- 12 Mayıs 2012
- 219
- 0
- Konu Sahibi sweetcherypie
kızlaaar günlerdir sağa sola yukarı aşağı yazıp çizip duruyorum ama hiç bir yerden cevap alamadım. ankarada doktor araştırıyorum harıl harıl bir sürü üyemize soru sordum. beni de görün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ankarada görüştüğüm doktorlarla nasıl bir görüşme oldu onunla ilgili bilgilerimi aktarıyorum sizlere. ankarada meme buyutme falan dusunen arkadaslara yardımcı olmak babaında. ilk olarak atillya kurtayla görüştüm yeri tunalıda. yaklaşımı hoştu kibar biri sordugum her soruya net cevap verdi. yanıda getirdigim fotolara baktık. kendisi meme altı kesisi ya da meme bası kesisi yapıyor. muayene etti beni ücretsiz. gögus kafesimin büyük oldugunu soyledi. ben de ona buyuk meme istedigimi söyledim. 300 ile 400 arası rahat kaldırırsın dedi. fiyat olarak da 6000 tl dedi. ama ben meme altından istemiyorum. neyse mentor marka kullanıyor kendisi yuvarlak kohesiv jel
memetör sende olasan beni sallayan yk buralarda bana da volkan beyin yaklasımı iyi gibi geldi cok garantili konuştu. kagıt ımzalama kısmı da ben birbirine cok yaklasık istedim sana olmaz dedi kas bitimine kadar konur dedi eger cok bitişik konursa silikon sınırları bellı olur hem kasın hemde derin ince dedi. dogal durmaz dedi illa ısrar ediyrsan koyarım ama bunu kabul ettım dıye imzalaman gerekir ileri de begenmedım silikon belli oluyor dekoltem ktu gorunuyor dersin cunku oyle olur dedi. işte volkan tayfura da amelıyat olan birini bulamadım sitede meme buyutme olan endoskopikArkadaş olarak ekledim seni Albümümde fotoğraflarım var,bakıp fikir edinebilirsin
memetör sende olasan beni sallayan yk buralarda bana da volkan beyin yaklasımı iyi gibi geldi cok garantili konuştu. kagıt ımzalama kısmı da ben birbirine cok yaklasık istedim sana olmaz dedi kas bitimine kadar konur dedi eger cok bitişik konursa silikon sınırları bellı olur hem kasın hemde derin ince dedi. dogal durmaz dedi illa ısrar ediyrsan koyarım ama bunu kabul ettım dıye imzalaman gerekir ileri de begenmedım silikon belli oluyor dekoltem ktu gorunuyor dersin cunku oyle olur dedi. işte volkan tayfura da amelıyat olan birini bulamadım sitede meme buyutme olan endoskopik
Volkan bey ile görüşmeni şimdi okudum canım..Evet,oldukça ilgilenmiş ölçümler yapmış güzel konuşmuş..Ama fiyat gerçektende yüksek geldi banada..Hak ediyordur tabi ama işte maddi kısım bizi zorluyor...
Gösün yakınlıgı kişinin gögüs kafesi arasındaki kemigin kalınlıgı ile ilgili bir durum oluyor aslında..Banada doktorum böyle dmişti.Mesela benim o kemik ince ve gögüslerim çok yakın..Her kadının arzuladıgı gögüs tipine sahipsin demişti,birçok kadın gelip böyle gögüsler istiyorum diyormuş ama bu bizim elimizde degil demişti.Çünkü ameliyatla protez cebi yaklaştırılmaya çalışılırsa meme uçlarınında dışarıya doğru bakma ihtimali varmış.Aurıca doktorununda dedigi gibi silikon sınırlarıda belli olur çünkü meme dokusu dışına çıkılıyor bu durumda..
Damla protez yapı itibariyle yakın durmuyor zaten.Çok büyük protez takılırsa belki o da çok altta lömbür lömbür meme olur hoş olmaz..Yuvarlak protez kas altında gayet doğal sonuçlar veriyor ayrıca,neden tercih etmemiş anlamadım.İşte bazı doktorlar tek yolda ilerlemeyi tercih ediyor,bu beni biraz kızdırıyor..
Koltukaltı kesisinde damla protezi yerleştirmek daha zordur ve koltukaltı kesisinde gögüsler genelde daha dışa dogru duruyor,ben burada daha önce sonuçlarını gördügüm arkadaşlardan biliyorum..Koltukaltı kesisi ile ameliyat olan bir arkadaş vardı,Istanbulda koltukaltı kesisi konusunda uzman bir doktora ameliyat olmuştu o da.Ama ufak problemler yaşadı,sonra forumdanda çıktı daha girmedi.Ne yaptı,ne oldu bilemiyorum :26:
Ayrıca koltukaltı kesisi ile ya ufak protezler tercih edilirki açılan o yoldan meme cebine kadar ilerletilebilsin,yada sonradan şişirilen sıvı silikonlar kullanılır..Sıvı silikonlar zamanla vücut ısısıyla bilrlikte küçülme riski olan ve patlama riski olan protezlerdir..Koheziv jel protez tercih edilirsede dedigim gibi fazla büyük protez kullanılamaz.Kullanılırsa açılan o kesinin ve ilerlenecek yolun genişletilmesi gerekki buda iyi birşey degildir..Biliyorsunki kol kasları gögüs kaslarına baglıdır.Bu keside gögüs cebine giden yolda birçok kas kesilir ve zarar görür.Buda ameliyat sonrası kol hareketlerinde uzun süren ve çok şiddetli agrı yapabilen bir durumdur..
Son karar senin tabi..Zor bir süreç bu,inşallah en iyi tercihi yaparsın ve sorunsuz bir süreç geçirirsin canım benim
Arkadaş olarak ekledim seni Albümümde fotoğraflarım var,bakıp fikir edinebilirsin
arzum sana şiir yazmak istiyorum bak şöyle
memeetörüm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen bir bacı sen bir hacı herşey oldun bana diye
falla bi sen cevap veriyon bana sen de olmasan :26:
Bacıyı anladıkta hacı ne oluyor? Kanka manasındamı yoksa
Teşekkür ederim,şiir acayip hoşuma gitti
istanbuldan yakup avşarın sekreteriyle konuştum. koltukaltından kohesiv jel endoskopik yöntemle yapıyormuş. fiyat 12500 tl. oha yaa off cok doktor araştırmasam mı acaba kafam mı karışıyor yoksa gitsem mi birine bilemedim ben onu
zekeriya kula ya da volkan tayfura bu yöntemle ameliyat olanların yorumlarını beklıyorum. inş biri çıkar