Sütüm fazla

iyi bir doktor bulun götürün bebeğinizi beklemeyin valla.
sağlık bu hele bir de minnak bebek söz konusu
Üç saat yol gittik iyi doktor diye ama doktorlar Her şeyi normal buluyor. Kısa emiyor diyorum bu aylarda olur diyor uyumuyor huzursuz diyorum normal diyor. Alerji uzmanjna yonlendirdi o da bir süre süt ürünleri tüketme dedi.bakalim tekrar gideceğiz doktora

Üç saat yol gittik iyi doktor diye ama doktorlar Her şeyi normal buluyor. Kısa emiyor diyorum bu aylarda olur diyor uyumuyor huzursuz diyorum normal diyor. Alerji uzmanjna yonlendirdi o da bir süre süt ürünleri tüketme dedi.bakalim tekrar gideceğiz doktora
kakasında kan parçaları olduğunu da söylediniz mi?
buna rağmen mi normal dediler

ön sütten şikayetçiyseniz sağmanızı öneririm. Buzluğa koyun ilerleyen aylarda lazım olabilir. benimde ara ara süt fazla geliyordu dediğiniz gibi boğulacak gibi sesler çıkarıyordu. fazlasını sağdım. bu emzirme olayı çok karmaşık başta gelmek bilmiyor gelince çok geliyor aniden gidiveriyor. ay çok zor. :KK43: ilk 3 hafta benim bebeğimde çoook usluydu ama sonra kolik problemi başladı emdikçe ağladı gazı oldu ağladı uyumadı ağladı aç kaldı yine ağladı. anlayacağınız hep ağladı. 3,5 aydan sonra geçti.

Elektrikli bir süt sağma Makinesi alın bir göğsünüzü tam boşaltın. Süt 1-2 saat bekleyince sulu ve yağlı kısım ayrılıyor görürsünüz. Kaç cc de sulu kısım bitip son süte geçiyor anlayın. Örneğin 100cc süt çıkıyor ve 40cc lik kısım su gibiyse, 40 sağıp sonra bebeğe meme verirsiniz. Ama sürekli yapmayın önsüt te ki suya da ihtiyacı var. Sonra susuz kalmasın yavrucak. Ya da elle sağım yapın önden azda olsa boşaltın.

ön sütten şikayetçiyseniz sağmanızı öneririm. Buzluğa koyun ilerleyen aylarda lazım olabilir. benimde ara ara süt fazla geliyordu dediğiniz gibi boğulacak gibi sesler çıkarıyordu. fazlasını sağdım. bu emzirme olayı çok karmaşık başta gelmek bilmiyor gelince çok geliyor aniden gidiveriyor. ay çok zor. :KK43: ilk 3 hafta benim bebeğimde çoook usluydu ama sonra kolik problemi başladı emdikçe ağladı gazı oldu ağladı uyumadı ağladı aç kaldı yine ağladı. anlayacağınız hep ağladı. 3,5 aydan sonra geçti.
Sağnak da sütü artırıyor ama.ve benim sutum süt memede cok az kalana kadar tazikli bir şekilde geliyor yani başta sadece çok geliyor sonra azalıyor gibi değil.dunya kadar süt var ama çocuk aç kalıyor bir kere boğazında kaldı mı çıkarıyor ağzından emmek istemiyor

Son
Son sütte tazikli geliyir ama.bazen de sutum yokmuş gibi az geliyor anlamadım sizin 3.5 aydan sonra sütünüz mu azaldı. Bebeğim emdikten sonra huzursuzlaniyir ve feci gazi oluşuyor bu arada şu an 54 günlük.ada çayı mı icsem acaba diye düşünüyorum

Son düzenleme:
şöyle ki bebekler hep ilk 3-4 aydan sonra değişir düzelir denir. şahit olduğum diğer bebekler öyleydi. kolik bebekler içinde genelde 3 aya kadar artarak problemler devam eder. 4. ayda azalarak biter dedi doktorumuz. benim ki de hem büyümesiyle hem kayınvalidemin katkılarıyla düzene girdi. Süt konusu da ben epilepsi yani sara hastasıyım. Bir gün bebeğim kucağımdayken nöbet geçirdim ve bebeğim düştü. Bende sonrasında kucağıma almaya çok korktum resmen kendimi suçladım tutamadım bile çocuğu korkumdan. dolayısıyla o uzaklaşmadan sonra sütüm azaldı ve sonunda bitti. emzirmeyip mamaya geçtiğim için mi ağlamaları, gazı geçti yoksa bebişin düzeleceği mi vardı bilemiyorum artık? Ama öyle böyle emzirmekten vaçgeçmeyin. sağın o zaman bol bol. çok yavaş akışlı biberonlar var. ben avent kullandım. hem biberona sağdığım sütten hemde benden emebiliyordu. biberona öyle kolay alışmıyorlar. gün içerisinde hem biberon hem emzirerek beslerseniz emmeyide unutmamış olur.

