Tatlı Tarifi Sütlü Zerde- Arifoğlu Kuş Üzümü Sponsorluğunda

Konya'nın da Balıkesir'in de Urfa'nın da antebin de tatlisiymis😒 vikipedide öyle diyor.. düşününce normal. Pirinçle tatlı yapmayı bir tek konyalilar akıl etmiş olamaz 🙄 ama sormak lazım Antep'te düğün yemeklerinde yer vermişler mi 👀👀

O kadar yedik düğün yemeklerinde. Zerdeye çok değer verdik demekki🙈. 😋😋 İccak bamya ve yoğurt çorbası sonra bir pilav üstü et❤️ sonra bir zerde sonra bir daha çorbalar bir daha pilav et bir daha zerde 😍
Baklavamız var katmerimiz var zerdeye sıra gelmemiştir be gülnihal 😆😆

Tamam ya alın sizin olsun birşey deniyorum artık 🤣🤣 ama çok yöreye ait dediğin gibi ☺️ Her yörenin tarifi ayrı oluyor tabi ☺️

Antep’te eskilerde cenaze sonrası da verilirmiş. Düğünlerde ben de görmedim.

Baklavamız var katmerimiz var zerdeye sıra gelmemiştir be gülnihal 😆😆

Tamam ya alın sizin olsun birşey deniyorum artık 🤣🤣 ama çok yöreye ait dediğin gibi ☺️ Her yörenin tarifi ayrı oluyor tabi ☺️

Antep’te eskilerde cenaze sonrası da verilirmiş. Düğünlerde ben de görmedim.
Evet bir çok yerde yapılıyormuş sizin baklavaniz yeter 😍

Keşke eskisi gibi olsak da yine düğünlere gitsek yapılsa tabi 😍 Konyaya bir daha geldiğinizde düğün yemeği veren lokantalar var, muhakkak uğrayın 🥰
Konya'ya 3 kere gittim kocaman etli ekmehini yedim tatlida damak tadına uygun olanlarıyoktu zaten gittiğim yerde blmiyordumda açıkçası daha gidermiyim blmiyorum zor gibi 🙈😍

Konya'nın da Balıkesir'in de Urfa'nın da antebin de tatlisiymis😒 vikipedide öyle diyor.. düşününce normal. Pirinçle tatlı yapmayı bir tek konyalilar akıl etmiş olamaz 🙄 ama sormak lazım Antep'te düğün yemeklerinde yer vermişler mi 👀👀

O kadar yedik düğün yemeklerinde. Zerdeye çok değer verdik demekki🙈. 😋😋 İccak bamya ve yoğurt çorbası sonra bir pilav üstü et❤️ sonra bir zerde sonra bir daha çorbalar bir daha pilav et bir daha zerde 😍
Bana kuru bamya gönder 🙄

X