sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası

sweetcherypie

çokbilmiş
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
219
0
kızlaaar günlerdir sağa sola yukarı aşağı yazıp çizip duruyorum ama hiç bir yerden cevap alamadım. ankarada doktor araştırıyorum harıl harıl bir sürü üyemize soru sordum. beni de görün :KK43:

kızlar ankarada görüştüğüm doktorlarla nasıl bir görüşme oldu onunla ilgili bilgilerimi aktarıyorum sizlere. ankarada meme buyutme falan dusunen arkadaslara yardımcı olmak babaında. ilk olarak atillya kurtayla görüştüm yeri tunalıda. yaklaşımı hoştu kibar biri sordugum her soruya net cevap verdi. yanıda getirdigim fotolara baktık. kendisi meme altı kesisi ya da meme bası kesisi yapıyor. muayene etti beni ücretsiz. gögus kafesimin büyük oldugunu soyledi. ben de ona buyuk meme istedigimi söyledim. 300 ile 400 arası rahat kaldırırsın dedi. fiyat olarak da 6000 tl dedi. ama ben meme altından istemiyorum. neyse mentor marka kullanıyor kendisi yuvarlak kohesiv jel

ikinci görüşmem muharrem demiroğullarıyla olacaktı ama beceremedi kendisi. 5te andevu aldım içerisi cok kalabalıktı. bir güzellik merkeziyle beraber calısıyor. oturdum bekledim bekledim tam 2 bucuk saat mal gibi bi ümit bekledim. ne bir ilgilenen oldu ne doktor gelip kusura bakmayın cok bekletıyorum falan bı ozur hiç bişi yok. neyse sonunda odasına aldı beni tam derdimi anlatıyorum ki birden kalktı muayeneye gecti gitti hiç bişi demeden öküz gibi insan bi özür falan diler bişi der cok sinirlendim kalktım gittim bende. 2 dkya gelıyrum dedi arkamdan benm işim var gidiyorum deedim. musterilerden bı kadına da sinir oldum. ay canım sen odadamıydın. sesin cıkmıyo ben seni gittin sandım dedi iyice uyuz oldum. defterden direk adını çizdim bu doktorun.:KK47:

üçüncü görüşmem zühtü demir ile oldu yeri tepe prime da. cok guzel bir burosu var. 6taydı gorusmem saatinde gittim. 10 dk kadar bekledim. odasına gectik. merhabalaştık derdimi anlattım. butun sorularımı sordum. net olarak cevap verdi. ancak sana 300 cc bile cok en fazla 275 cc takmalı dedi yoksa cok yapay durur sorun olur dedi. gögus kafesin cok dar dedi kafam karıstı atılla beyle cok zıttı soyledikleri. ben de 275 cc az buldum max 300 cc olur dedi.kapsul luşumu nedir memede dalgalanma neden olur falan hepsini sordum. eger 275den fazla takarsak bu sorunları yasarsın dedi. meme altı kesisi uyguluyor kendisi. muayene falanda etti ölçtü falan ama not almadı bi yere. sorularıma cevap verdi net olarak ancak cok da ilgili gibi gelmedi bana. fiyatı sordum sekreter arkadaslar yardımcı olacak dedi. cıktım dadan sekreterle konustum iki hastanede yapıyormuş ameliyatları biri bayındır biri de akay hastanesi biri 6000 tl biri de 7000 tl. entor ve natrelle marka kullanıyor kendisi pürüzlü yüzey yuvarlak damla kullanmıyor. yani bana oyle anlattı. ondan da tatmin olmadım.