Kakada kan bizdede var sut ürünlerini banada yeme dedi fakat başka besinlerde yapıyor bunu yiyerek deneyerek bakıyorum hangilerinin alerji yaptığına tahin susam ve balıkta kızımı rahatsız ediyor sutum kızıma yetiyor fakat kilo alımı yavaş bu alerjiden sanırım çocuk alerjiye goturucem sizde goturun

şöyle ki bebekler hep ilk 3-4 aydan sonra değişir düzelir denir. şahit olduğum diğer bebekler öyleydi. kolik bebekler içinde genelde 3 aya kadar artarak problemler devam eder. 4. ayda azalarak biter dedi doktorumuz. benim ki de hem büyümesiyle hem kayınvalidemin katkılarıyla düzene girdi. Süt konusu da ben epilepsi yani sara hastasıyım. Bir gün bebeğim kucağımdayken nöbet geçirdim ve bebeğim düştü. Bende sonrasında kucağıma almaya çok korktum resmen kendimi suçladım tutamadım bile çocuğu korkumdan. dolayısıyla o uzaklaşmadan sonra sütüm azaldı ve sonunda bitti. emzirmeyip mamaya geçtiğim için mi ağlamaları, gazı geçti yoksa bebişin düzeleceği mi vardı bilemiyorum artık? Ama öyle böyle emzirmekten vaçgeçmeyin. sağın o zaman bol bol. çok yavaş akışlı biberonlar var. ben avent kullandım. hem biberona sağdığım sütten hemde benden emebiliyordu. biberona öyle kolay alışmıyorlar. gün içerisinde hem biberon hem emzirerek beslerseniz emmeyide unutmamış olur.
Oncelikle gecmis olsun allah sifa versin.Bende de avent var ama biberon sevmiyor benimki.beni emiyor memeyi reddetmiyor ama ictikten kısa süre sonra tıkanıyor çocuk daha fazla emmek istemiyor çok tazikli geliyor sutum .ben 4 aydan sonra süt akışı normale döner mi diye merak ettim yahut sütümü azaltmaya mi çalışsam. Ada çayı süt azaltiyormus kullansam mi bilemedim

Kakada kan bizdede var sut ürünlerini banada yeme dedi fakat başka besinlerde yapıyor bunu yiyerek deneyerek bakıyorum hangilerinin alerji yaptığına tahin susam ve balıkta kızımı rahatsız ediyor sutum kızıma yetiyor fakat kilo alımı yavaş bu alerjiden sanırım çocuk alerjiye goturucem sizde goturun
Götürdük alerji uzmanina süt urunlerini kes duruma bakalım dedi.kakadaki kan azaldı gibi ama memede isteksizlik ve emme sonrası huzursuzlanma hala var.sizde nasıl durum emiyor mu ve emdikten sonra şişkinlik huzursuzluk oluyor mu

Götürdük alerji uzmanina süt urunlerini kes duruma bakalım dedi.kakadaki kan azaldı gibi ama memede isteksizlik ve emme sonrası huzursuzlanma hala var.sizde nasıl durum emiyor mu ve emdikten sonra şişkinlik huzursuzluk oluyor mu
evet canım emiyor güzel çok gaz oluyor çok kaka yapıyor ne kadarlik bebegin gelişimi boyu kilosu nasil

evet canım emiyor güzel çok gaz oluyor çok kaka yapıyor ne kadarlik bebegin gelişimi boyu kilosu nasil
Birkaç gün 3 aylık olacak su an kilosu 7 sanırım geçen ay boyu 64 cm di su an ne kadar olmuştur bilmiyorum doğum kilosu 4 bu arada ayda ortalama 1kg almis. Kilosu boyu iyi şükür ama ben çok efor harcıyorum içsin diye kendi haline bırakınca biraz emip bırakıyor

Sizin bebeginiz
Sizin bebeginiz kaç aylık.bir de bizde uyku problemi var uykuları çok kısa ve huzursuz ama uyanıkken gayet neşeli

3.5 aylık kızım 5.5 kilo 2900 doğdu 45 cm de boyu vardı şimdi 62 cm 5.5 kilo
Bizimde gündüz uykuları kısa gece iyi

3.5 aylık kızım 5.5 kilo 2900 doğdu 45 cm de boyu vardı şimdi 62 cm 5.5 kilo
Bizimde gündüz uykuları kısa gece iyi
Bizim bir haftadir gece uykuları da kesik kesik gece süt içtikten sonra gaz sancıları başlıyor. Bu arada fazla kaka da alerji den mi oluyor benim ki çok fazla kaka yapıyor bazen köpüklü bazen mukuslu bazen yeşil kaka

X