Gogsum yumsacikti az mı geliyor dedim lactamil aldık içtim maşallah bollasti da bu kez bebek kustu!
Ya başka sorum olacaküzülmeyin,
lactamili önerilenden daha az koyarsınız bir daha ki sefere.
İşte bende bırakırsam pişman olmaktan çok korktum acı çeke çeke emzirdim halada öyleyim uclarim yara oldu ona rağmen emziriyorum mama versem beni bırakır mı aklımda bı sürü deli sorular?? Bide bı ay sora iki ay yarım gün izine cikicam sabah çalışcam öğlen gelicem sabah bı iki kere biberonla yada kaşıkla sagdigim sütüm önce verilecek bırakır mı hergun böle giderse??Keşke bende emzirebilseydim bebeğimi sütüm vardı ama bebeğim sağlık sorunlarından ötürü bıraktı sağdım verdim mama verdim emmeyince gitti sütüm nekadar üzülmüştüm. Böyle okuyunca çok üzüldüm gerçekten siz emzirmeye devam edin çünkü büyük bir nimet
Hayatım senin fikire değil piskolojik yardıma ihtiyacın var doğum sonrası depresyonu bağzı anneler bebeklerini dahi istemiyo sütünü sağ biberonla ver önemli olan o sütü emmesi memede yada biberonda emzikde tutturmaya çalış ve bi piskoloğa git mutlaka sağlıkla büyüt bebeğini inşallahMerhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Fakat sürekli ağlıyorum sürekli vicdan muhasebesi yaşıyorum..
Bebeğim sürekli memede durmak istiyor burada uyumak istiyor.. tokken bile emmek istiyor.. biri annesi seni istiyor acıktı dediğinde sinilerim bozuluyor istemeye istemeye emziriyorum saatlerce yerımden kalkamıyorum baskası kucağına aldığında kıyamet koparıyor.. çok yıprandım belkide sütüm yetmıyordur aç kalıyordur bilmiyorum.. eşim halime çok üzüldü günde 2 kez mama ver sersemleşsin sende dusunu al öık yürüyüş yap falan dedi ilk başta kabul etmedim ama artık dayamadım ve verdım gercekten 5 saat aralıksız uyudu... bendr kendime geldim biraz.. sütüm deli gibi akıyor çok var bence ama demek ki yetmıyor diye düşündüm o kadar uyuyunca..
Eşim çoj sabırlı işten gelip gece 1 e kadar hiç şikayet etmeden ilgileniyor herşeyini yapıyor benim tahammülim yok ama gece olsun istemıyorum uyancak gerı nasıl uyutcam diyorum korkuyorum meme istediğinde canım yanıyor yaralarım geçti ama yinede tutarken çok canım yanıyor sagıp biberon ile vermeyi düşünüyorum ama gelen giden herkes ooo ne güzel emiyor sakın bırakma kıymetini bil falan diyor kimse ne yaşadıgımı bilmiyor..
Memeyi hiç bi şekilde bırAkmıyor gecen gün resmen altıma işedım yemek yiyemez hale geldim.,
Evet çok güzel bi duygu tuttuktan ve acısız emdikten sonra ama bu dediğim bana acı verıyor ne yapacagımı bilmiyorum nasıl düzelecek bu durun kendimi böyle hissettiğim içinde çok kötü hissediyorum ne biçim annesin onun sana ihtiyacı var deyip bakıp bakıp ağlıyorum bebeğime.. tecrübeli anneler fikir istiyorum...
Birde doğumda giden 6 kilo dısında 15 kilo fazlam var nasıl eski halime dönceö bilmiyorum aynay bAkmak istemiyorum artık.. nolur yardımcı olun.
Ya başka sorum olacak
Ben iki ay yarım gün izine cikicam mayısta. Sabah gitcem öğlen gelcem bebeğimi emzircem de emer mı? 2.5 aylık olcak o zamana kadar sagip süt bırakıcam kaç CC bırakmam gerekiyor.
Biberona bı sefer versek anne sütü bırakır mı 2.5 aylık bebek için.
İşte bende bırakırsam pişman olmaktan çok korktum acı çeke çeke emzirdim halada öyleyim uclarim yara oldu ona rağmen emziriyorum mama versem beni bırakır mı aklımda bı sürü deli sorular?? Bide bı ay sora iki ay yarım gün izine cikicam sabah çalışcam öğlen gelicem sabah bı iki kere biberonla yada kaşıkla sagdigim sütüm önce verilecek bırakır mı hergun böle giderse??
sana coook kızdım.Merhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Bebeğim sürekli memede durmak istiyor burada uyumak istiyor.. tokken bile emmek istiyor.. biri annesi seni istiyor acıktı dediğinde sinilerim bozuluyor istemeye istemeye emziriyorum saatlerce yerımden kalkamıyorum baskası kucağına aldığında kıyamet koparıyor.. çok yıprandım belkide sütüm yetmıyordur aç kalıyordur bilmiyorum.. eşim halime çok üzüldü günde 2 kez mama ver sersemleşsin sende dusunu al öık yürüyüş yap falan dedi ilk başta kabul etmedim ama artık dayamadım ve verdım gercekten 5 saat aralıksız uyudu... bendr kendime geldim biraz.. sütüm deli gibi akıyor çok var bence ama demek ki yetmıyor diye düşündüm o kadar uyuyunca..
Eşim çoj sabırlı işten gelip gece 1 e kadar hiç şikayet etmeden ilgileniyor herşeyini yapıyor benim tahammülim yok ama gece olsun istemıyorum uyancak gerı nasıl uyutcam diyorum korkuyorum meme istediğinde canım yanıyor yaralarım geçti ama yinede tutarken çok canım yanıyor sagıp biberon ile vermeyi düşünüyorum ama gelen giden herkes ooo ne güzel emiyor sakın bırakma kıymetini bil falan diyor kimse ne yaşadıgımı bilmiyor..
Memeyi hiç bi şekilde bırAkmıyor gecen gün resmen altıma işedım yemek yiyemez hale geldim.,
Evet çok güzel bi duygu tuttuktan ve acısız emdikten sonra ama bu dediğim bana acı verıyor ne yapacagımı bilmiyorum nasıl düzelecek bu durun kendimi böyle hissettiğim içinde çok kötü hissediyorum ne biçim annesin onun sana ihtiyacı var deyip bakıp bakıp ağlıyorum bebeğime.. tecrübeli anneler fikir istiyorum...
Birde doğumda giden 6 kilo dısında 15 kilo fazlam var nasıl eski halime dönceö bilmiyorum aynay bAkmak istemiyorum artık.. nolur yardımcı olun.
acaba neden gogsun acıor bunu hiç dusundun mü? hayır...Merhaba Doğum yaptım şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz...
Sık sık emzirip bol bol sıvı tüketin gelecektir inşallah. Birde Tomrisin emzirme notlarına göz atın googleden :)Kusura bakma ama bencilsiniz sütünüz var ama emzirmek istemiyorsunuz ben sütüm olsun diye yiyip içmediğim bişey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?