- 22 Haziran 2008
- 129
- 0
-
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
Emzirdiğim günler demişsin sanırım hiç mama vermediğin günler oluyor.ben de mama takviyeli besliyorum günde 3 kez falan Humana 1 veriyoruz.Eşimin eczacı olan arkadaşı en iyisi humana demiş.
Bizim emme sorunumuz da var bu arada. İlk başlarda göğüs uçlarım olmadığı için sütümü sağıp biberonla veriyorum. Şimdi uçları çıktı verdiğim zaman çekebiliyor ama biberon kolayına geldi ve alıştı. Emzirdiğim günler çok hırçın ve huysuz oluyor, Mememi emzikle de karıştırıyor sürekli ağzında istiyor emzik gibi. Ne yapacağımı şaşırdım walla. Emzirmediğim günler daha sakin.
Canım ben bebelac kullanıyorum ve içeriğinde prebiyotik lifler var.merhaba anneler,
bugün aldığım bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.bende kızıma mama takviyesi yapıyorum pardon anlış oldu mama ile besliyorum anne sütü takviyesi yapıyorum :))) bizde ilk başta pre aptamil kullanıyorduk ama hafta bitmeden mama bitiyo ve malum pahalı bir mama.onun üzerine bebelac aldım bu sefer.içerikleri karşılaştırdım hemen hemen aynı ve bunun üzerine bende hem milupaya hemde bebelac için mnail attım bunun sebebi nedir diye . gelen cevap içieriklerinin hemen hemen aynı olduğu aradaki farkın üretim yerlerinin ayrı olduğu patent kutu tasarımı vs. gibi etkenler olduğunu söylediler.her ikisinin ithalatçı firması ve beslenme danışmanları aynı yani siz birinde birine mail attığınızda aynı kişi her iki firmayla da ilgileniyor.aralarındaki en belirgin ve önemli fark şu ki aptamil anne sütüne en yakın ve bağışıklık sistemini güçlendirici mamaymış bunun testleri yapılmış ve patentini de almışlar aynı zamanda içinde pre.. lifler var.bebelac olarak bunları içinde barındırmadığını belirttiler..aldığım bu bilgileri sizlerle de paylaşmak istedim
bende aptamilden bebelaca dönenlere katıldım.250 gr lık kutu bizde de 1 hafta 10 gün filan gidiyor.bende günde 2 öğün veriyorum 90 lık.ama artık kesmek istiyorum çünkü benim sütüm baya bildiğiniz fiskiye gibi fışkırıyor :))) dr a henüz sormadım ama aile hekimi kes dedi