Çorbalar Süzme Mercimek Çorbası - Sadıkoğlu Bakliyat Sponsorluğunda

he canım beni kızarttılar

Hahahahaha onlar sopa yiye yiye bir fırsat bulunca sopa atmak istiyorlar gariplerim minnoşlarım çıtır hatınlarım benim

Arada o zevki de tatmak istiyorlar

Gel gel bekliyommm sen istedin bunu
Geel geel senide kızartaın miu cıss yersen görürsün s i d e l y a
Kızarmış yemişsin içli köfteyi

Hani haşlamaydı

Bana öyle dedin

s i d e l y a kızarmış diyor

@Ytmz
yok ya kuzucuğum odaa yanlış anlamış ben köfteyi haşlanmış yedim miu yaa

Yemek pişirme konusunda hiç düdüklü tencere kullanacak seviyeye gelecek miyim acaba? Bildiğin saatli bombaymışçasına korkuyorum ben onlardan Ellerinize sağlık

Yemek pişirme konusunda hiç düdüklü tencere kullanacak seviyeye gelecek miyim acaba? Bildiğin saatli bombaymışçasına korkuyorum ben onlardan Ellerinize sağlık
bende çok korkarım ama soğuyunca açarım altınıda çok açmam alışırsan kullanırsın canım korkma kadınların kurtarıcısı teşşkür ederim canımm

Elinize saglik , o kaburgalarla nasil da lezzetli olmustur kimbilir. Bir tarif daha ekledim sayenizde iyi sanslar

Elinize saglik , o kaburgalarla nasil da lezzetli olmustur kimbilir. Bir tarif daha ekledim sayenizde iyi sanslar
teşekkür ederrim canım güzel sözlern için aynen çok lezzetli oldu kemiğin etin girdiği bütün yemekler harika olur canım sağol denemeni tavsiye ederim

Veeeeeeee Mercimeeekkk ..
Misafirlerın olmazsaa olmazııı , Kocamınnn vazgeçilmezii

Ellerine , kollarına sağlık ..
Yarışmada başarılar dilerimmm

Veeeeeeee Mercimeeekkk ..
Misafirlerın olmazsaa olmazııı , Kocamınnn vazgeçilmezii

Ellerine , kollarına sağlık ..
Yarışmada başarılar dilerimmm
aynen desiğin gbi canım bzdede vazgeçilmez teşekkür ederim

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…