dördüncü olarak ünal şahini aradım. sekreterle konuştum. meme buyutme operasyonu olmak istedigimi söyledim görüşmek istiyorum dedim. 200 tl dedi muayene ucreti. ben sadece kafamda soru işaretleri var onlarla ilgili konusmak istiyorum dedim 200 tl dedi bende içimden oha dedim daha musait bi zamanda ararım dedim kapattım.:KK53:

beşinci olarak süha ayhanı aradım sekreterle konuştum meme buyutme operasyonuyla ilgili bilgi almak için doktor beyle gorusmek istiyorum dedim muayene ücreti 300 tl dedi oha dedim içimden gene. ben sadece soru sorucam dedim danısmanlık ucreti 120 tl dedi gene çüş dedim içimden ben daha musait bi zamanda ararım dedim kapattım.:KK19:

kızlar ankarada görüştüğüm doktorlarla nasıl bir görüşme oldu onunla ilgili bilgilerimi aktarıyorum sizlere. ankarada meme buyutme falan dusunen arkadaslara yardımcı olmak babaında. ilk olarak atillya kurtayla görüştüm yeri tunalıda. yaklaşımı hoştu kibar biri sordugum her soruya net cevap verdi. yanıda getirdigim fotolara baktık. kendisi meme altı kesisi ya da meme bası kesisi yapıyor. muayene etti beni ücretsiz. gögus kafesimin büyük oldugunu soyledi. ben de ona buyuk meme istedigimi söyledim. 300 ile 400 arası rahat kaldırırsın dedi. fiyat olarak da 6000 tl dedi. ama ben meme altından istemiyorum. neyse mentor marka kullanıyor kendisi yuvarlak kohesiv jel

Banada en yakın,en iyi görüşmenin geçtiği doktor Atilla bey gibi gibi geldi :KK34: Ayrıca meme ucu kesisine sıcak bakması ayrıca hoşuma gitti.300-400 cc ölçülerdir gayet iyi bence.Bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,gerçektende zamanla sıfır iz oluyor..Bence estetik ameliyatında bu ameliyatı olduguna dair bir izin kalması iyi degil.O yüzden meme ucu kesisini yapabilen,sana uygun gören bir cerraha ameliyat olursan çok başarılı sonuclar alırsın..
Bendede yuvarlak,Mentor marka protez var..Herseyinden memnunum ben,400 cc var bende .Benimde gögüs yapım geniştir ve harika oldu.Daha önce görüştüğüm doktorlardan Banada sana asla 300 cc olmaz diyen doktorlarda olmuştu,düşün yani.Ama gayette güzel oldu,tam istediğim gibi.Bundan ufagı ne gögüslerimi kaldirirdi nede benim istediğim gibi gögüs olurdu.Mutsuz olurdum yani.İyikide 400 olmuş :KK66:

