kızlar doktordan geliyorum ve moralim cok bozuldu cok. kilo alımını yetersiz bulan doktorumuz mamaya başlayın dedi. günde 1 kez.
kızım gündüzleri asla uyumuyor, emdikçe emior bazen. bezen de ağlamaktan krize giriyor ve süt olsa bile emmek istemiyor. el pompasıyla sağdım verdim ama bugün elektrikli pompa alıcam. belki daha cok sütüm olur.
yemekten, süt yapan besinleri araştırmaktan öldüm aylardır. doğum yapalı 3 ay olacak ama ben hala 5 aylık hamile gibiyim, kilo vermeyi bırak üstüne 2 kilo daha aldım. süt olsun ye süt olsun ye
göğüslerim büyük dolumu boşmu anlayamıyorum
gece 3 saat aralıksız uyuduğumda bebeğim ac kaldı diye düşünüp fırlıyorum yataktan ama kızım sadece bir göğsümü emip bırakıyor diğerini asla emmiyor. sütüm mü yetersiz yoksa kızım mı emmiyor bilemiyorum.
kimi suclamalıyım emmek istemeyen kızımımı, yoksa süt veremeyen kendimimi
burada süt veremediği için üzülen arkadaşlara teselli verirken cok rahattım. bekara karı boşamak kolay demişler. şimdi kendi başıma geldiğinde hissettiğim mutsuzluğu tarif etmem imkansız.
bebeğim doktorda tartıya cıktığında müthiş bir korku yaşıyorum artık. doktora gitmek bile istemiyorum.
herkes takma kafana öyle böyle büyüyecek diyor. ama alttan alttan da doğru düzgün emziremiyorsun tavırları var herkes de kendi annemde bile.
bizim cocuklar söyle emerdi, böyle tosundu, göreen bi daha bakardı falan filan
bunların hiç birini duymak istemiyorum artık
cok bunaldım
kendimden nefret ediyorum
durmadan araştıran herşeyin en iyi olması için uğraşan cok bilmiş ben emzirmeyi bile beceremedim.
2 sene emzirilmeli diyenlere bakıyorumda ben anca 3 ay o da yarım yamalak emzirebildim
ben bu cocuga hakkıyla bakamicam galiba belki de böyle bi beceri yok ben de.
offfff!!!!!!