- 13 Ekim 2016
- 6.191
- 26.673
Yok kız sok sopanı yerine
he canım beni kızarttılarMiucum senin elemanlarda senden fena
Sen gelmeden kızartma mıydı içli köfte miydi yerden yere vurdular kızıSen ne sopası attın bilmem amma senden önce de bi fasıl kızarttılar kızarmış içli köfte yiyen @Ytmz ciğimi.
Ama beni vazgeçiremezsin istiyorum ulen seni
Geel geel senide kızartaın miu cıss yersen görürsünHahahahaha onlar sopa yiye yiye bir fırsat bulunca sopa atmak istiyorlar gariplerim minnoşlarım çıtır hatınlarım benim
Arada o zevki de tatmak istiyorlar
Gel gel bekliyommm sen istedin bunu
yok ya kuzucuğum odaa yanlış anlamış ben köfteyi haşlanmış yedim miu yaa
haşlayacak ulen beni anam ne diyonuz gı şöyle şeyler sölemeyin miuya beni kızartacak yaaaYok kız sok sopanı yerinebaşta öyle anlaşıldı ama değilmiş haşlamaymış haşlama kızı
sağol canım teşekkürlerellerine sağlık :)
gel katıl aramıza bizim takım şahaane ya sohbet muhabbet yani sporlar kilo vermelerde şahane başta kraliçemissss o şahane zati dememe gerek yok miuuuuEvet nevoşumgelem mi
oyy oyyh benim sayfama kimlerde gelmiş yerim seni kuzum benimkuzucuğumun çorbası pek güzellllllllllll
teşekkür ederim canım sağolEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar dilerim
bende çok korkarım ama soğuyunca açarım altınıda çok açmam alışırsan kullanırsın canım korkma kadınların kurtarıcısı teşşkür ederim canımmYemek pişirme konusunda hiç düdüklü tencere kullanacak seviyeye gelecek miyim acaba? Bildiğin saatli bombaymışçasına korkuyorum ben onlardanEllerinize sağlık
teşekkür ederrim canım güzel sözlern için aynen çok lezzetli oldu kemiğin etin girdiği bütün yemekler harika olur canım sağol denemeni tavsiye ederimElinize saglik , o kaburgalarla nasil da lezzetli olmustur kimbilir. Bir tarif daha ekledim sayenizdeiyi sanslar
aynen desiğin gbi canım bzdede vazgeçilmez teşekkür ederimVeeeeeeee Mercimeeekkk ..
Misafirlerın olmazsaa olmazııı , Kocamınnn vazgeçilmezii
Ellerine , kollarına sağlık ..
Yarışmada başarılar dilerimmm