AhhahahahaBen hep buralardayımAma şimdi sütlü tatlıların yanına gazoz olmuyor başka zaman inşaallah
Ya ben alıntıları karıştırdım galibaAy evet ya hep bu liboducunun yüzünden pardon beybisi
Yok ya doğru yaptinYa ben alıntıları karıştırdım galiba
Sen kaç yaşındaydınYok ya doğru yaptin
Cıtırız işte caktirma
herkese selam hanımlaryeni kategori hayırlı olsun herkese.
deynepnaz neredesin kız,gelsene iki çift laf edelim.
Aman ya öyle de ısmarlama muhabbet mi olurmuş,iyi hadi git yat iyi uykular canım.Tam yatmaya gidiyordum
Neyse iki çift edelim madem,sen konuş ben seni dinliyorum
Değiştirdiğin avatarın güzeldi,niye eski sapık haline döndün ki?Aman ya öyle de ısmarlama muhabbet mi olurmuş,iyi hadi git yat iyi uykular canım.Tam da konuşasım vardı bu gece.
Bugün açıldıYuh 5 tane konu açılmış bile,yarışma ne zaman başladı da herkes tatlılarını ekledi hemen
Ya oy vermesiBugün açıldı20 gün sonra 100 tarif olur diye hayal kurmaya başladım Sonra aklıma ilk mesaj düzenlemesi geldi Kabus mu görüyorum dedim
Diğeri bendim ama dedim boşver yamuk eski haline dön,deynep seni öyle seviyor.O yüzden senin için döndümDeğiştirdiğin avatarın güzeldi,niye eski sapık haline döndün ki?
Ya oy vermesi
Diğeri bendim ama dedim oşver yamuk eski haline dön,deynep seni öyle seviyor.O yüzden senin için döndüm
Nevreste nasılsın canım,yarışma başlamış etiketlememişsin beni
İyiyim canım sağol sen nasılsınDiğeri bendim ama dedim oşver yamuk eski haline dön,deynep seni öyle seviyor.O yüzden senin için döndüm
Nevreste nasılsın canım,yarışma başlamış etiketlememişsin beni
Hahaha hadi yine iyisin kısa günün karı diyeceğim ama desemmi bilemedimBugün açıldı20 gün sonra 100 tarif olur diye hayal kurmaya başladım Sonra aklıma ilk mesaj düzenlemesi geldi Kabus mu görüyorum dedim
Bu tür kategorilerde katılım çok oluyorHahaha hadi yine iyisin kısa günün karı diyeceğim ama desemmi bilemedim
Valla şimdi tariflere bakıyordum maşaallah hepsi birbirinden iddialı
Ahh deynepçiğim ahhh,ne desem bilemedim,haklısın kendimi çok unutturdum değil mi,benim kafa dağınık bu sıralar,keyfim de pek yok,kimse keyifsiz bir yamuk istemez diye kaçıyorum sanırımNeden acaba?Kaçak Bir görünüp,kayboluyorsun
23 olalım 23Sen kaç yaşındaydın24-25 olalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?