Son düzenleme:
altıncı olarak volkan tayfurla görüştüm erkek arkadasımla gittik görüşmeye. sekreteri cok guler yuzlu kibar biri. 15 dk falan bekledik. sonra yanımıza geldi doktor odasına gittik guler yuzlu kıbar ve yakısıklı :KK17: neyse kendimizi tanıttık meme buyutmeyle ilgili basladım ben konusmaya bizi hemen muayene odasına aldı sorularını sormadan once sana bir deneme silikon yerlestirelim dedi sporcu sutyeni verdi giydim içine damla şeklinde ten renginde silikonlar kydu duruşlarına baktı. ilk olarak 275 cc koydu guzel durdu ama kucuk geldı gozume sonra 300 cc koydu hosuma gitti. 350 koydu buyuk geldı gzume. muayene etti beni. kas kalınlıgımı olçtu ggus kafesime baktı cılt yapıma baktı notlar aldı. bir cizelge vardı elinde meme çizimi vardı ustune bişiler not aldı. snra durumumu anlattı. kas kalınlıgın ve deri kalınlıgın cok ince dedi beyaz tenlisin dedi. ince ve uzun bir yapın var dedi kemik yapın da ince dedi gogus kafesin cok dar ya da cok geniş degil dedi. buyuk dolgun istiyorsan300 350 cc arası ideal dedi. koltukaltından endoskopik yontemle ya da meme altından yapılır dedi. ben iz istemedigim için kltukaltı dedim hemen. şimdiye kadar konuştugum tum doktorlar bana kas altı dual plan demişti volkan beyde oyle dedi. kas yapın ince cunku dedi dogal durmasını istiyorsan kas altı olmalı dedi. damla protez koyuyorum dedi bende yuvarlak istiyorum dekolte kısmı dolgun olsun dedm. deri yapın da ince dedi yuvarlakta silikn sınırları belli laiblir dedi ama en iyi kararı ameliyatta veririm dedi. en az 40 cesit siliknla deneme yaparak giriyorum ameliyata dedi. belli bir çeşit kararlastırırız onun üstünde yada altında cc leri denerim. damla protez de denerim hangisi daha iyi durursa onu koyarım dedi. koltukaltından endoskopik yöntemi sordum. cep oluşturması sılıkon için cok zormuş dedim.silikonun acılan kanaldan ileride ilerleme kayma durumu var mı dedim. o da evet dedi çok zor ince iş dedi bu yuzden turkıyede cok yapan yok iyi anlamda dedi bir ben varım çok iyi yapan 2 doktor daha var dedi. ileride silikonun kayması ilerlemesi gibi bir durum soz konusu degil dedi. kendinden cok emin konuştu. eger amelıyat sonrası herhangı bır problemın olursa ya da begenmezsen hiçbir ücret talep etmeden tekrar ameliyatını yaparım dedi. endoskopik yontemi 5 yıldır yapıyorum dedi. bu konunun ehliyim gibisinden konustu. sonra odasına gectik eski hastalarınından vucut tipi bana benzer olanları gosterdi. ben silikonların cok ayrık durmasını istemıyorum dedim. oda dediki bu durum senin meme yapınla ve kas yapınla alakalı dedi iki meme arası kaslar hangı noktada bitiyorsa o noktaya kadar sılıkon konur dedi eger daha ileri konmaya calısılırsa bu sefer sılıkon sınırları bellı olur derin cok ince dedi.yaklaşık iki parmak kalınlıgı kadar bir bosluk var meme kasları arasında dedi. ben gene ısrar edersen senin istedigin gibi bitişik koyarım ama kagıt ımzalaman lazım bunu kabul edıyorum diye dedi. bende yok istemem dedim. baya konustuk erkek arkımda konustu. yaklasımını cok begendım. iltifatlar falanda etti. aslında kendini pazarlamayı iyi bilen bir doktor. insan ilişkilerin de de nasıl konuscagını cozmus bence. cok kıbar falan boyle zekisiniz siz egitimlisiniz gibi konuşmalar işini biliyor :KK1: neyse 2 saat falan konuştuk. cok ilgilendı sordugum herseye ayrıntılı cevap verdi tek tek anlattı neler yapacagını yaptıgını benim yapımı falan. bana guven verdi en son ucreti konuştuk endoskopik 9000 tl dedi. ben sok oldum. cok geldi. ama kendınden de cok emın. diren kullanıyor bu arada. bunu da sordum neden dıye kanama için degil dedi ozellikle uzun yıllar amelıyatlarımda gordum ki kalın kapsul oluşumunu engellemek için ileride. diren kullandıgım zaman daha iyi sonuclar aldım dedi risk ortadan kalkıyor dedi. ben cok korkuyorum direnden dedim. sen cekilirken seninle knuşucam knusmanın bitiminde cekildigini anlamicaksın bile dedi. garanti verdi butun soylediklerimin arkasındayım dedi. ama ucret konusunda indirim yapmıyor. 9000 tl. taksit olabilir dedi. sonra kadınlar kulubunden arastırdım tabi hemen volkan tayfuru. ama net bir yorum alamadım. reklam yapan cok var denmiş sitede onun hakkında. bir iki yorum yazıp kaybolanlar var. bilemedim kafam karıstı.:26:

