Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim esimde suudiliydi vafat etti allah rahmet eylesin :a015:bende ilkbaslarda almak istedim buranin kimligini dediginiz gibi vize isleriyle ugrasmak zor peki cocuklariniz kimin uzerine kayitli aile defteri buraninmi[/QUOT
allah rahmet eylesin,siz burada yasamaya devam mi ediyorsunuz.
biz turkiyede evlendik,oradan evlilik cuzdanimiz var,burada da aile defteri var,ben de kayitliyim cocuklar da.
selamlar...bu topige yolumun düşücegini tahmin etmezdim.... gelelim konuyo istanbul da yasıyorum eşim mimar 2 aylıkda bir oglumuz var fakat arabistandan riyaddan iş teklifi aldı on bin dolar maas ve ev vercekler kalcagımız 5 yıllık bir iş ailece gitmeyi düşünüyoruz kesinleşirse... fakat hiç bilgimiz yok orası hakkında yasam sartları nasıl ,elimize gecen paradan ne kadar arttırabiliriz pahalı bir ülkemi basımı kapatmam gerekicek mi bu konuda katı mı oralar sosyal imkanlar nasıl hayat pahalı mı beni bilgilendirirseniz cok sevinirim uzun yazın ki gidince süprizle karsılasmıyalım....
merhaba canim nasilsin neler yapiyorsunuz benim sinvlarim var onun icin bir kac gun giremedim sizleri cok ozledim ne yaptin diyeti devam ediyormusun canim bugun bizim burda baya toz yagdi sabah baktim sis zannettim ilkbasta bide baktim heryer toz halinde
daha geceden heryeri silmistim canim baya sikildi offffff omrumuz evde is yapmakla geciyor :1no2:
benim esimde suudiliydi vafat etti allah rahmet eylesin :a015:bende ilkbaslarda almak istedim buranin kimligini dediginiz gibi vize isleriyle ugrasmak zor peki cocuklariniz kimin uzerine kayitli aile defteri buraninmi[/QUOT
allah rahmet eylesin,siz burada yasamaya devam mi ediyorsunuz.
biz turkiyede evlendik,oradan evlilik cuzdanimiz var,burada da aile defteri var,ben de kayitliyim cocuklar da.
amin sagol canim evet kizim burda taif de ben burda evlendim ailem burada kopamam buradan nasil tanistiniz esinizle
ilkoncelilkle basin sagolsun kizinida allah bagislasin ailen ile yasiyorsun burda ben taif de yasiyoruma.s.
tesekkurler canım eh ıste ıyı sayılırım sen nasılsın.ne sınavın vardı canım.evet dıyete devam edıyorum acım valla:bbo:ama pes etmek yok ıns.bugun burasıda aynıydı canım toz rutubet bıarada daral geldı bugun bana.ev ısı bızım kaderımız canım bıde tıtızsen yandın burda ıs bıtmez sabah temızle aksam yıne aynı oluyor.:1hug:a.s.
tesekkurler canım eh ıste ıyı sayılırım sen nasılsın.ne sınavın vardı canım.evet dıyete devam edıyorum acım valla:bbo:ama pes etmek yok ıns.bugun burasıda aynıydı canım toz rutubet bıarada daral geldı bugun bana.ev ısı bızım kaderımız canım bıde tıtızsen yandın burda ıs bıtmez sabah temızle aksam yıne aynı oluyor.:1hug:a.s.
