• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Altın Karamel (resimli)

bence en az bir hafta belke derim çok yıpranıyor üst üste boyanınca bende benzer bir durumdayım benim de dipler tuttu uçlar boya almıyor onun için bile 3 bari 1 hafta geçsin diye saçıma toplayarak insan içine çıkıyorum :(( Birde duyduğuma göre paltte altın karamel daha koyu tutuyormus ve yıpratıyormus bence syoss yap forumda bir arkadaş senin gibi zemini koyu olan %9 oksidan kullanmış daha fazla açsın diye sende öyle deneyebilirsin..

teşekkür ederim berchkaa. benimde uçları tam tutmadı, dipler daha açık uçları daha koyu oldu. %9 oksidanla daha mı açık olur acaba. bir de üst üste altın karamel çok turuncu olurmu.

teşekkür ederim berchkaa. benimde uçları tam tutmadı, dipler daha açık uçları daha koyu oldu. %9 oksidanla daha mı açık olur acaba. bir de üst üste altın karamel çok turuncu olurmu.

yok cnm bence turuncu olmaz tarçın bakırda falan olan o yogun turunculuk yok bu boyada senin kendi saç rengin mi açık dipleri daha acık oldu diyorsun ya merak ettim.. %9 oksidan evet daha fazla açar ozaman diplere normal içindn çıkan %6 ile daha koyu olan yerlere de %9 kullansan olurmu ki acep benden daha iyi anlayan arkadaşlar var burda onlarda bir yorum getirsinler diorumm yanlış bir şeye sebep olmak da istemem tatlımm:))

canım 4-5 ay önce saçımı koleston köpük boya ile çikolata kahve boyamıştım. oda çok koyu resmen siyaha yakın bi renk çıktı. o zaman beri hiç boyamadım o renkte yıkadıkça aktı baya. diplerden kendi saçım geldi. koyu kestane benim saçım. boya olan yerler daha koyu oldu. ikinci boyamada fark kapanır herhalde

ozaman birkaç boyada ancak kapanır o fark ve açılır saçın.. birde koleston berbat bir boya cidden kapaktaki ile alakasız renkler çıkarıyor iyi yapmışsın bir daha boyamamakla..

bundan sonra asla koleston almam. alakasız renkler çıkıyo. ne çıkarsa bahtına. şimdi çok kötü görünmüyo ama ışık farkı var gibi duruyo.

slm kızlar,
2-3 hafta bekleyemedim akşam gittim syoss altın karamel aldım. % 9 oksidanla karıştırıp boyadım. turuncu olur diye korktum ama olmadı. çok hoş bir renk çıktı. uçlarda yine biraz koyuluk var ama önemli değil. bundan sonra sonra favorim bu renk çok içime sindi. herkese tavsiye ederim :21:

kızlar nihayet haftalar süren araştırmalarım ve kıvranmalarım sonucunda biraz önce anneme boyattım bekliyorum boyalı halini koyuyorum kurutunca da eklicem eski saç rengim geçmiş sayfalarda var :)
$Görüntü363.jpg

kızlar yıkadım kuruttum $Görüntü363.jpg
beklediğimden biraz açık oldu ama ben boyayı 1 saat beklettim sanırım ondan oldu :1:
ama boya müthiş kızlar bu kadar güzel tutacağını hiç sanmıyodum ama alacalı bulacalı saçımı tek renge dönüştürdü
kalitesiyle beni fazlasıyla memnun etti sizlerede fikir olsun kızlar önceki saçımı da koyayım

bu da önceki saçım

$100_2197.jpg

kızlar yıkadım kuruttum Eki Görüntüle 334818
beklediğimden biraz açık oldu ama ben boyayı 1 saat beklettim sanırım ondan oldu :1:
ama boya müthiş kızlar bu kadar güzel tutacağını hiç sanmıyodum ama alacalı bulacalı saçımı tek renge dönüştürdü
kalitesiyle beni fazlasıyla memnun etti sizlerede fikir olsun kızlar önceki saçımı da koyayım

bu da önceki saçım

Eki Görüntüle 334820

Çok güzel olmuş tatlım rengi güle güle kullan oksidanı içinden çıkan ile mi yaptın yoksa %9 luk mu kullandın gerçekten kapatmış heryeri bayıldımm ...

slm kızlar,
2-3 hafta bekleyemedim akşam gittim syoss altın karamel aldım. % 9 oksidanla karıştırıp boyadım. turuncu olur diye korktum ama olmadı. çok hoş bir renk çıktı. uçlarda yine biraz koyuluk var ama önemli değil. bundan sonra sonra favorim bu renk çok içime sindi. herkese tavsiye ederim :21:

Slm Nagihan, sende müsaitsen fotograflı paylaşım yapabilir misin boyamak isteyenlere ve fikir sahibi olmak isteyenlere yardımcı olabilir. Özellikle memnun kaldım diyenlerin saçlarını görünce daha bir cesaretli oluyor insan. birde önceki zeminin ne renkti cnm senin ?

kızlar bu renk syoss altın karamel olabilir mi??

