Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

senabrnwı nasılsın arkadesım...:1hug:a.s.

simdi de ben hasta oldum,grip gibi birsey,havalar oyle enteresan ki.sagolsun benim atesli kocam da klimayi sonuna kadaR aciyor,uf terledim uf terledim diye diye:roflol:sonunda iki seksen yatmaya basladim,iyi oldu ama cocuklar onun basina kaldi,ben de dinleniyorum:jeyyar:

basarılar dılıyorum canım sana ..ne guzel canım bende ıstedım ama kızım kuck dıye gıdemedım seneye burda olursam ıns gıdecem.burda sureklı basımıza gelen sey malesef canım bosver havalar duzelınce yaparsın kıba.s.:1hug:

tesekkur ederim canim insallah firsat bulursan seneye kacirma evet cok ihtiyacimiz var ben buraya ilk geldigimde okumayi ogrendim dergi ve gazeteleri okuya okuya baya gelistirdim kendimi sindi cok faydasini goruyorum valla eger okumasini bilmeseydim sindi bilgisayari kullanamazdim bilgisayar arapca ve ingilizce bu yil arapcayi cozeyim seneye insallah ingilizce kursuna girecegim onuda cok istiyorum bakalim ben basladim temizlige dayanamadim her yer toz olunca ne yapayim :sm_confused:

elma sirkesinden yapiliomus iste cnm valla etkisini gorsun bende baslayacagim bi 5 kilo versem yeter bana 53 kiloyum:eek:
sen nerelisin cnm ailen nereli yani esin turk o nereli ?simdi sicilini cikaricamda ondan soruorum :roflol::roflol:

dogma buyume aydinliyim esimde halamin oglu oluyor iyi cikar bakalim sicilimi cikardiktan sonra yolla bana -tatlicadiarzu-

kilon cok iyi ahhhhhh keske bende o kiloda olabilsem sen nerelisin canim kaydirigubbakcemile3

evet iyi bilirim taifi bizde sharda oturuyorduk vatan hastahanenin karsisindaydi evimiz kizim dedesinin yaninda kaliyor ailem ciddede yasiyor sindi konyaliyim aslan ama bilmiyorum oralarini acikcasi sadece bir kere gordum orayi amin sagol canim esimin kabilesi utabi sizde baya burda kalmissiniz okudum arapca okuma yazma okuluna gidiyormussunuz basarilar dilerim cok guzel yapmissiniz vaktinizi iyi degerlendiriyorsunuz
ne guzel siz nerelisiniz aileniz buradami yoksa sadece esini ile mi burdasiniz kac cocugunuz var gorusuruz canimhihoyyyt

benim okulumda sharda sagol canim baya zorlaniyorum valla bakalim insallah beceririm
evet evde oturmaktansa ogreneyim ben dogma buyume aydinliyim ailem turkiyede ist dalar
esim ile burdayiz benim cocugum yok canim olmadi iki kere hamile kaldim ve dusuk oldu
taife cikarsan beklerim seni tanisalimkaydirigubbakcemile5

ne vıcdan var bunlarda annesı varken dedesıne verılırmı cocuk baslıyım bunların ben kanunlarınada........:eek:klava:hıc bızım konsolosluga danıstınmı bu konuyu canım bır yol gosterırler yardımcı olurlar sana belkı.a.s.

ayyildiz arkadasim okudum yazilarini allah yardimcin olsun cok uzuldum: insallah cikar yol bulursun bende anliyamadim ne demek kizin dedesinde kaliyor::kızgın: bencede eylulun dedigi gibi bir konsolosluga danis belki bir yol gosterirler gerci bildigim kadariyla bedevilerin adetleri cok zor ve kati atabileri az cok taniyorum ogretmenimizde atabili cok iyi birisi

simdi de ben hasta oldum,grip gibi birsey,havalar oyle enteresan ki.sagolsun benim atesli kocam da klimayi sonuna kadaR aciyor,uf terledim uf terledim diye diye:roflol:sonunda iki seksen yatmaya basladim,iyi oldu ama cocuklar onun basina kaldi,ben de dinleniyorum:jeyyar:

gecmis olsun canim harikasin valla kafani dinle birkac gun :roflol:

dogma buyume aydinliyim esimde halamin oglu oluyor iyi cikar bakalim sicilimi cikardiktan sonra yolla bana -tatlicadiarzu-

