• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Altın Karamel (resimli)

kızlarrrr ikinci boyayı yapamadan hamile oldugumu ögrendimmm:nazar: iki haftalik hamileymişim :D napayım dersiniz gebeyken bitkisel boyayla falan boyanıyormu saçlar? yoksa kesinlikle yasakmı

kızlarrrr ikinci boyayı yapamadan hamile oldugumu ögrendimmm:nazar: iki haftalik hamileymişim :D napayım dersiniz gebeyken bitkisel boyayla falan boyanıyormu saçlar? yoksa kesinlikle yasakmı

önce hayırlı olsun diyim:40: ben parfümeride çalışıyorum hamileler organik boya alıyolar doktorum tavsiye etti diye ama bişey diyemicem yasak veya değil diye ben onların yalancısıyım:16:

önce hayırlı olsun diyim:40: ben parfümeride çalışıyorum hamileler organik boya alıyolar doktorum tavsiye etti diye ama bişey diyemicem yasak veya değil diye ben onların yalancısıyım:16:

tesekkurler canim cevabin icin.peki bu organik boyanin markasi nedir en cok satan hangisidir mesela nette bir arastirayim ben.hic boyatmasamda fikrim olsun en azindan

arkadaslar,markanin kestane yada kullu kestanesini deneyen varmiiiiii? cok koyu yada kizil oluyormuuu??

ben mavi siyahini kullandim ve cok memnun kaldim herkesede tavsiye ederim ;)

çok beğeendimm ki bende bu ay boyattım daha ama karamele rofleler çıktı alttan tüm yaa yeniden evde boyamalı mı bu renge bayıldımmmm:))

$IMG-20110904-00311.jpg
canım benim şuanki saç rengim bu.en son küllü açık kumrala boyamıştım ve yeşilimsi bi renk oldu hiç hoşuma gitmedi.bende dün syoos altın karamel aldım şuan boyadım ve bekliyorum tipten çıkan kendi saölarım turuncu gibi oldu diğer yerlerde sanki koyulaştı gibi :( umarım istediğim gibi olur.senin resimlerim karar vermemde baya etkili oldu.gerçekten çok hoş bi renk olmuş.ama kişiden kişiye değişiyor tabiki.bakalım benim nasıl olucak.yıkadıktan sonra resim koyarım.buarada resimde yüzümü kapama gereği duymadım :)

Ben 1,5 ay önce Altın karamel boyamıştım hala ilk günkü gibi duruyor boya memnun kalmıştım... ancak şimdi koyabildim resmi... resim gece çekimi... gündüz baya sarı duruyor altın parıltısı çok fazla... ben daha karameli çok olan renk arıyordum ama bu da çok güzel...hatta rengimi değiştirmeyi düşünüyordum dün vazgeçtim artık hep bu boya ile sadece dip yapacağım...
$açık karamel.jpg

aydınlıkta da çekebilirsem sizin için eklerim...

Son düzenleme:
Ben 1,5 ay önce Altın karamel boyamıştım hala ilk günkü gibi duruyor boya memnun kalmıştım... ancak şimdi koyabildim resmi... resim gece çekimi... gündüz baya sarı duruyor altın parıltısı çok fazla... ben daha karameli çok olan renk arıyordum ama bu da çok güzel...hatta rengimi değiştirmeyi düşünüyordum dün vazgeçtim artık hep bu boya ile sadece dip yapacağım...
Eki Görüntüle 300945

bu syossmu? baaya koyu tutmuş sende cnmm zeminn ne renktii? benimki böyle tuttu bende şimdilikk bu boyayla devam edicemm çok güzel rengi:)

$Kopyası DSC_0606.JPG

Eki Görüntüle 300945

bu syossmu? baaya koyu tutmuş sende cnmm zeminn ne renktii? benimki böyle tuttu bende şimdilikk bu boyayla devam edicemm çok güzel rengi:)

Eki Görüntüle 300947

Eki Görüntüle 300947

evet canım syoos altın karamel benimki de ama benim saçlarım açık kumraldı onun üstüne boyamıştım... yani kahvenin çok açık tonu gibiydi birde gece loş ışıkta çektiğim resim o normalde güneş vurunca seninki gibi sarı sarı parlıyor yani... ama sende renk daha açık ve iyi tutmuş bayıldım 2. boyamaya benim de öyle olur.... güle güle kullan :8:

evet canım syoos altın karamel benimki de ama benim saçlarım açık kumraldı onun üstüne boyamıştım... yani kahvenin çok açık tonu gibiydi birde gece loş ışıkta çektiğim resim o normalde güneş vurunca seninki gibi sarı sarı parlıyor yani... ama sende renk daha açık ve iyi tutmuş bayıldım 2. boyamaya benim de öyle olur.... güle güle kullan :8:

hmmm anladım cnmm zamanla acılır seninkidee :)

kızlar bende şimdi bu renge boyamak istiyorum saç rengim şuan aşağıda eklediğim gibi sizce nasıl olur boyayanlar bana bir fikir verin ne olur $100_2197.jpg

ben kaç kez boyadım bu boyayla ama nedense benim saçımın rengini çok açıyor sanırım taban rengi açık olduğu için dahada sapsarı oluyor.dipten çıkan siyah saçlarım istediğim karamel renk oluyor fakat diğer açık olan yerler sapsarı oluyor.birde benim saçımda beyazlar var bu boya beyazları kapamıyor

Back