E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
aslıhan benim durumumda aynı üzülme, bende artık en az 90cc yapıyorum bazen 110 cc günde ortalama 8 kez veriyorum
senin bebeğinde kaka durumu nasıl benimoğlum günde 24 saatte en fazla 2 kez yapıyor ve oldukçada zorlanıyor, doktor mama yediği için kabız olabilir demişti bende mamaya bağlıyorum
üzülme bence canım dediğin gibi üzüldükçe sütün dahada azalacak, baksenin durumunda olan kaçkişi varız, kimse bebeklerimizi bizden daha fazla önemseyemez ve daha çok düşünemez takma kimseyi sendeBende kasım annesi olacaktım belki ama sezeryan olunca ekime kaydık, olsun hepimiz birimiz için değil mi? Ben kendimi bu konuda ne kadar yalnız hissediyordum, her mama verişimde şaşkın ve bir o kadarda ne kadar bilinçsiz bir annesin dercesine bakışlar üstelik babamızda herşeye şahit olduğu halde, ne yapsamda sadece günde bir kere doldurabiliyorum depolarımı, üzüldükçede geri geri gidiyor hep, ben istemezmiyim çocuğuma kendim vermek ama olmuyor işte ki çocukta beni emmek istiyor mamayıda yiyor ama bi bakıyor ki yüzüme neden bana bunu veriyorsun dercesine, ne yazsam ne kadar yazsam az, öyle bir dönemdeyizki kim ne derse ters anlıyorum zaten, birde mama verdiğimi görenler benden çok benim çocuğumun annesi sanki, anlamıyorum insanları niyetlerini, artık takmıyorum kimseyi benim çocuğumun derdinden bir ben anlarım dedim ama insan gerçekten üzülüyor.
slm kızlar benim sütüm geliyo geliyo gelmesinede bugün bebeğim doymak bilmedi darkında söylediği gibi 5 te bir uyanıyor akşama kadar çok az uyuyor göğüslerimin dolmaya fırsatı kalmıyor bugün acayip zorlandım biraz izlemeye alıcam baktımki böle giderse bende mamaya başlıcam ilk başta kullandım aptamil ama kusmaya başlayınca hem mama hem emzirme doktor fazla geliodur mamayı kes demişti