Sweetdimple ın Başarı Hikayesi

Canım su d vitaminini nasıl yaptırıyorsun aile hekimi yapıyo mu...bide omega 3 ü nasıl tükettin ben keten tohumu kullanıyorum ama bi düzenim yok yeterli mi onuda bilmiyorum...bi karatay kitabı şart banada :))

Canım benim annem emekli hemşire aile hekimimize yazdırdım annem yaptı sağlık ocaklarında yaptırabilirsin omega 3 ü akşam yemeğimden sonra alıyorum canım keten tohumu ilk zamanlar kullanıyordum yoğurtla birlikte fakat nodül oluşumuna sebep olduğu hakkında yorumlar okudum o yüzen vazgeçtim cnm Canan Karatayın tüm kitaplarını almanı tavsiye ederim cnm mutlaka almalısın alana kadar Okan Nurçin Çağlar çiftinin hazırladıkları bu güzel bilgilerden ve facebokk sağlıklı yaşıyoruz sayfasından yararlanabilirsin cnm

http://cloudpage.co/oneriler

Çok tşk ederim miniğimmmm senin de hedefine ulaşmana çok az kaldı bitanemmm başarı öykünü sabırsızlıkla bekliyorum

Allah korudu ablam gerci cok icmedim iki ucgub baktim istah kapattigi yok aksine ben hapa guvenip salliyorum dedim delimiyim ne attim gitti cope
Aynen zaaflardan faydalaniyorlar paatacilar güzel pasta yapip zaafimizi firmalar siksolara oyuncak yapip zaafimizi

verilmiş sadakan varmış hakikatenn canım en güzelini yapmışsın pastacılar derkennnn enişte kızmasınnn zayıflama sektörü büyük bir pazar ve biz onların elinde oyuncak haline geliyoruz biz bilinçlendikçe bizi kullanamayacaklar kesinlikle

Çok sordum biliyorum ama ( omega 3 ü besinlerden mi takviye ediyosun eczanelerden alınanlardan mı..

Çok sordum biliyorum ama ( omega 3 ü besinlerden mi takviye ediyosun eczanelerden alınanlardan mı..

Est canım hepimiz sora sora öğrendik takıldığın noktalarda soru sormaktan sakın çekinme omega 3 ü yeterli düzeyde besinlerden almak çok zor cnm
ne kadar balık yesekte soğuk deniz balıklarında bulunuyor ayrıca semizotu ayçekirdeği ketentohumu gibi besinlerde de var ben tablet olarak almayı tercih ettim cnm

Abla ben o dönem ayrılmak zorunda olduğum için pek bilmiyorum ama eminim takımı toparlamada çok büyük katkın olmuştur.

Sınav çalışmaları çok iyi değil sinirlerimi bozuluyor sınav yaklaştıkça. Geçen sene hiç böyle olmamıştı diyet falan hak getire zaten

Abla senin şu omega 3 dediğinden benim babam kullandı tansiyonu falan çıktı ona yaramadı heralde herkes kullandığına göre
:26:

Moral bozmak yokkk sakın sakinliğini korumalısın çok az kaldıı ne olur sabret canım sonuç mükemmel olacak

babandaki etkiyi hiç okumadım benim tansiyonum hep düşüktür o yüzden bilemedim cnmm dokunduysa kullanmamalı

banucumm meleğimmm:

inan o kadar duygulandımki yazını okurken ağlak ben tutamadım kendimi..seni canı gönülden kutluyorum vee çokk seviyorum

iyiki varsın iyiki bizim grupdasın iyiki tanıdk seni canım ..

sanki kız gelin ediyor gibi hissediyorum kendimi,:123:hem kilo verdiğin hedefine ulaştığın için mutluyum hemde bizden ayrılırmısın acaba diye biraz buruk..

sakın bizi bırakma olurmu,bizim senin gibi meleklere ihtiyacımız var..

