Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

slm cevahırx nasılsın?nasıl gıdıyor arapca paylasımlarınız.bana bıraz karısık geldı sayfa bır kac kez baktım.tabı herkez bıldıgı ıcın benım takıbetmem zor oluyor kıb :))

merhaba ben suudi arabistandan tebuk sehrinden katiliyorum arabistandan kkandinlar kulubune giren bayan oldugunu bilmiyordum cok sevinddim demmek ki yalniz degilmissim cok sukur hepinizle arkadas olmak isterim

allah senı neyepmasın datlum 53 kılosun daha ne ıstıyorsundelikafadulden boyun kackıne senın canımkafamçokkarıştı

cnm ama bolgesel yaglanma die bisey duydunmu sen benim can simitlerim cikioo sankii 1.58 flnimdir .. uff ben sanki cok skiliorum artik biran once yaz gelsin yaaa buarada hayirli cumalar hepinize canlarim
yenigelen arkadsimiz gurbet kusu hosgeldin a.s.
ayyilidz cnm senin durumunuda cok usuldum allah yardimcin olusuun cnm kimin yaninda kalio kizin :1hug:

sagol canim amin kizim dedesiyle kaliyorsenağlama

merhaba ben suudi arabistandan tebuk sehrinden katiliyorum arabistandan kkandinlar kulubune giren bayan oldugunu bilmiyordum cok sevinddim demmek ki yalniz degilmissim cok sukur hepinizle arkadas olmak isterim

sllm gurbet_ kusu...
hosgeldına.s.

duymammı canım bende bolca mevcut.sımdıden onlemını al canım yoksa benım gıbı ugrasır durursun:bbo:yaza az kaldı ya benım gıbı kendını tesellı et mart bıttı mesela benım ıcın delikafadulden

senabrnwı nasılsın arkadesım...:1hug:a.s.

senabrnwi buaralar kayboldu sanki hafta sonuydu belki esi gelmistir:asigim:
ay bisey diyimmi eger su elma krom bi ise yariosa gitmeden kullanicm yerimseniben
jnmm izne giderken esinle birlikkte mi gidiosunz hersene :uhm:

sagol canim amin kizim dedesiyle kaliyorsenağlama

aa cok ilginc ama ya yani anneside ayni memlekette nie almislarki senden inanmiorum yani bi cocuka annesindn baska en ii kim bakabilirki :teselli::teselli: neyse cnm sabrli ol buda allahtan yasadigiomz surece biseylerden imtahan olucz belki buda senin imtahanindir yinede sukret sabret cnm allah yardimcin olsun :1hug:

buranin kanunlarina gore eger buranin vatandasi olsaydim yedi yasina kadar bende kalabiliyor eger evlenmesem tabiki ama yabanci oldugum icin bu hak bende yok baba tarafina geciyor evet bu benim imtihanim sabirli olmaya calisiyorum uzuldugum sey kizimin annesiz ve babasiz bir sekilde buyumesi ve malesef sorunlu bir kiz oluyor okuldada arkadaslariyla iletisim kuramiyor sadece telefonla yetistirebiliyorum ama o da fayda etmiyor bu sekilde buyumesi beni cok uzuyor ve elimden birsey gelmiyor :1no2:

senabrnwi buaralar kayboldu sanki hafta sonuydu belki esi gelmistir:asigim:
ay bisey diyimmi eger su elma krom bi ise yariosa gitmeden kullanicm yerimseniben
jnmm izne giderken esinle birlikkte mi gidiosunz hersene :uhm:

ıns ıse yarıyordur canım kullanırsın ama yınede bogazı tutmak sart.
hayır canım genelde esım benden sonra gelıp once donuyor.gecensene bırlıkte donduk bu senede bırlıkte gıtmeyı dusunuyoruz.gercı hep bırlıkte gıtmeyı dusunuyoruz ama burayı bılıyorsun senın esınde koltukcuydu galba ılla ıslerı uzyor yıne tek dıtmek zorunda kalıyorum.:1rolleyes:sız esınle berabermı gıdıyorsunuza.s.

ne vıcdan var bunlarda annesı varken dedesıne verılırmı cocuk baslıyım bunların ben kanunlarınada........klava:hıc bızım konsolosluga danıstınmı bu konuyu canım bır yol gosterırler yardımcı olurlar sana belkı.a.s.

cnm 3 senedir burdayim hic birlikte gitmedik ztn 1 sene kendisi hic gelemdi ben gittim geldim hep planlioruz ama haklisin olmuo isleri birakmak ..gecen sene ben once gittim sonra kendisi geldi arabyla geldigi icin ben ucakla 1 gun once geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…