sagol canim amin insallah benim kizimda taif de yasiyor :1no2:ben ayda bir gidiyorum taife kizimi gormek icin taifin neresindensiniz ben taif de dogdum taif de yasadim 10 yildir ciddeye yerlestik
eylul yevrum birak diyeti fln elma kromu varmis ben gecen okudum hic olumsuz bi yorum yok biarastir derim icinde katki maddeside yok bence denemelisin bende denicem sanirim aama simdi komsum aldi bakalim ise yarickmi yaricani saniorum cunku cok okudum nettn biayda 7 kilo veren var ve ole lida fln gibi degil katkisiz elma sirkesinden ..bibak tatmin olursan getittirirsin tr den :lepi::lepi:
elma kromu ne elma sirkesimi yani ben bilemedim insallah ise yarar komsunuz faydasini gorurse bize haber ver canim bizde kurtulalim bu kilolardan iyice mahfetti bizi
amin sagol canim evet kizim burda taif de ben burda evlendim ailem burada kopamam buradan nasil tanistiniz esinizle
ben esimle tanismadan once burada calisiyordum,havayolunda,daha sonra ayni ucusa denk geldik ve tanistik,kirk yil dusunsem burada asik olup da evlenecegim aklima gelmezdi.calismak icin gelmistim,evlenmek hic yoktu aklimda:uhm:
:roflol:ben esimle tanismadan once burada calisiyordum,havayolunda,daha sonra ayni ucusa denk geldik ve tanistik,kirk yil dusunsem burada asik olup da evlenecegim aklima gelmezdi.calismak icin gelmistim,evlenmek hic yoktu aklimda:uhm:
hersey nasip bende kesinlikle burda evlenmek istemiyordum asik olunca insanin gozu hicbirseyi gormuyor iste :asigim:esiniz bedevimi peki nasil anlasma konusunda kac yillik evlisiniz
guzel sonunda buldum bir tane taifi bilendelikafadulden ben taifin suk taif duveliyi biliyormusunuz oradayim kiziniz kimin yaninda burda fisfisfisaileniz burada taifdemi neresindensiniz taifin nerelisiniz aslan esiniz allah rahmet eylesin buraliymis hangi kabileden bende 15 yildir arabistandayim esimde dogma buyume burali ama turk :1hug:
tsk iyiyim arap okulunda okuma yazma ogrenmek icin gidiyorum birinci donemde ogrendiklerimizin sinavini veriyoruz ne kadar ogerebildikse cok zor eylulcugunm valla
bizim dersler daha hafif turk okulundaki baya zorlaniyorum bide sure ezberliyoruz ikisi birden cok guc allah yardimcin olsun sabret cok kilo problemin yok aslinda evet bende cok daraldim toz bulutuna hala devam ediyor insallah yagmur yagarda rahatlariz butun memlekette varmis bu riyadda kazalara sebep olmus orasi daha fenaymis gazetelerde okudum evet malesef titizim ondan cok fena haldeyim siliyorum ayni sey biraz dinse hemen buyuk temizlik yapmam gerekecek okulda var bakalim hayirlisi hangi birisine yetisecegim su an bu halde o kadar stresteyimki :sm_confused:bilemessin gorusuruz optum canim :1hug:
eylul yevrum birak diyeti fln elma kromu varmis ben gecen okudum hic olumsuz bi yorum yok biarastir derim icinde katki maddeside yok bence denemelisin bende denicem sanirim aama simdi komsum aldi bakalim ise yarickmi yaricani saniorum cunku cok okudum nettn biayda 7 kilo veren var ve ole lida fln gibi degil katkisiz elma sirkesinden ..bibak tatmin olursan getittirirsin tr den :lepi::lepi:
tsk iyiyim arap okulunda okuma yazma ogrenmek icin gidiyorum birinci donemde ogrendiklerimizin sinavini veriyoruz ne kadar ogerebildikse cok zor eylulcugunm valla
bizim dersler daha hafif turk okulundaki baya zorlaniyorum bide sure ezberliyoruz ikisi birden cok guc allah yardimcin olsun sabret cok kilo problemin yok aslinda evet bende cok daraldim toz bulutuna hala devam ediyor insallah yagmur yagarda rahatlariz butun memlekette varmis bu riyadda kazalara sebep olmus orasi daha fenaymis gazetelerde okudum evet malesef titizim ondan cok fena haldeyim siliyorum ayni sey biraz dinse hemen buyuk temizlik yapmam gerekecek okulda var bakalim hayirlisi hangi birisine yetisecegim su an bu halde o kadar stresteyimki :sm_confused:bilemessin gorusuruz optum canim :1hug:
elma sirkesinden yapiliomus iste cnm valla etkisini gorsun bende baslayacagim bi 5 kilo versem yeter bana 53 kiloyum
sen nerelisin cnm ailen nereli yani esin turk o nereli ?simdi sicilini cikaricamda ondan soruorum :roflol::roflol:
sagol canim amin insallah benim kizimda taif de yasiyor :1no2:ben ayda bir gidiyorum taife kizimi gormek icin taifin neresindensiniz ben taif de dogdum taif de yasadim 10 yildir ciddeye yerlestik