seni kocamannnn öpüyorummm

Hoşgeldin canımıniçi senii ağlatmak istemezdimmm bitanemmm çok tşk ederim canımmm bende iyi ki sizleri tanıdımm yok neden ayrılayımki insan ilk yuvasını unutabilirmi asla bırakmam için rahat olsun bend ekocaman öptüm tatlımmm

ohhhhhhhhhhhh içim rahat etti şimdi

annenede geçmiş olsun canımm.
işallah korkulacak bişeyi yoktur..allah şifa versin canımım

banucugum ınanamıyorum hele o kot pantolonlu resmını gorunce abla demeyı utandım ınan suan yanyana gelsek benı abla zannederlerablam kocum ıdolum hayranım sana azmıne ıradene motıvasyonum sıfırken su sıra basarı hıkayen ılac gıbı geldı.tebrık ederım ablam

Meleğimmmmm hoşgeldin canım benimmm çok tşk edrim bitanemmm hedefine ulaşınca inan sende aynı mutluluğu yaşayacaksın hadi bi gayrett ilacını da aldınn gitsin kilocuklarrr bende senin o güzel kalbine hayranım canımın içi motivasyon neden sıfırdı tatlım kv mi yine :26:

Pazartesi toparlanmaya basliyacam ablam ..esimin evde olusy duzen muzen birakmadi bende ister istemezoda bunalmaya basladi haziranda duze cikarizda biraz bunaliyoruz bu sira

Pazartesi toparlanmaya basliyacam ablam ..esimin evde olusy duzen muzen birakmadi bende ister istemezoda bunalmaya basladi haziranda duze cikarizda biraz bunaliyoruz bu sira

Rabbim büyük bitanemm herşey yoluna en kısa zamanda girer inşallah topla kendini eşine destek olmalısın birlikte her güçlüğü yeneceksiniz inş

merhaba canım..başarı hikayeni büyük bir keyifle okudum,maşallah fıstık gibi olmuşsuntanışmadık ama yazılarındaki samimiyetten yüz bularak böyle senli benli yazıyorum kusura bakma:26:
"açlık hissettiğim anda kefir veya tarçınlı meyveli yoğurt veya sadece yoğurt tükettim spor öncesi halsizlik hissetmemek adına iyi oldu"demişsin ya..bunları her açlık hissettiğinde mi yaptın,yoksa leptine dikkat ederek belli saatlerde mi yaptın cevaplarsan sevinirim canım

canım benim sen ne kadar pozitif ne kadar güzel bir insansın böyle. rabbim tüm kısmetlerini açsın dilediğin herşey gönlünce olsun inşallah. bu azim ve irade ile başarmaman imkansızdı zaten. seni örnek alıp inanarak yola devam etsek bizde başarılı oluruz umarım. seni çok öpüyorum tekrar tebrik ederim

Merhaba Özlemcimmm çok tşk ederim cnmm istediğin gibi yazabilirsin bitanemm ne kusuru dertlerimiz amacımız aynı olduğuna göre mutlaka tanışıyoruz değil mi

şöyle anlatayım canım benim kahvaltım genelde 10 veya 10,30 gibi bitiyor sporumu da öğleden sonra yaptığım için ( saat 15,30 ve 17,00 arası yaptım genelde) bunları tükettim beyne açlık sinyali gittiği zaman leptin bozuluyor çünkü ayrıca kaslar için protein almak gerekli zaten karatay kahvaltısı öyle doyurucu ki en az 5 saat acıkmıyor insan bir süre sonra hepsini bitirmek bile sor oluyor bilgim dahilinde her zaman yardımcı olmaya çalışırım canımm

fıstıkcımmmm hoşgeldinnn çok özledik seniii çok tşk ederim tatlımmm elbette başarılı olacaksınız hepinizi sırayla ardımdan bekliyorum

arayı uzatma ne olur aramıza en kısa zamanda dön canım

harıkasın cok cok buyuk basarı elde etmıssın canım allah herkese senınkı gıbı ırade versın ... hıc sıkılmadan tum yazdıklarınızı okudum hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…