Hiçbir yorumu okumadım şunu söyleyim mutlu anne mutlu bebek kendimden örnek vereyim hiç emzirmedim çünkü ben huylanıyorum iğreniyorum açıkçası göğüs fobim var birde al emzir dediklerinde kendimi mal gibi hissederdim çocuğum maşallah çok nadir hasta olur çok zekidir nazar değmesin seni anlıyorum onun annesi sensin senin seçimin çocuk büyütmek zor hele rahat bir insansanbenimki hiç uyumazdı gazdan herkes işine baksın annelik sütle ölçülmeyecek kadar kutsal görümcem deli gibi emzirirdi meyvayı bile cam rendelenmiş yapıp verirdi çocuklar hep hasta
Valla öyle yapıyordum yine karışan karışıyordu. Bir gün emzirirken biri odaya girdi acaba sütün mü yetmiyor diye sordu. Hiç cevap vermeden göğüsümü sıktım karşı duvara gitti sütler. O kişiyi ancak öyle susturabilmiştim. Ah tekrar o günlere gelsem hepsine kulaklarımı tıkardım ama iş işten geçti.
İlk zamankar acıyor evet, biraz sabret canım inan rahatlıycaksın, şimdi hem lohusasın, hem de çok yeni duygular yaşıyorsun. Ben de aynen senin gibiydim, ilk 15gün 1 ay bu sonsuza kadar böyle sürecek sanıyordum.. Neredeyse pişman olacaktım doğurduğuma o derece.. Ama ilerleyen aylarda herşey yavaş yavaş güzelleşecek.. O dünyaya sen ona alışacaksın..Merhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Fakat sürekli ağlıyorum sürekli vicdan muhasebesi yaşıyorum..
Bebeğim sürekli memede durmak istiyor burada uyumak istiyor.. tokken bile emmek istiyor.. biri annesi seni istiyor acıktı dediğinde sinilerim bozuluyor istemeye istemeye emziriyorum saatlerce yerımden kalkamıyorum baskası kucağına aldığında kıyamet koparıyor.. çok yıprandım belkide sütüm yetmıyordur aç kalıyordur bilmiyorum.. eşim halime çok üzüldü günde 2 kez mama ver sersemleşsin sende dusunu al öık yürüyüş yap falan dedi ilk başta kabul etmedim ama artık dayamadım ve verdım gercekten 5 saat aralıksız uyudu... bendr kendime geldim biraz.. sütüm deli gibi akıyor çok var bence ama demek ki yetmıyor diye düşündüm o kadar uyuyunca..
Eşim çoj sabırlı işten gelip gece 1 e kadar hiç şikayet etmeden ilgileniyor herşeyini yapıyor benim tahammülim yok ama gece olsun istemıyorum uyancak gerı nasıl uyutcam diyorum korkuyorum meme istediğinde canım yanıyor yaralarım geçti ama yinede tutarken çok canım yanıyor sagıp biberon ile vermeyi düşünüyorum ama gelen giden herkes ooo ne güzel emiyor sakın bırakma kıymetini bil falan diyor kimse ne yaşadıgımı bilmiyor..
Memeyi hiç bi şekilde bırAkmıyor gecen gün resmen altıma işedım yemek yiyemez hale geldim.,
Evet çok güzel bi duygu tuttuktan ve acısız emdikten sonra ama bu dediğim bana acı verıyor ne yapacagımı bilmiyorum nasıl düzelecek bu durun kendimi böyle hissettiğim içinde çok kötü hissediyorum ne biçim annesin onun sana ihtiyacı var deyip bakıp bakıp ağlıyorum bebeğime.. tecrübeli anneler fikir istiyorum...
Birde doğumda giden 6 kilo dısında 15 kilo fazlam var nasıl eski halime dönceö bilmiyorum aynay bAkmak istemiyorum artık.. nolur yardımcı olun.
derler ya anne sütü aldı o nedenle örnek verdimBende cam rende kullandım, emzirdimde ama hasta olmaz bence bunlarla alakasi yok zekilik bilmiyorum, hic zeki mi zeki mi acaba diye bakmadım, hastalık kısmına cevap verebildim
Hiçbir yorumu okumadım şunu söyleyim mutlu anne mutlu bebek kendimden örnek vereyim hiç emzirmedim çünkü ben huylanıyorum iğreniyorum açıkçası göğüs fobim var birde al emzir dediklerinde kendimi mal gibi hissederdim çocuğum maşallah çok nadir hasta olur çok zekidir nazar değmesin seni anlıyorum onun annesi sensin senin seçimin çocuk büyütmek zor hele rahat bir insansanbenimki hiç uyumazdı gazdan herkes işine baksın annelik sütle ölçülmeyecek kadar kutsal görümcem deli gibi emzirirdi meyvayı bile cam rendelenmiş yapıp verirdi çocuklar hep hasta
Ben normalde böyleyim düşüncelerimi açıkça söylemekten yanayım kimseyi umursamam kendime göre iyi bir anneyim ki kızım kendini iyi ifade eder çekinmez kızımda böyle :) herkes kendi işine baksın cidden midem bulanıyor iğrenç geliyor birinin emzircem demesi bile buna anne karar vermeli malmış gibi başkaları söz hakkına girmemeli nasıl mutlu huzurlu olacaksınız annelik sütle ölçülmezBunu yazdığınız için topa tutulursunuz, ancak ben de aynı düşünüyorum, emzirmek bana çok uzak. Sütten iğreniyorum, göğüslerimi ortalığa sermek istemiyorum. Dürüstlüğünüz için tebrik ederim sizi. İstemiyorum emzirmeyi, bu konuda üzerime gelenlere de gerekli cevabı veriyorum.
