Sütüm fazla

Bizim bir haftadir gece uykuları da kesik kesik gece süt içtikten sonra gaz sancıları başlıyor. Bu arada fazla kaka da alerji den mi oluyor benim ki çok fazla kaka yapıyor bazen köpüklü bazen mukuslu bazen yeşil kaka
aynen canım saydığın şikayetlerin hepsi bizdede var

Sütünüz nasıl peki miktar olarak süt fazlalığından da aynı şeyler olabiliyormus
sütüm normal canım
Yok öyle bisey alerji bebeğimiz ksrnimizdayken vardı zaten bizler anca farkettik alakası yok ne güzel iste sütün var bebeğinin gelisimide güzel
Alerji testi yaptılar mi

sütüm normal canım
Yok öyle bisey alerji bebeğimiz ksrnimizdayken vardı zaten bizler anca farkettik alakası yok ne güzel iste sütün var bebeğinin gelisimide güzel
Alerji testi yaptılar mi
Hayır birkaç hafta süt ürünleri tüketme tekrar gel dedi. Yarın doktora gideceğiz.yesil kaka var mı peki sizde mukuslu köpüklü kaka

Evet canim yemexsem olmuyor yersem oluyor
Dün gece sütüm nisbeten azdı emdi ve gayet rahat ve uzun uyudu.sabah süt birikmisti emdikten sonra huzursuzlandi tekrar.adacayi içtim bir bardak sutum biraz azalsin diye bakalım belki problem fazla sütten kaynaklidir

Dün gece sütüm nisbeten azdı emdi ve gayet rahat ve uzun uyudu.sabah süt birikmisti emdikten sonra huzursuzlandi tekrar.adacayi içtim bir bardak sutum biraz azalsin diye bakalım belki problem fazla sütten kaynaklidir
fazla sut değilde göğüste çok kalan sütün gaz oranı artıyor olabilir mi bilemedim ki bende

Sütün fazla bebeğim içtikten birkaç dakika sonra ağlamaya başlıyor çok gazi var ve uyumuyor. Çok fazla kaka yapıyor ve bazen kakasinda kan parçaları oluşuyor.benimle aynı problemi yasayan var mı.ne bi beslenme duzenimiz var ne uyku duzeni
Canım ben de aynı durumdayım. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Kendi annem bile anca maşallah çok konuşma diyor. Çocugum devamlı savaşarak emiyor. Bogulup 5-10 saniye nefessiz kalıyor çok korkuyorum elimden hiç bı şey gelmiyor. Oksuruyor tukuruyor devamlı ağlaya ağlaya emiyor. Gece filan uykusu dağılıyor, emerken bir sürü hava yutuyor. Benim ki 1.5 aylık. Biraz büyüyüp emme kapasitesi artınca düzeliyor diyorlar ama bilmiyorum. Mutlaka okumussundur ama geriye yaslanarak emzirme, çocuğu dik tutarak emzirme gibi öneriler var internette. Açıkçası ben de pek işe yaramadı belki sen de yarar. Bir tek ters yatış pozisyonu var. Bebekle farkı yönlere doğru uzanıp emziriyorsun o biraz ise yaradı ama çok zor öyle de emzirmek. Bı de sakın sağma sütünü daha da tazyiklendiriyor. Çok ihtiyaç olursa elle rahatlatacak kadar sağın diyorlar. Dediğim gibi ben kayda değer bir çözüm bulamadım lütfen sen bulursan veya zamanla düzeliyorsa bana yaz. Çok umutsuzum çünkü ben.

X