Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba konuyu okudumda kendı sac rengim uzun zamandır boyamadıgım için tarifi zor bi renk şimdiki halini foto olarak ekleyeceğim. ve bu sacın üzerine altın karamel boyamak istiyorum rengi cok hos duruyo sizce tutarmı* ne kadar Eki Görüntüle 350227 tutar ya da yardımcı olursanız cok sevinirim :)
pardon uzun zamandır boyamadım demişsin:) o zaman şöyle söyliyim boyalı olmayan yerler tutar boyalı yerlerde hafif renk kırılmaları olur..fotodaki saçlarında birden cok renk var bence biraz koyu tonlarda mesela karamel gibi tek bir renge boya
Canım ilk seferliğine %9luk oksidanla boya daha sonraki boyamalarında kutunun içinden çıkan %6lık oksidanı kullan
gerçekten çok iyi olmuş diplerde turuncu yok gerçekten en önemliside bu süpermiş birde heryerde bulunsa şu boya dahada süper olacaktşkler kızlar ewt güzel tuttu beyazları da kapattı sağ alttaki resimde özellikle dipleri çektim ne kadar açıyo size fikir olsun diye Bence yeteri kadar açtı o kadar koyu bir saçı diplerimde de dore yansımalar var uçlarla farklı olmadı ve hepsinden önemlisi diplerim turuncu olmadı ben çok memnun kaldım.
kızlar
bugün syoss altın karamelle 2.boyamamı yapacağım
diplerim uzadı 1-2 cm i geçti çoktan şampuanıma badem ve hint yağı karıştırmıştım bu ay hemen uzadı saçlarım
geçmiş sayfalarda boyadığım anın ve sonrasının fotoğraflarını paylaşmıştım bakalım bu sefer iyce oturacak boyam inşallahh
platin renkten kurtulmak ne zormuş yaaaa:18:
boya süper fakat tek kötü yönü çok zor bulunuyor
umarım iyi sonuç alırsınız gerçekten zor bulunuyor bende denemek istiyorum ama malesef hala bulamadım resim eklersiniz inşallah boyayınca özellikle dipler nasıl olacak çok merak ediyorum umarım fark olmaz kolay gelsin
kızlar
bugün syoss altın karamelle 2.boyamamı yapacağım
diplerim uzadı 1-2 cm i geçti çoktan şampuanıma badem ve hint yağı karıştırmıştım bu ay hemen uzadı saçlarım
geçmiş sayfalarda boyadığım anın ve sonrasının fotoğraflarını paylaşmıştım bakalım bu sefer iyce oturacak boyam inşallahh
platin renkten kurtulmak ne zormuş yaaaa:18:
boya süper fakat tek kötü yönü çok zor bulunuyor
diplerde fark olmuyor canım
geçmiş sayfalarda vardı ben koymuştum öncesi ve sonrası şeklinde ben çok beğeniyorum syosu
yine koyarım bu boyamda da
rosebatum,sampuanina ne kadar karistirdin o yaglari canim?
bu arada syossu etrafimda cogu kisi kullanmaya basladi,tabi benim tavsiyemle alan da oldu.renk tam oturunca yani kutunun ustundeki tona yaklastikca hürremin sac rengini cok animsatiyor.
ben de palette tarçın bakır ve palette papatyayı karıştırarak boyuyorum 1 senedir, öncesinde kızıldan bakıra geçişi kuaförde yaptırmıştım, sonra bıktım bi çok koyu yapıyo bi açık yapıyo kuaför sinir oldum kendim boyamaya başladım.
en son 1,5 ay önce boyamıştım ama biraz daha açık olsun istiyorum ve daha az turuncu; o yüzden syoss altın karamel ve sarı renklerini karıştırıp boyamayı düşünüyorum, nasıl olur sizce?? saçımın orijinali çok koyu olmayan bi kahve.
Şu anda turunculuğu aktı ama boyandıktan 1 hafta sonraki hali böyleydi:
Eki Görüntüle 379159
canım benim dün giremedim şimdi gördüm mesajını
şampuanımın(750 ml) içine 1 şişe hint yağı , yarım şişeden biraz az badem yağı ve evigen ampül 1 tane kırdım
şampuanım baya sıvı oldu hatta korkmuştum yıkamazmı diye ama gayet güzel köpürüyor ve saçımda da herhangi bir yağlanma olmadı benim saçım boyalardan çok yıpranmıştı sanırım çok kuru olduğu için iyi bile geldi
ama sen yapacaksan hint yağını da yarım şişe koyabilirsin ama benimki gibi kuruysa 1 şişe de koyabilirsin
Canim sac rengin cok hos olmus oncelikle onu soylemeliyim boyalari ne oranda karistirdin birde papatya demissin acik papatya diye gecen renkmi bu ben cok begendim sacinin rengini.
Syoss sari agirlikli bir karamel zaten.palettenin altin karamelinin daha cok turuncu icerdigini soyluyorlar.bu durumda syossa sariyi da karistirirsan karameli hic secilmez gibi geliyor.sariya yakin hatta belkide altin sari bir renk elde edersin.ama sende zaten boyle birsey istiyorsun sanirim,oyleyse bir dene derim.
Evet, saclarimi siyahtan sonra actirdim,karemel rengi yaptirdim ama yanlis boya aldiktan sonra bu renk oldu
Eki Görüntüle 380043
dha sonra kuaförde yanlis renk sonucu bu sonuc cikti pekde istemedigim bi sonuc,
Eki Görüntüle 380044
sonrasida bikac defa boyayla bu renge ulastim, karamel bakir.. :)
Eki Görüntüle 380046
Canım senin ilk resimdeki benim sacımın rengi, herhalde kuaföre gitmeden açılmayacak