Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Tabi keyifli yamuk daha iyi olur,keyifsiz olsan da düzeltiriz sıkıntı yok
Telden mi giriyorsun,telden giriyorsan yazabildiğine şükret

Bu tür kategorilerde katılım çok oluyorBen biliyordum zaten böyle olacakSen de dönüşünün şerefine bize bir tatlı yaparsın,kutlama yaparız
Evet sütlü tatlılar,pastalar en çok katılım alan kategoriler,olsun olsun böyle daha heyacanlı oluyor
Bakalım Nevoşum nasip ama pek sanmıyorum,katılacak olursam haberin olur zaten.Sen nasılsın

Evet sütlü tatlılar,pastalar en çok katılım alan kategoriler,olsun olsun böyle daha heyacanlı oluyor
Bakalım Nevoşum nasip ama pek sanmıyorum,katılacak olursam haberin olur zaten.Sen nasılsın
İyiyim canım çok şükür..Hayat koşturması günler gelip geçiyor..

Tabi keyifli yamuk daha iyi olur,keyifsiz olsan da düzeltiriz sıkıntı yok
Telden mi giriyorsun,telden giriyorsan yazabildiğine şükret
Bazen böyle ketum gibi kalıyorum,beynim konuşuyor parmaklarım ne yazacağını bilmiyor,valla keyfim yok deynepçiğim havalardan mıdır nedir.

Yok deynepçiğim laptoptan giriyorum,hani şu geçen sene bilgisayarcının üstüne yattığım laptop,o var şu an kucağımdaAma bunda bile zor yazıyorum,hele telefonda mümkünatı yok.

Hayırdır canım,depresyonda mısın yoksa.Bu aralar çoğu kişi aynı.İnşallah çabuk atlatırsın sıkıntını veya canını sıkan her neyse.
Demek o bilgisayar ha,iyi dayanmış Belki format gerekiyordur

Ay ne vardi o yillarda merak ettim
Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.

En güzel yaşların canım,evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama ye,iç,gez,eğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…