kilon cok iyi ahhhhhh keske bende o kiloda olabilsem sen nerelisin canim kaydirigubbakcemile3

bende istanbulluyum cnm ailemde orda:kahve:
nerden nereye dimi ya esinden dolayi geldin sende sanirim ahh ahh kadere bakbenneyaptımki
ay ne gusel biseyler ogrenmek cnm vaktini i degerlendiriosun basarilar dilerim sana..a.s.:nazar:

gecmis olsun sekerim :1hug: cok sukur geldi seninki gozun aydina.s. ben biliorumya hasta fln degilsin naz yapiosun sen cok olduu tabi ilgiye sevgiye muhtacsin :roflol: ee cnm yeni geldi normal atesli olmasi :eek::sm_cool:

ne vıcdan var bunlarda annesı varken dedesıne verılırmı cocuk baslıyım bunların ben kanunlarınada........:eek:klava:hıc bızım konsolosluga danıstınmı bu konuyu canım bır yol gosterırler yardımcı olurlar sana belkı.a.s.

malesef care bulamadim bes yildir ugrasiyorum bir cozum bulamadim :1no2:

gecmis olsun canim eh sende keyfini sur :jeyyar:

benim okulumda sharda sagol canim baya zorlaniyorum valla bakalim insallah beceririm
evet evde oturmaktansa ogreneyim ben dogma buyume aydinliyim ailem turkiyede ist dalar
esim ile burdayiz benim cocugum yok canim olmadi iki kere hamile kaldim ve dusuk oldu
taife cikarsan beklerim seni tanisalimkaydirigubbakcemile5

okulun ismi nedir insallah becerirsin dha yeni basladigin icin zorlaniyorsun basarilar dilerim canim insallah olur cocuklarin tedevi goruyiormusun insallah bakalim cikabilirsem gerci cok vaktim olmuyor anca yetistirebiliyorum bende beklerim ciddye geldigin zaman msn de gorusmelimmi kapacino:1hug:

cnm 3 senedir burdayim hic birlikte gitmedik ztn 1 sene kendisi hic gelemdi ben gittim geldim hep planlioruz ama haklisin olmuo isleri birakmak ..gecen sene ben once gittim sonra kendisi geldi arabyla geldigi icin ben ucakla 1 gun once geldim

benım gelmemesı ısımede gelıyor aslında arasıra ayrı kalmak ıyı oluyor.bıraz ozlesınler dımı ama:jeyyar:

gecmıs olsun canım...
ıylessende bellı etme canım ugrassın bıraz esın:jeyyar:
gercı cocukların butun ezıyetı bıze babalara gelınce uslanıyorlara.s.

tesekkur ederim canim insallah firsat bulursan seneye kacirma evet cok ihtiyacimiz var ben buraya ilk geldigimde okumayi ogrendim dergi ve gazeteleri okuya okuya baya gelistirdim kendimi sindi cok faydasini goruyorum valla eger okumasini bilmeseydim sindi bilgisayari kullanamazdim bilgisayar arapca ve ingilizce bu yil arapcayi cozeyim seneye insallah ingilizce kursuna girecegim onuda cok istiyorum bakalim ben basladim temizlige dayanamadim her yer toz olunca ne yapayim :sm_confused:

sana basarılar canım evde oturmaktansa vaktını ogrenerek gecırmek guzel.
dayanılacak gıbı degıl zaten bende basladım heryer tozbırde gunum var mecburen yapıyorum:a015:

gecmıs olsun canım...
ıylessende bellı etme canım ugrassın bıraz esın:jeyyar:
gercı cocukların butun ezıyetı bıze babalara gelınce uslanıyorlara.s.

sagol eyluL,dedigin gibi babayla beraberken cocuklari tanIyamiyorum,oyle faRkLi davraniyorlar ki,acaba ben de mi var Bir gariplik anlayamadim:uhm:

gecmis olsun sekerim :1hug: cok sukur geldi seninki gozun aydina.s. ben biliorumya hasta fln degilsin naz yapiosun sen cok olduu tabi ilgiye sevgiye muhtacsin :roflol: ee cnm yeni geldi normal atesli olmasi :eek::sm_cool:

tesekkur ederim $ipsevdi,benimki geldi,hastayim diye 1 hafta evde kalacak:teytey:ben bu hastaligi biraz daha uzatayim en iYisi:jeyyar:

X