• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Evlenme mi diyon yoksa bana
Bende snaa çok yağusuklu bi damat bulduydum :KK53:
Öyle mi:KK8:Yok ben memnunum:KK73:Rabbim herkese nasip etsin.Ama bu devirde doğru insanı bulmak zor:KK19:Yakışıklı olması önemli değil.:KK37:Gözlerinin dört aç doğru adamı bul:KK36:

Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.

En güzel yaşların canım,evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama ye,iç,gez,eğlen:spor:
Teşekkür ederim canim öyle tabi biz işin samatasindayiz ama bazen bende diyorum ne ara 23 oldum diye kesin bendede başlar o fobi :D
Gezip dolaniyozda biz gencelerinde bize göre derdi var iste :P

Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.

En güzel yaşların canım,evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama ye,iç,gez,eğlen:spor:
Yok kiz bekarim cok bekarim fena bekarim :KK8:

Ben de dönmeyi isterdim o yaşlara :KK45:yaşlılık fobisi bende de var.Bazen kendimi 20 li yaşlarda sanıyorum ,sonra gerçeklere dönüyorum :olamaz:Bir 10 sene sonra da bu anımızı isteyeceğiz,her anımızın değerini bilmek lazım.

Hayırdır canım,depresyonda mısın yoksa.Bu aralar çoğu kişi aynı.İnşallah çabuk atlatırsın sıkıntını veya canını sıkan her neyse.:dua:
Demek o bilgisayar ha,iyi dayanmış :KK45:Belki format gerekiyordur:KK64:
Bilmiyorum depresyondamıyım değilmiyim,her ne zıkkımsa girmek istemiyorum,girdiysem de çıkmak istiyorum,çıkarın beni deyneeepppp:KK34:

Evet tatlım o bilgisayar,geçen sene üstüne bir çöreklendim daha da kalkmadım sanırım benim oldu artık:rolleyes:

Niye kız benim çok kolay geçti:-)Korkutma arkadan gelen bacılarımızı
Yok vallahi benim ilk yıllar sıkıntılıydı.Eşim kıskançtı.Giydiğime ,gezdiğime,yatıp kalkamam bile karışırdı..:sus:Ama şimdi istediğim yere gidip, istediğimi yapıyorum.Arabada bende,bir benzin dolduruyor :KK70:Tabi ailelerimizle ilgili sıkıntıda oluyordu..Ama şimdi buna ne eşim ne ben izin veririm..Rabbim ağız tadımızı bozmasın:KK51:

Teşekkür ederim canim öyle tabi biz işin samatasindayiz ama bazen bende diyorum ne ara 23 oldum diye kesin bendede başlar o fobi :KK70:
Gezip dolaniyozda biz gencelerinde bize göre derdi var iste :p
aman be ne derdiniz olacak sizin,en fazla göbeğim var,sevgilim beni terk etti diye ağlaşırsınız.Boşver sen biraz daha bekar bekar takıl,iyidir iyi.

Back