçlar yeşil oldu. kuaföre gittim düzelsin die bakır yapıcam die kahve bakır gibi bişey yaptı. ama aktı,şimdi açık kestane gibi fln renk bakırla a alakası yok:D şimdi ben bu syoss ile boyasam sizce noolur.:41:

ayrıca izmirde yönlendirebileceğiniz bi kuaför varsa gayet başarılı,sarıya dönmeyi çok isterim:54:

slm kızlar,
benimde bir sorum olacaktı. saçlarımı 2 gün önce palette altın karamele boyadım. önceki rengi çok koyu kahve olduğu için pek açılma olmadı. şimdi üstüne syoss altın karamel boyasam nasıl olur acaba , bir de boymak için kaç gün beklemeliyim...

slm kızlar,
benimde bir sorum olacaktı. saçlarımı 2 gün önce palette altın karamele boyadım. önceki rengi çok koyu kahve olduğu için pek açılma olmadı. şimdi üstüne syoss altın karamel boyasam nasıl olur acaba , bir de boymak için kaç gün beklemeliyim...

bence en az bir hafta belke derim çok yıpranıyor üst üste boyanınca bende benzer bir durumdayım benim de dipler tuttu uçlar boya almıyor onun için bile 3 bari 1 hafta geçsin diye saçıma toplayarak insan içine çıkıyorum :(( Birde duyduğuma göre paltte altın karamel daha koyu tutuyormus ve yıpratıyormus bence syoss yap forumda bir arkadaş senin gibi zemini koyu olan %9 oksidan kullanmış daha fazla açsın diye sende öyle deneyebilirsin..

selam;

kızlar saçlarım röfleydi,koyu boyadım dinlensin die uçlar yeşil oldu. kuaföre gittim düzelsin die bakır yapıcam die kahve bakır gibi bişey yaptı. ama aktı,şimdi açık kestane gibi fln renk bakırla a alakası yok:D şimdi ben bu syoss ile boyasam sizce noolur.:41:

ayrıca izmirde yönlendirebileceğiniz bi kuaför varsa gayet başarılı,sarıya dönmeyi çok isterim:54:

Mrb bende izmirde yaşıyorum ve istediğim rengi yapabilen henüz bir kuaför bulamadığım için bu yıl sarıdan karamele geçisi kendim üstlendim :)) burdaki arkadaşların yardımları ile :) AYnen benimde uçlar yeşil oldu ilk kumral vurduğum için sora da direk tüm saçıma bu syoss altın karameli boyadım ancak yeşiller gitti ama saçlar çok yıpranık olduğu için diplerle farklılıklar oldu röfleli yerler soluk mat anlamsız bir sarı oldu. Şimdi 1 hafta beklliyorum forumdan Ön Pigmentasyon diye birşey öğrendim ön boyama gibi ( ki geçen yıl gittiğim kuaförde bunu uygulayıp bakır yapmadan önce bir tonda para almıştı oysa çok basit bir işlemmiş) onu yapacağım sana da tavsiye ederim cnm inan izmirdeki kuaförlerin çoğunluğu para tuzağı ve asla istenilen rengi beceremiyorlar tek bildikleri saç açmak röfle yapmak ;))

Back