Arkadaş olarak ekledim seni :KK34: Albümümde fotoğraflarım var,bakıp fikir edinebilirsin :KK34:
memetör sende olasan beni sallayan yk buralarda :KK53: bana da volkan beyin yaklasımı iyi gibi geldi cok garantili konuştu. kagıt ımzalama kısmı da ben birbirine cok yaklasık istedim sana olmaz dedi kas bitimine kadar konur dedi eger cok bitişik konursa silikon sınırları bellı olur hem kasın hemde derin ince dedi. dogal durmaz dedi illa ısrar ediyrsan koyarım ama bunu kabul ettım dıye imzalaman gerekir ileri de begenmedım silikon belli oluyor dekoltem ktu gorunuyor dersin cunku oyle olur dedi. işte volkan tayfura da amelıyat olan birini bulamadım sitede meme buyutme olan endoskopik :KK43:

cuma gunu için de nebil bozdogandan randevu aldım. yarın için de hacettepe üniye gidicem ömer akınla görüşücem figen hcayla birlikte girdigini duydum ameliyatlara. figen hoca bnm erkek arkımın da bi ameliyatına girmişti dudak yarıgıyla ilgili cocukken. cok tanınmış iyi bir hocaymıs yurt dısındaki doktorlar bile bnm erkek arkıma figen hoca yapamazsa kimse yapamaz demiş .ama meme buyutme yapıyor mu cok onu bilmiyorum. kendisi dudak ve damak yarıgı konularında cok uzmanmış.pazartesi gunu de ankara üni tıp fak. zeki can hocayla gorusucem telde knustum cok kıbar tatlı biri.

memetör sende olasan beni sallayan yk buralarda :KK53: bana da volkan beyin yaklasımı iyi gibi geldi cok garantili konuştu. kagıt ımzalama kısmı da ben birbirine cok yaklasık istedim sana olmaz dedi kas bitimine kadar konur dedi eger cok bitişik konursa silikon sınırları bellı olur hem kasın hemde derin ince dedi. dogal durmaz dedi illa ısrar ediyrsan koyarım ama bunu kabul ettım dıye imzalaman gerekir ileri de begenmedım silikon belli oluyor dekoltem ktu gorunuyor dersin cunku oyle olur dedi. işte volkan tayfura da amelıyat olan birini bulamadım sitede meme buyutme olan endoskopik :KK43:

Volkan bey ile görüşmeni şimdi okudum canım..Evet,oldukça ilgilenmiş ölçümler yapmış güzel konuşmuş..Ama fiyat gerçektende yüksek geldi banada..Hak ediyordur tabi ama işte maddi kısım bizi zorluyor...

