• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi süüüüüüüttt.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
arkadaşalar oğlum 14 aylık we süt içirmek istiyorum ama bi türlü başarılı olamadım.naaptıysam içmiyoo.soğuk werdim ılık werdim şekerli şekersiz denedim muzlu denedim bardakta da denedim bugün ama içmiyoo.suratını ekşitiyoo.naapmam lazım .bu sorunu yaşayan oldu mu we ne yaptınız?bi paylaşırsanız....yoğurt we peyniri deli gibi yiyiyo ama süte geldi mi yok...yatmadan da wermek istiyorum tok tutsun diye sabaha kadar.bakalım naapıcaz....

benım kızımda 18 aylık tam tersi..cok fazla süt içiyor..artık süt kutularını kaçırır oldum ondan..fazlasıda zarar verdı demiri eksik kuzumun:(gunde 1 lt den fazla içiyor..ayran yapıyorum ama tuz yerıne cok az seker koyuyorum tadı süte benzesın dıye o sekılde bır kac öğün geçirmiş oluyorum..

Benim kızım da 25 aylık.Daha 2-3 aydır içmeye başladı.Zaten 21 aylıktı emmeyi bıraktırdığımda.Onu bıraktıktan sonra yavaş yavaş içmeye başladı.Biberon zaten hiç almadı.Şimdi o da günde bir kere bir bardak süt içiyor.Ama zorlamadım hiç.Çünkü bence zorla içilenin bir faydası yok.Zaten başka yerden telafi ediyor diyorsun.Bence çokta kafana takma çünkü taksanda o istediği zaman içiyor.yerimseniben

ay seninki yine peynir yoğurt yiyormuş, ben ne yapayım, ne peynir ne yoğurt ne de süt, ,çers,nde süt olan hiçbir besini aldıramıyorum, dondurmayı sevmeyen çocuk varmıdır, işde benimki sevmiyor, aylardır yemiyor, deliricem yakında.

haline şükret bence arkadaşım, peynir kilolarca sütten yapılıyor, süt içmesin çokda önemli değil. benimki yoğurt bari yese göbek atıcam.

Back