Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

kızlaaaarr geldiimm =) izmir'deydim arkadaşımın düğününe gittim bir kaç günde gezdim geldim =) ağrı sızı çoktaaan bitti canm benim,görüntüde wücuduma göre çok doğal duruyor maşallah sanki benm memşlerim dahada yumuşadılar, biraz masajı aksattım ben ama yumuşaklığı görüntü iyi çok şükür =)

sweet tatlımmm nasılsın memişlerin nasılll :) ağrın sızınn, görüntüsü...anlatsanaa :)) sanırımm gidişatını merakk ediyorumm

walla tam hatrlamıyorum cnm ama sanırım 2.haftada daha rahat kaldrdım, o da ben çekindğim için hani zorlamamak için =) ben 3.haftamda izmire rahat bir şekilde gittim geldim . kişininde bünyesine göre değişir bu iyileşme süreci. 2.haftayıda bi doldurmak lazım galiba diye düşünüyorum. ama denize girmek için 1 ay beklenmeli bence.

hg sweet
ne güzel gezmiş tozmuşsun iyi yapmışsın
düğünde iyice döktürmüşsündür ohhhh
ne giydin

hoşgeldiiinnn canımmmm ayh ben de bakıp duruyorum profiline son giriş tarihine nerde bu kız niye girmiyor diye sonra dedim ki hatun mutlu tabi hayatın tadını çıkartıyordur oyüzden giremiyor herhalde ooooh gezelim tozalıımmm hayat bize güzelll

bugün de konuna bi "nerdesiiiiinnn" yazayım diye girdim bi baktım gelmişsin bile foto bekliyoruz foto fotoooooo :92:

Son düzenleme:

hg sweet
ne güzel gezmiş tozmuşsun iyi yapmışsın
düğünde iyice döktürmüşsündür ohhhh
ne giydin

ewet gezdim geldim kızlaarr bu arada ilk kez uçağa bindim , gidiş we gelişimde uçakla seyehat ettim çoook güzeldi yaaa bir ilke daha imza attım yani abiye dekolteli bir kıyafet giymedim kızlarr bunu bekliyorsanız eğer fırfırlı rengarenk straplez bir elbise giydim düğünün en renklisi en şıkı bendim yani

sen dha nasılsn karamelciiimmm her şey yolunda inşallh bombalar müthiş görünüoorr

sağol cnm evet çokkk iyiyim seninde iyi olmana çok sevindim
eminim seninkilerde öyledir ama hala göremedik yahu niye saklıyorsun bizdennn

sağol cnm evet çokkk iyiyim seninde iyi olmana çok sevindim
eminim seninkilerde öyledir ama hala göremedik yahu niye saklıyorsun bizdennn

yookk canmm yaaa izmir telaşıyla hiç foto çekemedim. yoksa sütyenlerimi aldımm inşallah bir kaç foto göstercem sırf göresiniz diyee ama herkesinde görmesini istemiyorum, bir müddet sonra kaldırcam albümü.

aynenn canm yaa göğsümüzü gere gere gezme zamanı dünm gece geldim, inşallah çekicem fotoo süpriz yapcamm bekleyiinn

canımm açıkçası ben ilk başlarda koltuk altı yöntemini düşünmüyordum, çnkü koltuk altından doğru bir şekilde yerleştirilme yapılamıyor, silikonun kayma riski oluşuyor diye duyumlar alıyorudm bazı doktorlarda bunu söylüyorlardı. snra doktorum Zekeriya bey ile tanıştıktan snra bunun, yöntem we teknikle alakasının oldğnu öğrendikten sonra ben kararımı werdim koltuk altından olmasına.iytikide kararımı wermişim =) bu yüzden ben bu forumda koltuk altından yapan kişileri fazla bilmiyorum, düşünmedğim için olan bayanlarla muhabbet etmedim. damla isteğine doktor karar werecek canım, eğer sana damlayı uygun görürse yapacaktır

çarşamba gnü muayeneye gdicem demşsin canım, galiba bugn gittin doktora. öğrenmşsindr zomn diren olayını. ben diren hakkında şunları söylemştim doktoruma, eğer direnli ameliyat olmam benim için dha iyi olacaksa, risklerimi azaltacaksa (kanama olayı) siz direni takın dedim. kendisi de en doğru olanı söyledğimi söylemşti. we de takmıştı, ewet gece ağrım gerçekten olmuştu ama sadece 1 gece =) herhangi bir risk oluşacağına bir gece ağrı çekmek bence mantıklı ki o da bünyeden bünyeye değişir bazıları acılarını dha hafif atlatıyor. ama direnleri çıkarırken gerçekten acıyıor ama o da bir kaç dakika snra geçiyor

canım ben bugün dr görüştüm salı günü ameliyat olucam inşallah bir terslik cıkmazsa deniz benim için önemli özellikle sordum 3 hafta sonra istediğin gibi girersin 2 hafta sonrada yan yatmaya başlarsın yavaş yavaş dedi koltuk altından olma ve meme altından olma faketmez ama ben meme altından yapıyorum dedi ben zaten öyle istiyordum

canm denize girilebliyoruz =) ama 1 ay en azından geçmeli diyorum ben ama 3hftadan snrada girilebilir eğer dikiş izlerin baya iyileşmişse. tabi buna doktorun karar werecek.

Son düzenleme:

ohhh iyi etmişsin yeni çamaşırlar ben hala alamadım nasılsa daha takamıcam diye bekliyorum
ama boş durmuyorum albümlerine baktığım arkadaşlardan model de beğeniyorum markalarını öğreniyorum alışveriş için kolaylık olsun

hadi hayırlı olsunnnn ozmann canımmmm inşallahh her şey gönlüğnce oluuurr peki zekeriya beye mi yoksa başka bir doktoramı ameliyat oluyorsun, hadi gözün aydın şimdidenn

evet canım dr görüştüm bugün diren takmıyormuş diren daha cok koltuk altından kesilerde takılıyormuş kanamayı görebilmek için meme altınan kanama zaten varsa görülebiliyormuş bir sorun cıkmazsa salı sabah ameliyat olucam aynı akşam cıkacakmışım eve bakalım artık yaşamadan öğrenilmiyor senin ne kadar oldu ameliyat olalı şu anda nasılsın umarım bende ağrısız atlatırım çünkü ilgilenmem gerekeken 2 cocuğum var

=)) iyi yapıyorsun tatlımm, yaa benim beğendğim modeller hep destekli çıkıyor sinir oluyorum yaaa

anladım canm benm koltuk altından yakıldığı iiçin diren taktı ozamn, ooohhh senin ameliyat dhada rahat geçecek desene inşallahh ben 1 gün sonra tam 1ayı dewirmş olacağım yaa şaka gbiii inşallah her şey gönünce olsun tatlımmm

=)) iyi yapıyorsun tatlımm, yaa benim beğendğim modeller hep destekli çıkıyor sinir oluyorum yaaa

sora ya bende bazen dışarı çıktığımda şöyle bir bakıyorum ama hep destekli şimdide desteksiz ara dur aman boş verrr takmayıveririz bir kaç tane olsun onlarda sarkmasınlar diye hep böyle bomba kalsınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…