Gösün yakınlıgı kişinin gögüs kafesi arasındaki kemigin kalınlıgı ile ilgili bir durum oluyor aslında..Banada doktorum böyle dmişti.Mesela benim o kemik ince ve gögüslerim çok yakın..Her kadının arzuladıgı gögüs tipine sahipsin demişti,birçok kadın gelip böyle gögüsler istiyorum diyormuş ama bu bizim elimizde degil demişti.Çünkü ameliyatla protez cebi yaklaştırılmaya çalışılırsa meme uçlarınında dışarıya doğru bakma ihtimali varmış.Aurıca doktorununda dedigi gibi silikon sınırlarıda belli olur çünkü meme dokusu dışına çıkılıyor bu durumda..
Damla protez yapı itibariyle yakın durmuyor zaten.Çok büyük protez takılırsa belki o da çok altta lömbür lömbür meme olur hoş olmaz..Yuvarlak protez kas altında gayet doğal sonuçlar veriyor ayrıca,neden tercih etmemiş anlamadım.İşte bazı doktorlar tek yolda ilerlemeyi tercih ediyor,bu beni biraz kızdırıyor..
Koltukaltı kesisinde damla protezi yerleştirmek daha zordur ve koltukaltı kesisinde gögüsler genelde daha dışa dogru duruyor,ben burada daha önce sonuçlarını gördügüm arkadaşlardan biliyorum..Koltukaltı kesisi ile ameliyat olan bir arkadaş vardı,Istanbulda koltukaltı kesisi konusunda uzman bir doktora ameliyat olmuştu o da.Ama ufak problemler yaşadı,sonra forumdanda çıktı daha girmedi.Ne yaptı,ne oldu bilemiyorum :26:
Ayrıca koltukaltı kesisi ile ya ufak protezler tercih edilirki açılan o yoldan meme cebine kadar ilerletilebilsin,yada sonradan şişirilen sıvı silikonlar kullanılır..Sıvı silikonlar zamanla vücut ısısıyla bilrlikte küçülme riski olan ve patlama riski olan protezlerdir..Koheziv jel protez tercih edilirsede dedigim gibi fazla büyük protez kullanılamaz.Kullanılırsa açılan o kesinin ve ilerlenecek yolun genişletilmesi gerekki buda iyi birşey degildir..Biliyorsunki kol kasları gögüs kaslarına baglıdır.Bu keside gögüs cebine giden yolda birçok kas kesilir ve zarar görür.Buda ameliyat sonrası kol hareketlerinde uzun süren ve çok şiddetli agrı yapabilen bir durumdur..
Son karar senin tabi..Zor bir süreç bu,inşallah en iyi tercihi yaparsın ve sorunsuz bir süreç geçirirsin canım benim :KK34:

endoskopik koltukaltıya taktıgım için şu sıralar. istanbuldan zekerıya kulu da aradım konuştum. o da cok tatlı biri. sordugum herseye net cevap verdi uzun uzun konustuk. vucudunu gormeden kesin birsey diyemem dedi ama kltukaltıyla ilgili sordugum herseye cevap verdi. diren kullanmıyor. endoskopik yapıyor. koltukaltı kesisi. izler cabuk kayboluyor. silikonun belli olması yer degiştirmesi gibi bir durum söz konusu degil. cok kanama oldugu da yok dedi aksine endoskopik oldugu için kanamayı daha kolay kontrol altına alıyoruz dedi. yuvarlak ya da damla dedi vucudunu gormem lazım dedi. konuşması beni tatmın etti. 7000 tl dedi. ama işte istanbula ucakla git gel orda otelde kal refakat falan derken. bi de hadi diyelim bi sorunum oldu hemen kalkıp nasıl gelcem. bilemedim. ameliyat sonrası da muayene ediyor ucret almıyormuş kendisi. cok karasızım volkan mı zekerıya mı bilemedim. bi de sapık gibiyim ya ikisi de çok yakısıklı :KK53: tabi bu işin esprisi kızlar bu beylere amelıyat olan kk uyelerı cicişlerim kardeşlerim nerelerdesiniz yardımcı olsanız şu bacınıza he :KK3:

Volkan bey ile görüşmeni şimdi okudum canım..Evet,oldukça ilgilenmiş ölçümler yapmış güzel konuşmuş..Ama fiyat gerçektende yüksek geldi banada..Hak ediyordur tabi ama işte maddi kısım bizi zorluyor...

