- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Ne diyem sen seç hadi kıyamam kızmaYumos dicem bende sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyem sen seç hadi kıyamam kızmaYumos dicem bende sana
Ben cayimla geliyorum bugun hazir ve nazirim
Bende Zerde getireyim diyeceğim de evdeki diğer domdom bitirdi hepsiniBen cayimla geliyorum bugun hazir ve nazirim
Ben hazırlanıyorum kahve için hazır yanına tatlımda hazır gelenlerle paylaşırımda
Parikoş karıştırma gelenleri sana bana anca yeterBen hazırlanıyorum kahve için hazır yanına tatlımda hazır gelenlerle paylaşırımda
Ben bırak demedimmiBende Zerde getireyim diyeceğim de evdeki diğer domdom bitirdi hepsini
Gösterdiğiniz cesaret bile çok önemliNevreste hanım cok sagolun cok incesınız ama verdıgım sozu tutamazsam uzulurum. Yetısemem falan. Bu yarısmadan sonraki ne yarısmasi olursa olsun, ona katılıp sansımı deneyim ben net olur hem.
Gaza da geldım hazır, komıkte olursa sessizce gulersınız ama pek becerikli oldugumu soyleyemem cunku
Sultanım kalbim çıtlıyor bak o tatlı bitene kadar ben de sağ gösterip sol vuracağıma inanmıyordum anlatamıyorum ki derdimiGösterdiğiniz cesaret bile çok önemli
Eminim çok gizli cevherler vardır
JES gibi sağ gösterip sol vurursunuz
Sen benim gözümün altına mı vurdun şimdi ?Ben bırak demedimmi
Sultanım kalbim çıtlıyor bak o tatlı bitene kadar ben de sağ gösterip sol vuracağıma inanmıyordum anlatamıyorum ki derdimi
Sen benim gözümün altına mı vurdun şimdi ?
Göremediğine göreSultanım kalbim çıtlıyor bak o tatlı bitene kadar ben de sağ gösterip sol vuracağıma inanmıyordum anlatamıyorum ki derdimi
Sen benim gözümün altına mı vurdun şimdi ?
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık
Çok çoook teşekkür ediyorumElinize sağlık başarılar dilerim görsel çok güzel
Gerçekten beğendin mi bak doğru söyle nolur ama gerçekten ben yetenekli değilim çok isteyerek yapınca allah yürü ya kulum dedi gibiBu kadar yetenekliydin de niye bu zamana kadar katılmadın Ellerine sağlık canım,sunumun çok güzel Yarışmada bol şanslar ❤
Gerçekten çok beğendim Bence gayet yeteneklisin,aynen devam etSen yeter ki yürüyeceğim deGerçekten beğendin mi bak doğru söyle nolur ama gerçekten ben yetenekli değilim çok isteyerek yapınca allah yürü ya kulum dedi gibi
Gerçekten çok beğendim Bence gayet yeteneklisin,aynen devam etSen yeter ki yürüyeceğim de