Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dun aksam boyadm sacımı :) aslında dıpboyamı yaptm kuafordekı gbı oldu yanlız dıp boyayı yaparken yan taraflarda dıbı boya ıslemems erken yıkadm eşit surelerde bekletmedm ondan ama gorunusde hçç bellı olmmuyo sızce boya tutmayn dplernı yapımmı yoksa bı ı oldudahakı ayımı beklımmm
bunlar da resımler saclar ıslak ama;Eki Görüntüle 244580 şimdi usttekı kırmızı halkalı resmler boyamadan once sol alttakı resımde dıbı esıt zamnda tutmadgmmdan tutmadı bıraz sağ alt kosedekı resım tam ıstedgm gbı oldu sızce 1ay sonramı yapm bu arada dıp boya yapmkda becerıksızm bı arkadasa yaptırım dahakıne
hıc etmıyooo :) saolll tatlıımm ya 1 aylık masraftan kurtuldm:)
Sağ üstteki rengi çok hoş duruyor.Hangi renk acaba?
suanda kı rengım de o altın karammel bıraz bakırlık var cnmm
cnm bn kuafore boyattm ılk kahve olan sacm boya degldı bn ılk defa dun aksm kndm syoss ıle boyadm tuttu guzel oldu artk syossla kndm dıp boymı yapıcm
ne demkk cnnnm senın sacın da boya varmı varsa ne renk yoksa kendı rengın ne renk dusunuyousun yapmayı
sac rengn ck hoss rengnı akıtp altn karamle boyayablrsn ama
nereden temin edebilirim
ya kızlar banada yardım etsenıze sacım konu sahibi arkadaşın renginden bıraz acık .bugün boya almaya gittim syoss kumral aldım.1 kutusunu acıp sacımı kıyıdan boyadım hoş bi renk oldu ama bende altın karamel istiyordum,2-3 gün önce baktım bu konuya.alıp boyasım mı değiştirsem mı ton farklılığı olmuyo demı kendı dip rengim kumral.:S kestane kebap banada acele cevap.olmazsa yarın değişritip altın karamele mı boyasdam dıyorum.
canım yenı boyadıysan bıraz boyadıgın aksın bı bıraz zaman gecsn rengı solsun oyle yap sacın yıpranmasın:)
arkadaşlar bizim yengedeki şebnem bozuklunun şaç rengini bilen var mıııııııııııııııııııııııı çok hoş bi renk:97: :97: :97: