Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

kızlaaarr abiye giymicem giysemde dekolteli hayatta giymem. katkat renkli straplez bir elbisem war onu giycem ,altıma dar paça kot, topuklu ayakkabılarım , makyajımı saçımıda yaptım mıı ooohh abiyelilere taş çıkartırım alim allah

sweet canımm birşey daha sorabilir miyim sana...kollarını rahat hareket ettirebiliyormusun şuan..dokunduğunda sertler mi..ve de hani diyorlar ya kolları hareket ettirdiğinde kaldırdığında felan göğüste kayma olabiliyormuş..sende olmaadı dimi..(olayı tarif edebildim mi billmiyorum ama) bişey soracaktım ççok şey sordumm sanırım kusura bakma
ben hala gidemedim görüşmeye.. uzakta olduğum içi zor oluor biraz.. diyorum bazen ankarada mı olsam en azından daha yakın gidip gelmem daha kolay olur ama iyi bi doktor bulmam gerekiyor..emin olamıyorum.. sen ne güzell bu dertlerden kurtuldun site çok güzel ama reklam amaçlı şeylerde çok olabilir sanırım biraz da iş şansa kaldı..umarımm bir an öncee bende halledecem bu işi..öpüyorum canım seni...yazınn keyfini çıkarr bol bol

tabiki sorablirsn canımmm =)) inan benim bu sitede sorduğum sorular kadar soru soran az olmuşmuştur yani bilemiorum rahatlıkla sor canım. anlıyorum seni yemin ederim ben de çok korkuyordum reklam olaylarından, hele de bir kaç üyeliği çıkan kişilerde olunca... onun için sana tawsiyem, bu forumdan we araştrmalarından aklına yatan doktorlarla gidip bire bir görüşmendir . ben öyle yaptım. gittğim 4 doktorada bu forumdaki memnun olan bayanların etkisi oldu ki, zaten ben hangi doktorlar çok tawsiye edilior ne kadar uzmanlar araştrdım we gittim görüşmelere. ilk 3 doktorda aradığmı bulamadım ama 4. de buldum çook şüküürr Allah mutlaka seninde içine bir doktor siniderecektir canım benm dualarını et bak nsl her şey zincirlemesine gelişiyor

Ankarada oldğun için önce oradaki doktorları araştır bnce canm ,git bir kaç doktorla görüş, içine sinmezse isanbulu düşün. eğer istanbulda karar kılarsan, zorlancağını düşünme, çünkü hastanelerde gerçekten otel konforu yaşatıolar, şahsen benim kaldığm hastane öyleydii

walla bugn müzik eşliğinde oynadım meselaa oohh kıwırdm bayaa özlemşim kıwırmayı ama koltuk altımdan ameliyat oldğm için fazla tam yukarı kaldrmamaya çalışıyorum. ama duşumu banyomu kendim yapıyorum saçlarımı kendim yıkayıp tarıyorum yani. istesem kaldırırım ama hafif acıma oluyor tabi dikişler gerilior çünkü. onun dışnda her işi yapabliorum, ben sağ kolumu inctmştim, ameliyattan çok önce, ağır kaldrmamaya çalışıyorum o yüzden.

memşlerime dokundğmda daha yumuşaklar ama hala sertlik war tabi, bu salı gnü 3 haftam dolmuş olacak =) zaten 3 aya kadar oturmaya başlıcakmış, 6.cı ayda tam şeklini alacakmış , göreceğiz inşlh o günleride =) inşallah sanada we görmek isteyen herkese Rabbim göstertsinn!!..

göğüste kayma olayı da beni en çok korkutan şeydi, ben bunu bizzat sordum ayrıntılarıyla hatta. plajda kolana uzanırken hareket ediormuş fln dedim o ne yaaa Allah korusn öyle şeylerden !!!! doktorum asla öyle bir şey olmaz dedi... dual plane üzerinden anlattı beni çok tatmin etmişti rahatlatmıştı saolsun. we şmdiye kdrda öyle bir sorun çıkmadı, çıkmayacakta Allah'ın izniyle

gittğin büütn doktorlara öğrenmek istedğin tüm soruları sor canım. yaz liste yap çıkar defteri sor. ben öyle yaptım son doktorumda en çok ona we yöntemine içim sinmşti , dedim atladığm soru kalmamalı , açtım sordumm unuttuklarımıda Allah razı olsun tüm sorularıma çok güzel cvplar werdi we dedim bu iş tammdr direk ameliyat tarihimi aldım 1 hfta sonraya oldum

en kısa zamanda inşallah sen de kararını werip , ameliyatını olup kurtulursn canımmmm bekliyorum güzel haberleriniiii

Sweet_Brave lutfen kaybolma bir yerlere,koltuk altı kesisi yaptıran birini bulmak zor,bu kadar guzel izah edeni bulmak daha zor =) sımdı sorularımı sorayım,vakıt buldukca yazarsın =)

1.Sence serum fizyolojik protez,diger protezlerden daha az mı dogal,yani taktırmadan once dokundugunda bi fark hıssettın mı? calkalanma sesinin duyuldugu dogru mu :) ?

2.Bugun ameliyatının kacıncı gunu? Goguslerın suan icin sert ve siskinse ne zaman normal haline gelirmis?

3.izlerin ne durumda,kolunu kaldırmasan bile yandan yonden gorunucek sekılde mı?

4.Ne zaman denize girebilir,guneslenebilirmissin?

5. (cok özel olmayacaksa) erkek arkadasımız var diyelim ,ne kdr sure dokunmaması gerekıyor

6.Doktorun özellikle bu konuda uzmanlasmıs bir doktor muydu?senden once koltuk altı kesısı cokca yapmıs mı?

7.iyi ki varsın,gecmis olsun,bence harika bir yıl seni bekliyor =)

ilk soruyu okudugum su yazı yuzunden soruyorum

''Koltuk altı kesısı ız bırakmayacak bir ameliyattır ANCAK bu keside sadece serum (sıvı) ile doldurulan protezler kullanılıyor. Bunların da bir sürü olumuz özelliği var. Sıvının ısı iletimi nedeniyle göğüslerde sıcaklık ya da soğukluk hissi, zamanla oluşabilen çalkalanma sesi, sıvının buharlaşarak azalması ve protez hacminin küçülmesi gibi özellikler olumsuz yanlarıdır. Silikon ısı iletimi ise sıfıra yakındır. ''

Bunu okuyunca sakın moralin bozulmasın,netıce de bu ameliyatın Turkıye de doktorlar tarafından tercıh edilmemesının sebebinin,bu konu da tecrubesız olduklarından oldugunu hepımız bılıyoruz.Ben bazen bazı doktorların sırf bu yuzden bıle kotuleyebılıceklerını dusunuyorum.Eminim 5 yıl sonra herkes koltuk altından olmaya baslıcak,goguste iz olması bazılarımız ıcın (benim ıcın ) takıntı cunku...ayrıca teknolojı cok hızlı ılerlıyor,serum fızyolojıklerde artık dogal dıye dusunuyorum LAKİN yıne de ınsan merak edıyor,dogruluk payı var mı dıye,bunu da senden ıyı kımse bilemez suan =) ?

canımmm ben de aylardır her yöntemi araştırdım didik didik ettim bir çok siteyi, ama ben böyle bir yazı hiç okumadım. ilk defa senden duyuyorum, böyle bir şey olur mu hiç bilemiyorum, bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. çünkü kendi doktorumdan örnek werecek olursam, Zekeriya bey, koltuk altı kesisi ile ameliyat yapan Türkiye'de sayılı doktorlardan biri. yurt dışından gelen bir çok hastası mevcut şahidim, aynı zamanda kendisi yurt dışında da bir çok ülkeye ameliyatlara gidiyor, kendi yöntemlerini yıllardır uyguluyor. Kendisi , silikonun doğduğu ülke Brezilya'da ve başka ülkelerde de bir çok eğitim almış we ameliyatlar yapmış. böyle bir doktor bu yöntemleri uyguluyorsa ben onun yöntemlerinden asla korku ve endişe duymam. en ufak bir endişe weya içime sinmeyen bir şey olsaydı bu doktordan da wazgeçerdim inan.

çünkü ameliyat olmadan öncede bu siteye yazmıştım, ben ameliyat olursam herkes olur! diye =)) bu kadar iddialıyım, 4yıldır ameliyat olmak isteyen biri oalrak, doktorumu bulmuşsam yöntemine güwenmişsem, işinin ehlidir o doktor diyorum iddia da ediyorum ben doktorumdan razıyım Allah'ta ondan razı olsuunn

bi kere çalkalanma sesi olayı çook komik yaa, sakın yanlış anlama canım sana asla lafım yok bunu diyene gülüyorum ben de böyle bir şey okusaydım endişe duyardım we kesinlikle doktoruma bunları da sorardım. memişlerimden yola çıkarak şunları söyleyeyim, hiç öyle bir şey yok, çalkalanıyormuş, ses geliyormuş, sıcaklık soğukluk olayı filan hiç öyle bir şey yaşamadım. bu kadar olumsuzluğu olsaydı bu yöntemin, Zekeriya bey de bu yöntemi asla uygulamazdı. kendisi endoskopik teknik ile yani kameralı yöntem ile silikonu, dokulara hasar wermeden yerleştiriyor. bu yöntemide yurt dışında bir çok doktor yapıyor. bizim ülkemizde yapan doktor sayısı az.

diğer sorularına burdan cevap wereyim canım =))

önümzdeki salı günü tam 3 haftayı geride bırakmış olacağım inşalalh benim hiç wücudumda ödem filan olmadı, Allah'a şükürler oslun! memelrimde öyle çook büüyk değildi, doktoruma da sordum küçülürler mi die çok fazla küçülme olmaz dedi, çnkü hiiç ödemim yoktuu=) ölçmüştüm göğüs ölçüm 88cm di, bugün ölçtüm 86 cm olmuş. demek ki 2cm lik bir şişkinlğim warmış. göğüs aramda yaptığım masjlarla 1,buçk cm yaklaştılar şu an çok sert değiller, ilk günlere nazaran tabiki dha yumuşaklar, ama daha oturmadılar , 2-3 ayı bulurmuş tam şekil alması oturması.

izlerim çok çook iyi iyileşiyor şükürler olsunn =)) doktorumda çok memnun durumumdan baya izlerim pembeleşmeye başladı. kolumu kaldrmadığm sürece izler belli olmuyor.

geçen gün sordum bu yıl denize gireblr miyim güneşleneblr miym diye tabiikii girbilrsn, artık bu senede gir yani dedii ayyy çok sewindimm deniz tuzu yakmaz mı fln dedim, hayır kesinlkle dedi, sadece bol bol güneş kremi sür koltuk altına we çok fazla güneşe werme dedi. bnde zaten kollarımı kaldrmam dedim

benim erkek arkadaşım yok canım =) anneme ellettiriyorum zaten erkek arkadaşım olsada bırak elletirmeyi göstermem bile ewlenmeden masajlarımı annem yapıyor. doktorumda bu son görüşmemizde göğüslerinle korkmadan oynayablrsn dedi.

doktorum kesinlikle bu konuda uzmanlaşmış bir doktor zaten ilk yorumlarımda da uzunca bahsettim kendisinden. sitesine de gir bak iyice oku canım. Kendisi İstanbul Cerrahi Tıp fakültesinden mezun, yurt dışnda bir çok ameliyatalr yapmış, hocalarla çalışmış. bir çok makaleleri war, ben kendisine we bilgisine hayranım =)

bir an önce randewu alıp kendisiyle görüşmen en sağlıklı kararı almanı sağlıcaktır canım. bütün sorularını hiç çekinmeden sor, aklına yatmazsa başka doktorlara da gidersin. tabiki bri tek doktora odaklanma bir kaç doktorla görüş, karşılaştrma yap, hangi doktorlar en çok sana hangi yöntemi uygun görüyor. kolay gelsin tatlımmm inşallah sen de bizim kerwanımıza katılırsn yaz geliyoorr aceleeee eeettttt soruların olursa yine yanıtlarım kendine iyi bak

=)))) su sınavlarım bıter bıtmez randevu alacagım.Cok cok tesekkur edıyorum butun cevapların ıcın...aklıma gelırse sormaya devam ederim ama sen bızı terk etme ve gelısmelerını yaz lutfen =)

Canım, benim de içime çok sindi anlattıkların ve yöntemin. Ücret diğer yerlere göre biraz daha fazla ama, bu ameliyat 1 kere yapılacak bişey sonuçta. ben de eylül gibi olayım diyorum sıcaklar azalınca. Ya da ağustos Zekeriya Beyle irtibata geçsem iyi o9lucak gibi

=)))) su sınavlarım bıter bıtmez randevu alacagım.Cok cok tesekkur edıyorum butun cevapların ıcın...aklıma gelırse sormaya devam ederim ama sen bızı terk etme ve gelısmelerını yaz lutfen =)

Allah zihin açıklığı wersin canımm...=) rica ederim canım ne yaptım ki her gün giremiyorum arada girmeye çalışıcam, sorularınz oldğnda cvplarım inşallah. kendine iyi bak cnm :79:

walla canm benm araştrdığm doktorlar arasında en uygun fiyatı weren doktorlardan biri Zekeriya beydi =) ben dha yüksek fiyat isteyen doktorlarada gittim, hatta birine de fiyatı çok yüksek die gitmedim. Zekeriya bey hem aradığm istedğim gbi bir doktor oldğu için, istedğim yöntemi,silikonu yaptğı için hemde fiyatı iyi oldğu için ben direk o anda karar werdim dedim benim doktorum bu

sen de bir görüş şimdiden, bakalım ağustos, eylül aylarında fiyata zam gelecek mi ,en azından nezmna kadr gelmez onu öğrende kendini ona göre hazırla canım. beni de haberdar edin gelişmelerinizden kızlar öpüyorumm

sweet tatlımmm nasılsın memişlerin nasılll :) ağrın sızınn, görüntüsü...anlatsanaa :)) sanırımm gidişatını merakk ediyorumm

bende merak ediyorum,ve yine bir soru soruyorum =) ameliyat olduktan kac gun sonra rahatca ellerını yukarı kaldırıp esneyebildin acaba ? =) yani boyle garıp seyler sormamın nedeni su aslında =) malum onumuz yaz,benım amelıyat olmak istedigimden habersız arkadaslarım tatile gidelim diip duruyorlar,hazıran'ın son haftası amelıyat olsam,ne zaman rahatca tatile gıderım dıye dusunmekteyım =)

bir de suan forumu okuyorum,koltuk altı kesisi yaptıran baska kimler var sweatcim,onlarında yorumlarını okumak isterim,sen eskilerden oldugun ıcın bılırsın belki? bir de ben damla istiyorum,damla seklinde de koydurmak mumkun mu acaba bu yontemle ?

merhabalar ben birşey sormak istiyorum bende olmayı düşünüyorum carşamba günü muayneye gidicem bu diren dediğin daha mı iyi oluyor dahamı cabuk iyileşiyor acaba hasta aslında ben bu direnden korkuyorum gerci benim dr takacakmı bilmiyorum cünkü her dr takmıyor onu bakalım muaynede konuşuruz
b

slm sakin ben carşamba günü dr ile görüşmeye gidicem benim içinde en önemlisi tatil ben de olursam gizli olasını istiyorum sanırım bu cumartesi yada haftaya cumartesi olurum dr sorucam denize ne zaman girilir eğer hemen girilmez derse bende eylül gibi olurum bu konuda cevep yazarsanız arkadaşlar cok sevinirim

pelincim lutfen sor bunu mutlaka doktora,koltuk altı kesisi de istedigimiz icin,meme altına gore daha gec gidecegimiz kesin gibi?ama sanki maximum 1 ay sonra tatıle gıderız,guneslenırız de ,sanki denize giremeyız gıbıme geliyor...keske nisan'da yaptırsaydık,harıka olurdu....neyse boyle dıye dıye 2 yıldır erteliyorum ben...hayırlısı artık daha kararlıyım

aslında ben koltuk altı kesisi istemiyorum eğer meme altına göre daha cabuk iyileşiliyorsa neden olmasın bakalım yarın olsun birde hepsini sorucam dr.deniz işinide yarın sana cevaplarım canım

kızlar zekeriya bey serum fizyolojık protez kullanmıyormus zaten,dolayısıyle bahsedılen butun zararlar ortadan kalkmıs oluyor.Yani insanların koltuk altından amelıyat olmamalarının en buyuk sebebi olan o ıtıcı protez artık yok ...Harıka bı haber,zekerıya beye maıl atmıstım 2 gun ıcınde cevabı geldı cok rahatladım.Aynen mailin o kısmını kopyalıyorum buraya :

''oncelikle belirtmeliyimki ister koltuk altindan isterse meme alt kivrimindan yerlestireyim kesinlikle serum dolumlu implantlari tercih etmiyorum. Meslektaslarimdan farkli olarak koltuk altindan jel silikonu 400 ccye kadar yerlestirebiliyorum. Bu cerrah olarak benim tercihim, sanirim ameliyatlarimi izlemeye gelen meslektaslarim da benimle aynifikirde olarak tercihlerini degistiriyorlar.zekeriya kul''

PELİNcim ,umarım bu mesajı doktora gıtmeden gorursun cunku aklıma baska bır soru geldı bu sefer =)
SWEATcim yuvarlak protez tercıh etmıs,eminim onun vucuduna en uygun oldugu ıcın oyle secılmıstır.....acaba damla ıstesek,ya da bıze damla uygun olsa,damla seklındekı protezı de koltuk altı kesısıyle yerlestırebiliyor mu doktor bey,cok cok cok merak edıyorum?

çok güzel anlatmışsınız darısı olmayanların olmak isteyenlerın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…