Sağol canim ama ben pek memnun değilim çünkü yutkunurken zorlanıyor ama sutum daha azken daha huzurlu bir bebekti.
Karnını doyurur iki saat uyurdu.tikaniyor çocuk içerken emdiktek birkaç dakika sonra bırakıyor emmek istemiyor
süt ürünlerini kes derken anlamadım??Doktora götürdük süt urunlerini kes dedi ama değişen birşey olmadı
Birkaç hafta yeme duruma bakalım dedi.oki doktora gittik ikisi de aynı şeyi söyledi
Bebeklik döneminde testler kesin sonuç vermeyebilirsüt ürünlerini kes derken anlamadım??
alerjisi mi var acaba?
öle kes demekle olmuyor ki..
testlerini yapsın bir..
olmassa başka bir dok daha götür
Sanmiyirum alerji kaynaklı olduğunu iki haftadır tuketmiyirum .ve sütüm arttigindan beri bu problem ortaya çıktı fazla sütten tıkanıyor çocuk içmek istemiyor ben de sütümü mu azaltsam acaba diyorum. Ondan cok azalirsa diye de korkuyorum ne yapacagimi şaşırdımBebeklik döneminde testler kesin sonuç vermeyebilir
Kakasında kan var ve gazlı huzursuz ağlayan bebek işte alerji olabilirSanmiyirum alerji kaynaklı olduğunu iki haftadır tuketmiyirum .ve sütüm arttigindan beri bu problem ortaya çıktı fazla sütten tıkanıyor çocuk içmek istemiyor ben de sütümü mu azaltsam acaba diyorum. Ondan cok azalirsa diye de korkuyorum ne yapacagimi şaşırdım
Öyle yapıyorum ama süt hep çok geliyor yutkunamiyorCanım benim bir arkadaşın çocuğunda alerji vardı kızcagiz bisküvi bile yiyemiyrdu içinde süt var diye...
Bir de mesele senin dediğin gibi ön sütten kaynaklanıyorsa emzirmeden önce ön sütü sağ öyle ver gogsunu.
Dikkat ediyorum elimden geldiğince hazır gıda tuketmiyirum peyniraltu suyu içeriyor diyeKakasında kan var ve gazlı huzursuz ağlayan bebek işte alerji olabilir
Kaçak oluyor mu diyette.