Herkes kendi bebeğine, kendi işine baksın.
Bunu neden yazdınız ki? Anne sütünün önemi heryerde bangır bangır dile getirilirken zeki ve hasta olmaması mı sütün çokta gerekli bişey olmadığını gösteriyor? ?Hiçbir yorumu okumadım şunu söyleyim mutlu anne mutlu bebek kendimden örnek vereyim hiç emzirmedim çünkü ben huylanıyorum iğreniyorum açıkçası göğüs fobim var birde al emzir dediklerinde kendimi mal gibi hissederdim çocuğum maşallah çok nadir hasta olur çok zekidir nazar değmesin seni anlıyorum onun annesi sensin senin seçimin çocuk büyütmek zor hele rahat bir insansanbenimki hiç uyumazdı gazdan herkes işine baksın annelik sütle ölçülmeyecek kadar kutsal görümcem deli gibi emzirirdi meyvayı bile cam rendelenmiş yapıp verirdi çocuklar hep hasta
Merhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Bebeğim sürekli memede durmak istiyor burada uyumak istiyor.. tokken bile emmek istiyor.. biri annesi seni istiyor acıktı dediğinde sinilerim bozuluyor istemeye istemeye emziriyorum saatlerce yerımden kalkamıyorum baskası kucağına aldığında kıyamet koparıyor.. çok yıprandım belkide sütüm yetmıyordur aç kalıyordur bilmiyorum.. eşim halime çok üzüldü günde 2 kez mama ver sersemleşsin sende dusunu al öık yürüyüş yap falan dedi ilk başta kabul etmedim ama artık dayamadım ve verdım gercekten 5 saat aralıksız uyudu... bendr kendime geldim biraz.. sütüm deli gibi akıyor çok var bence ama demek ki yetmıyor diye düşündüm o kadar uyuyunca..
Eşim çoj sabırlı işten gelip gece 1 e kadar hiç şikayet etmeden ilgileniyor herşeyini yapıyor benim tahammülim yok ama gece olsun istemıyorum uyancak gerı nasıl uyutcam diyorum korkuyorum meme istediğinde canım yanıyor yaralarım geçti ama yinede tutarken çok canım yanıyor sagıp biberon ile vermeyi düşünüyorum ama gelen giden herkes ooo ne güzel emiyor sakın bırakma kıymetini bil falan diyor kimse ne yaşadıgımı bilmiyor..
Memeyi hiç bi şekilde bırAkmıyor gecen gün resmen altıma işedım yemek yiyemez hale geldim.,
Evet çok güzel bi duygu tuttuktan ve acısız emdikten sonra ama bu dediğim bana acı verıyor ne yapacagımı bilmiyorum nasıl düzelecek bu durun kendimi böyle hissettiğim içinde çok kötü hissediyorum ne biçim annesin onun sana ihtiyacı var deyip bakıp bakıp ağlıyorum bebeğime.. tecrübeli anneler fikir istiyorum...
Birde doğumda giden 6 kilo dısında 15 kilo fazlam var nasıl eski halime dönceö bilmiyorum aynay bAkmak istemiyorum artık.. nolur yardımcı olun.
Görümcenizi taktir ediyorum. Lakin mamayı anne sütüne karşı öven ilk insansınız sanırım. Annelik evet çok kutsal ve bir annenin bebeğine vereceği en büyük iki en biri normal doğum diğeri ise anne sütüdür. İmkan var iken bu iki durumu çocuktan esirgemek bence doğru değil.Hiçbir yorumu okumadım şunu söyleyim mutlu anne mutlu bebek kendimden örnek vereyim hiç emzirmedim çünkü ben huylanıyorum iğreniyorum açıkçası göğüs fobim var birde al emzir dediklerinde kendimi mal gibi hissederdim çocuğum maşallah çok nadir hasta olur çok zekidir nazar değmesin seni anlıyorum onun annesi sensin senin seçimin çocuk büyütmek zor hele rahat bir insansanbenimki hiç uyumazdı gazdan herkes işine baksın annelik sütle ölçülmeyecek kadar kutsal görümcem deli gibi emzirirdi meyvayı bile cam rendelenmiş yapıp verirdi çocuklar hep hasta
Bence tatlim psikolojik olarak bebeğini etkiliyosun bukadar korkmana gerek uyuyamiyacak diye rahat olursan uyanirsa uyansın dedigin surece hersey yolunaa girecek insallah ilk ay bende senin gibiydim ve bebeğim çok huzursuzdu zor uyuyup kolay uyaniyodu sonra akisina biraktim uyanirsada sorun olmaz dedim kendi kendime simdi cok sukur zor uyandiriyorumMerhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Sanırım lohusasın.Merhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Kişisel fikrim bu yönde...Bunu neden yazdınız ki? Anne sütünün önemi heryerde bangır bangır dile getirilirken zeki ve hasta olmaması mı sütün çokta gerekli bişey olmadığını gösteriyor? ?
Gelecekte çocuğunuzun nasıl bir hastalığa yakalanacağını ve ne kadar zeki olduğunu nerden biliyorsunuz? İşin anne bebek arasında duygusal boyutu var birde
Konu sahibi emzirmemek konusunda sizin kadar net değil emzirmek istiyor ama göğüs acısı lohusa depresyonu gibi sebeplerden kafası karışmış.
İyi birşey yapmışsınız gibi yazıp kötü yönde etkilemeyin kimseyi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?