Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@MiuLego bak burada bir sevgi pıtırcığı var
amanııınn yok ablam kaloriyi aldıracan banaaa sende miu beni parçalar
yook anam yediğim laflardan sonra yiyesim galmadı bu seferde yersem miuu beni parampinçik eder ama kuzum o benimm
@MiuLego bak burada bir sevgi pıtırcığı var
Yakında tüm KK senden korkacakne kadar yanlış tanıtıyorsunuz beni aaaaaaaaaaa
isterse olmasın öyle takipteyım
Teşekkür ederim canımcımEline sağlık canım başarılar dilerim
tamam kuzucuğummne kadar yanlış tanıtıyorsunuz beni aaaaaaaaaaa
isterse olmasın öyle takipteyım
sağol kuzucuğumm teşekkür ederimEllerine sunumuna sağlık kuzucuğum.. çok çok güzel görünüyor
teşekkür ederim kuzum sağol kim sevmezki balımmEllerine sağlık canım,süzme mercimek çorbasını çok severim ,başarılar dilerim.
düdüklüde olunca herşey iyi pişmiş maşallah tencerede yaptığım zaman bende blendırdan geçiririm cankmcığımmEllerine sağlık cnm.. bende genelde blendıra çekerim
teşekkür ediyorum canımm sağolEllerinize emeğinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
teşekkü ederim canım sağolEllerinize saglik basarilar.
Miucum senin elemanlarda senden fena
Hahahahaha onlar sopa yiye yiye bir fırsat bulunca sopa atmak istiyorlar gariplerim minnoşlarım çıtır hatınlarım benimMiucum senin elemanlarda senden fena
Sen gelmeden kızartma mıydı içli köfte miydi yerden yere vurdular kızıSen ne sopası attın bilmem amma senden önce de bi fasıl kızarttılar kızarmış içli köfte yiyen @Ytmz ciğimi.
Ama beni vazgeçiremezsin istiyorum ulen seni
Kızarmış yemişsin içli köfteyiMiucum senin elemanlarda senden fena
Sen gelmeden kızartma mıydı içli köfte miydi yerden yere vurdular kızıSen ne sopası attın bilmem amma senden önce de bi fasıl kızarttılar kızarmış içli köfte yiyen @Ytmz ciğimi.
Sidelya takımamı geliyorsunMiucum senin elemanlarda senden fena