Tabi keyifli yamuk daha iyi olur,keyifsiz olsan da düzeltiriz sıkıntı yokAhh deynepçiğim ahhh,ne desem bilemedim,haklısın kendimi çok unutturdum değil mi,benim kafa dağınık bu sıralar,keyfim de pek yok,kimse keyifsiz bir yamuk istemez diye kaçıyorum sanırım
Yahu iki saat smiley arıyorum zor buluyorum bu arada.
İlk tarif benden geldiYuh 5 tane konu açılmış bile,yarışma ne zaman başladı da herkes tatlılarını ekledi hemen
Evet sütlü tatlılar,pastalar en çok katılım alan kategoriler,olsun olsun böyle daha heyacanlı oluyorBu tür kategorilerde katılım çok oluyorBen biliyordum zaten böyle olacak Sen de dönüşünün şerefine bize bir tatlı yaparsın ,kutlama yaparız
Ayyy yok ben yaşımdan memnunum23 olalım 23
24 e 2 ay var ben neysem sen o sun
AhhahahahBugün açıldı20 gün sonra 100 tarif olur diye hayal kurmaya başladım Sonra aklıma ilk mesaj düzenlemesi geldi Kabus mu görüyorum dedim
Ay ne vardi o yillarda merak ettimAyyy yok ben yaşımdan memnunumBir daha o yılları yaşamak istemiyorum
İyiyim canım çok şükür..Evet sütlü tatlılar,pastalar en çok katılım alan kategoriler,olsun olsun böyle daha heyacanlı oluyor
Bakalım Nevoşum nasip ama pek sanmıyorum,katılacak olursam haberin olur zaten.Sen nasılsın
Bazen böyle ketum gibi kalıyorum,beynim konuşuyor parmaklarım ne yazacağını bilmiyor,valla keyfim yok deynepçiğim havalardan mıdır nedir.Tabi keyifli yamuk daha iyi olur,keyifsiz olsan da düzeltiriz sıkıntı yok
Telden mi giriyorsun,telden giriyorsan yazabildiğine şükret
Evliliğin ilk yılları bayağı zorlu geçiyorAy ne vardi o yillarda merak ettim
Ellerine kollarına sağlık canım,ellerin dert görmesin,sen ve diğer tüm arkadaşlar harikasınızİlk tarif benden geldi
Hadi yaaEvliliğin ilk yılları bayağı zorlu geçiyor
Teşekkürler balEllerine kollarına sağlık canım,ellerin dert görmesin,sen ve diğer tüm arkadaşlar harikasınız
Hayırdır canım,depresyonda mısın yoksa.Bu aralar çoğu kişi aynı.İnşallah çabuk atlatırsın sıkıntını veya canını sıkan her neyse.Bazen böyle ketum gibi kalıyorum,beynim konuşuyor parmaklarım ne yazacağını bilmiyor,valla keyfim yok deynepçiğim havalardan mıdır nedir.
Yok deynepçiğim laptoptan giriyorum,hani şu geçen sene bilgisayarcının üstüne yattığım laptop,o var şu an kucağımdaAma bunda bile zor yazıyorum,hele telefonda mümkünatı yok.
Evlenme mi diyon yoksa banaŞimdi keyfim yerindeBir daha niye döneyim
Pişman olursun demedi deme,sıkı bir rakiptir kendisi,çabuk mesajını düzenle ,geri al mesajınıTeşekkürler bal
İsmini pek duyuyoruz bu kategoriye senide alalım
Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.Ay ne vardi o yillarda merak ettim
Aman Allahim kiz deynom niye en başta demiyon.Pişman olursun demedi deme,sıkı bir rakiptir kendisi,çabuk mesajını düzenle ,geri al mesajını
Niye kız benim çok kolay geçtiEvliliğin ilk yılları bayağı zorlu geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?