• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Altın Karamel (resimli)

canım benımde sacalrım kahve boya var suan aktı gıbı dıplerı 5 cm kadar gelmıstır altın karamel rengını ıstıyorum sence boyarsam bu sacın ustune tutarmı bu arada saclarım daha onceden yanmıstı ve hala azda olsa yanıkalr var bu boyayı surersem yıpranırmı

arkadaşlar bende altın karemel aldım syoss daha önce altın parıltılı balla boyadım saçlarım oryelli olunca aktı çok cabuk bunu boyasam nasıl olur acaba ışıltılı olurmu boyayan varsa cevap veririse sevinirim çok terettüt ediyorum biraz güzel olmaz diye

$10092012198.jpg $10092012201.jpg $10092012196.jpg Saçımın şuan ki hali. Açmaya çalışmıştım becerememiştim Alacalı olmuştu saçım öndekiler açı arkadakiler biraz koyu falan. Telefon çekimi sanal ışık+flash güneşte de bu tonlarda görünüyor. ilk sayfalardaki resimdeki rengi çok beğendim. O tonu nasıl elde edebilirim.

Eki Görüntüle 507605 Eki Görüntüle 507606 Eki Görüntüle 507607 Saçımın şuan ki hali. Açmaya çalışmıştım becerememiştim Alacalı olmuştu saçım öndekiler açı arkadakiler biraz koyu falan. Telefon çekimi sanal ışık+flash güneşte de bu tonlarda görünüyor. ilk sayfalardaki resimdeki rengi çok beğendim. O tonu nasıl elde edebilirim.

Saçın çok yeşermiş, küllü renge boyamamalısın,
renk konusunda bilen arkadaşlar yazsın

Saçın çok yeşermiş, küllü renge boyamamalısın,
renk konusunda bilen arkadaşlar yazsın

Saçımda kahve köpüğü var. Anlatımda bir yanlışlık yapmışım sanırım sanal ışık yüzünden böyle çıkmış. bazı yerlerinde bakırlık var üstelik turuncumsu.

Acaba %9luk oksidasyon ile güzel bir renk elde eder miyim? Bilen birisi yok mu:50:

bende dün kullandim bu boyayi, cok güzel oldu...
saclarim kumraldi, hatta diplerimde kendi saclarim siyaha bakan koyu kahveydi ve onlari bile acti...

Kızlar diplerim çıktı ve bu rengi hiçbir markette bulamadım...
Ne yapıcam :(

Syoss un altın karameli çok güzel hatta tanımadığın insanlar bile ne renk diye soruyor ama iki üç yıkamadan sonra renk atıyor. Ayrıca açık renk saça hiç girmiyor bizzat denenmiştir girse bile yarım yamalak giriyor boya saça tutunmaya çalışıyor ama ne fayda iki yıkamada kayboluyor. Bu yüzden boş yere paranıza kıyıp almayın yazık edersiniz. Madem karamel boyuyacaksınız paletti deneyin benc.

syoss aldım bende denemek için. Kumral aldım gayet güzel oldu fakat 2. yıkamamda boyadan eser kalmadı. Denemediğim boya yok ama böyle bişey görmedim.Bir haftada boya aktı gitti :/ bir daha asla almam :20:

Bende bugün syoss 8.4 ile boyadım. Benim beyazlarım çok inatçı biraz açık kaldı o kısımlar ama renge bayıldım. Çok güzel oldu . Zaten on günde bir boyuyorum bakalım ne kadar akmadan duracak. Bundan sonra bu renkte organik bitkisel boya bakacağım

büyük marketlerde var canım ben dün carrefourdan aldım. ayrıca watsons gratis t-box gibi yerler de de satılıyor

Carrefour, Kipa ve boya satan her yere baktım canım...
Syoss var ama altın karamel yok :(
Palette'nin altın karamelini alıcam cesaret edemiyorum renk değişecek diye...
Çok güzel bir renk çünkü :(

Carrefour, Kipa ve boya satan her yere baktım canım...
Syoss var ama altın karamel yok :(
Palette'nin altın karamelini alıcam cesaret edemiyorum renk değişecek diye...
Çok güzel bir renk çünkü :(

kozmetik ürün satan yerlere bak son çare internetten sipariş ver

benim saçım altın parıltılı toffee ve altın karamel karışımı. boyayalı 16 gün oldu. düşünüp cesaret edemeyenlere belki yardımcı olur

merabalar yeni katıldım aranıza uzun süre kızıl kullandım ve aca aca acık bi bakırdayım şuan ama istediğim renk budur acaba syoosun altın krameline papatya sarı eklesem bu olurmu cevaplayan olursa sevinirim

Back