Gösün yakınlıgı kişinin gögüs kafesi arasındaki kemigin kalınlıgı ile ilgili bir durum oluyor aslında..Banada doktorum böyle dmişti.Mesela benim o kemik ince ve gögüslerim çok yakın..Her kadının arzuladıgı gögüs tipine sahipsin demişti,birçok kadın gelip böyle gögüsler istiyorum diyormuş ama bu bizim elimizde degil demişti.Çünkü ameliyatla protez cebi yaklaştırılmaya çalışılırsa meme uçlarınında dışarıya doğru bakma ihtimali varmış.Aurıca doktorununda dedigi gibi silikon sınırlarıda belli olur çünkü meme dokusu dışına çıkılıyor bu durumda..
Damla protez yapı itibariyle yakın durmuyor zaten.Çok büyük protez takılırsa belki o da çok altta lömbür lömbür meme olur hoş olmaz..Yuvarlak protez kas altında gayet doğal sonuçlar veriyor ayrıca,neden tercih etmemiş anlamadım.İşte bazı doktorlar tek yolda ilerlemeyi tercih ediyor,bu beni biraz kızdırıyor..
Koltukaltı kesisinde damla protezi yerleştirmek daha zordur ve koltukaltı kesisinde gögüsler genelde daha dışa dogru duruyor,ben burada daha önce sonuçlarını gördügüm arkadaşlardan biliyorum..Koltukaltı kesisi ile ameliyat olan bir arkadaş vardı,Istanbulda koltukaltı kesisi konusunda uzman bir doktora ameliyat olmuştu o da.Ama ufak problemler yaşadı,sonra forumdanda çıktı daha girmedi.Ne yaptı,ne oldu bilemiyorum :26:
Ayrıca koltukaltı kesisi ile ya ufak protezler tercih edilirki açılan o yoldan meme cebine kadar ilerletilebilsin,yada sonradan şişirilen sıvı silikonlar kullanılır..Sıvı silikonlar zamanla vücut ısısıyla bilrlikte küçülme riski olan ve patlama riski olan protezlerdir..Koheziv jel protez tercih edilirsede dedigim gibi fazla büyük protez kullanılamaz.Kullanılırsa açılan o kesinin ve ilerlenecek yolun genişletilmesi gerekki buda iyi birşey degildir..Biliyorsunki kol kasları gögüs kaslarına baglıdır.Bu keside gögüs cebine giden yolda birçok kas kesilir ve zarar görür.Buda ameliyat sonrası kol hareketlerinde uzun süren ve çok şiddetli agrı yapabilen bir durumdur..
Son karar senin tabi..Zor bir süreç bu,inşallah en iyi tercihi yaparsın ve sorunsuz bir süreç geçirirsin canım benim :KK34:

arzum sana şiir yazmak istiyorum bak şöyle
memeetörüm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen bir bacı sen bir hacı herşey oldun bana diye :KK9:
falla bi sen cevap veriyon bana sen de olmasan :26:

Arkadaş olarak ekledim seni :KK34: Albümümde fotoğraflarım var,bakıp fikir edinebilirsin :KK34:

arzumum görüştüğüm tüm doktrlar memeuclarımın cok küçük oldugunu o yuzden en iyi yntemin meme altı kesisi oldugunu soylediler. ama daha gorusecegim doktorlar da var tabiki bakalım onlar ne diyecek. ama hakkaten cok kucuk benım meme baslarım ve meme uclarım. hele meme ucları bebek tırnagı kadar bişi :KK1: işte benim iş ya koltukaltından ya da meme altındana kaldı galiba.

arzum sana şiir yazmak istiyorum bak şöyle
memeetörüm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen bir bacı sen bir hacı herşey oldun bana diye :KK9:
falla bi sen cevap veriyon bana sen de olmasan :26:

:KK9: :KK9: Bacıyı anladıkta hacı ne oluyor? :KK53: Kanka manasındamı yoksa :KK9::KK34:

Teşekkür ederim,şiir acayip hoşuma gitti :KK19::KK54:

istanbuldan yakup avşarın sekreteriyle konuştum. koltukaltından kohesiv jel endoskopik yöntemle yapıyormuş. fiyat 12500 tl. :KK25: oha yaa off cok doktor araştırmasam mı acaba kafam mı karışıyor yoksa gitsem mi birine bilemedim ben onu :KK53:

zekeriya kula ya da volkan tayfura bu yöntemle ameliyat olanların yorumlarını beklıyorum. inş biri çıkar

istanbuldan yakup avşarın sekreteriyle konuştum. koltukaltından kohesiv jel endoskopik yöntemle yapıyormuş. fiyat 12500 tl. :KK25: oha yaa off cok doktor araştırmasam mı acaba kafam mı karışıyor yoksa gitsem mi birine bilemedim ben onu :KK53:

zekeriya kula ya da volkan tayfura bu yöntemle ameliyat olanların yorumlarını beklıyorum. inş biri çıkar