[video=youtube;F9nrJJ3fGc0]http://www.youtube.com/watch?v=F9nrJJ3fGc0[/video]

Çok güzel olmuş tatlım rengi güle güle kullan oksidanı içinden çıkan ile mi yaptın yoksa %9 luk mu kullandın gerçekten kapatmış heryeri bayıldımm ...

canım içindeki oksidanı kullandım 6 lık olanı..9 luk olanı kullansam çok daha açık olurdu ben biraz daha koyusunu istiyodum aslında 1.buçuk saate yakın beklettim heralde ondan oldu :1:

2 hafta sonra yeniden boyucam ozaman daha çok oturur sanırım

Slm kızlar.. Bende bu hafta kk da okuduğum kadarı ile herkes memnun renkler zemin tiplerine göre farklı olmakla beraber güzzel tutmuş dedim aldım 2 kutu denedim. Fakatt sonuç hüsrann çünküü saçlarım sarı röfleliydi.. Adım adım anlatmak gerekirse önce dipleri açmıştım 1 hafta önce bu renk aklımda yokken dip boya yapmıştım yani palette vanilya sarısı ve açık küllü kumral ile. Sonra forumda okuyunca bu güzel rengi bende boyayım barı ne de olsa sarı tonu dedim. fakat işte boyadım 1 saat beklettimn hatta dipler böle koyu altlar ise yemyeşil oldu. Benim saçlarım sanırım fazla işlem gördüğünden pigmentlerini yitirdi ve renk almıyor..
3 gün sonra tekrar yeşil kafayla dolaşamadığım için aldım tekrar boyadım bu sefer altın parıltılı bal karıştırdım birde yine böle yeşile dönük soluk mat oldu o eski sarı yerler.. NE yapacağım ben bir yardımcı olsanız kuaförler hiç anlamıyor artık gitmek istemiyorum bu vb bir olay başınızza geldi mi? Geldiyse ne yaptınız?

canım hemen loreal casting çikolata karamel al boya hem parlak hem yumuşak hem tüm ton farklılıklarını kapatıyo ...ayrıca çok da güzel bi renk oluyo ben çok memnun kalım ayrıca saclarında biraz dinlenmiş olur içinde amonyak yok sacı yıoratmıyo

kızlar merhaba konuyu okudumda kendı sac rengim uzun zamandır boyamadıgım için tarifi zor bi renk şimdiki halini foto olarak ekleyeceğim. ve bu sacın üzerine altın karamel boyamak istiyorum rengi cok hos duruyo sizce tutarmı* ne kadar $hhh.jpg tutar ya da yardımcı olursanız cok sevinirim :)

ne kadar yardımseversiniz : )

slm tatlım boya konusunda diğer arkadaşlar kadar uzman olamasam da henüz :) yardımcı olmaya çalışayım sana çünkü bende boyadım syoss altın karamele. saçının rengi bu renk için biraz koyu gibi geldi bana belki oksidanı 9 luk kullanırsan tutar ama kutudaki gibi asla olmaz o kesin. Burda senin ne renk istediğin önemli açık bir renk mi yoksa koyu mu ? kutudaki fotoda da sarının üzerinde uygulanması gereir diyo ya cidden öyle zemin açık olmalı . Renk ton farklılıklarını kapatacağını sanmıyorum ama yine de dene istersen cnm sen blirsin..

kızlar merhaba konuyu okudumda kendı sac rengim uzun zamandır boyamadıgım için tarifi zor bi renk şimdiki halini foto olarak ekleyeceğim. ve bu sacın üzerine altın karamel boyamak istiyorum rengi cok hos duruyo sizce tutarmı* ne kadar Eki Görüntüle 350227 tutar ya da yardımcı olursanız cok sevinirim :)

bu saçın boyalıysa tutmaz canım önce sacının rengini açman lazım.....

Back