Bak,huna yine cevap verebilirim ben :KK3:

Ameliyat oncesi doktor görüşmelerinde Yakup beyle ve Zekeriya beylede görüşmüştüm.Yakup bey evet biraz yüksek bir fiyat istiyor..Ameliyat yaptıgı hastane Maslak Acıbadem Hastanesi,yani lüks bir hastane.Tabi fiyat otomatikman yükseliyor.. Beni istediğim büyüklügü kabul etmemişti birde fiyat yüksek olduğu icin tercih etmemiştim..

Zekeriya bey ile görüşmem çok iyi geçmişti.Ama o da küçük protez önermişti,o yüzden tercih etmemiştim..Ama görüşmeni tavsiye ederim imkanın olursa :KK34: her iki doktorla tabi,görüşme icin ücret almiyorlar...

cnm mrb tüm yazılarını dr görüşmelerini şimdi okudum bende Ankara'dayım henüz ameliyat olmadım ama kısmetse Ağustos gibi olucam ben geçen sene burun ameliyatı oldum gazi üniv.hastanesinde hiç araştırmadan ilk gittiğim dr du çok güven verdi bana ve hemen ameliyat tarihi aldım neyse ilk zamanlar çok pişman oldum beğenmedim burnumu falan ama şimdi ödemler gidince daha bi hoşuma gitmeye başladı burnumda iki pürüz var ucunda hafif eğrilik burun sırtında çok ufak bi çıkıntı var işte bu yaz bu iki pürüzü düzelticek dr um. bunları niye anlatıyorum olumlu- olumsuz herşeyi söylemek için.. Ben burnumda böyle ufak sorunlar olunca dr olan güvenimi kaybettim (buarada ameliyat öncesi burnum dışardan kibar görünsede içerde üç parçalı kırık vardı birazda o yüzden problem yaşadım sanırım ) ama bu bir yıllık görüşmelerimde şunu anladım ki dr um gerçekten elinden geleni yapıyo ve hastalarının sağlığını riske edecek her müdahaleden kaçınıyo... üniv hastanesini bilirsin sonuçta özele göre daha uygundur yani adamın maddi bi çıkarı olamaz buna rağmen ilgili ve özverili neden bilmiyorum ama içimden bi ses ona güvenmemi söylüyo bende bu Ağustosta inşallah meme büyütme ameliyatımı da kendisine olucam aynı ameliyatta burnumdaki ufak problemleri de halledecek.. ordaki başka hastalarıyla denk geldim bi bayan Kütahya dan sadece kontrol için Kemal hocaya geldiğini söylemişti kanser sonrası alınan tek gögüsün yerine karnındaki yağ dokusundan meme yapmış o yüzden bi başkası iki kez çene ameliyatı olmuş komple yüz derisi kaldırılıyo falan ve yüzünde bi çok yere yağ enjekte edilmiş bunlar hep asansörde ya da beklerken denk geldiklerim ama bu forumda benimle aynı sıkıntıları yaşayan iki arkadaş daha vardı yani memnun olanda var olmayanda... Sana asla git görüş vs tavsiyesinde bulunamam çünkü bende henüz meme ameliyatı olmadım burnumdan sonra bi ara vazgeçtim kemal hocadan zühtü beye muayene oldum ama kemal hocayla birebir aynı şeyleri söyleyince kendi dr munda o kadar da kötü bi dr olmadığını düşündüm çünkü zühtü beyin söyledikleri farklı olsaydı kendi dr ma tekrar asla güvenmezdim... bilmiyorum umarım pişman olmam seni de takip edicem Ankara da olduğun için.. :KK34:

X