- 2 Aralık 2015
- 31.704
- 105.678
- 598
Kocadan ziyade kv yapıyor?İlk seneler toy oluyorsun ,sonradan Ferhunde damarın ortaya çıkıyorAllah Allah ne yaptı bu kocalar size yahu,valla merak ettim niye ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocadan ziyade kv yapıyor?İlk seneler toy oluyorsun ,sonradan Ferhunde damarın ortaya çıkıyorAllah Allah ne yaptı bu kocalar size yahu,valla merak ettim niye ?
Vay be tokatlima bak o bile çekmiş ben kesin surunurum.Kocadan ziyade kv yapıyor?İlk seneler toy oluyorsun ,sonradan Ferhunde damarın ortaya çıkıyor
Amin canım,anladım Nevoşum.Biz de hiç kıskançlık olmuyor olmadı da ama işte biz de de aileler biraz işin içindeydi ilk zamanlar,biraz o canımızı sıktı ama şimdi biz de düzelttik herşeyi şükür.Sanırım zaman gerekiyor.Haklısınız aslında ilk zamanlar biraz alışma süreci oluyor,inşaallah hep mutlu olun,hep mutlu olalım.Yok vallahi benim ilk yıllar sıkıntılıydı.Eşim kıskançtı.Giydiğime ,gezdiğime,yatıp kalkamam bile karışırdı..Ama şimdi istediğim yere gidip, istediğimi yapıyorum.Arabada bende,bir benzin dolduruyor Tabi ailelerimizle ilgili sıkıntıda oluyordu..Ama şimdi buna ne eşim ne ben izin veririm..Rabbim ağız tadımızı bozmasın
Öyle diyenleri çok gördük,gizli cevherler taşıyorlar içlerinde.deynapnaz şu tatlılara bir bakayım hepsi birbirinden güzel gözüküyor :))))
ben çokta becerikli sayılmam
Zamanla tüm taşlar yerine oturuyor ve kıymet daha çok biliniyor..Amin canım inşaallahAmin canım,anladım Nevoşum.Biz de hiç kıskançlık olmuyor olmadı da ama işte biz de de aileler biraz işin içindeydi ilk zamanlar,biraz o canımızı sıktı ama şimdi biz de düzelttik herşeyi şükür.Sanırım zaman gerekiyor.Haklısınız aslında ilk zamanlar biraz alışma süreci oluyor,inşaallah hep mutlu olun,hep mutlu olalım.
VEdeBU hoşgeldin seni ara ara topiklerde görüyorum ama burada görünce şaşırdım.Bir dene diyorumdeynapnaz şu tatlılara bir bakayım hepsi birbirinden güzel gözüküyor :))))
Tamam anlaştıkNikah sahidimsin bile kabul etmedigin an bitmiştir olay
Değil mi ama,hani düğünlerde kalk sen de oyna diyen teyzelere yok valla ben oynamasını bilmem deyip sonra kendini pistten alamayanlar gibiÖyle diyenleri çok gördük,gizli cevherler taşıyorlar içlerinde.
Hoşgeldin canım Benim çıkmam lazım tekrar bekliyorumdeynapnaz şu tatlılara bir bakayım hepsi birbirinden güzel gözüküyor :))))
Ben kaçıyorum hanımlar hayırlı geceler
Tamam kızlar güzel muhabbetiniz için teşekkürler,ikinizde zengin kalkışı yaptınız,ben de sizleri çok öpüyorum,hayırlı geceler.Bende kaçtım beybisiler öpüyorum al yanaklardannn
Hepiniz ağız birliğimi yaptınız yahu aynı anda çıkıyorsunuzBen kaçar,geçen gece bu saate kadar oturdum ,sabah zor kalktım
Hoşgeldin canım Benim çıkmam lazım tekrar bekliyorum
Ben kaçar,geçen gece bu saate kadar oturdum ,sabah zor kalktım
Tamam kızlar güzel muhabbetiniz için teşekkürler,ikinizde zengin kalkışı yaptınız,ben de sizleri çok öpüyorum,hayırlı geceler.
Bende kaçtım beybisiler öpüyorum al yanaklardannn
Kız vedebu noldu sana annem daha dün gece burdaydıniyi geceler hepinize:))))
8 olmasın o
Evet 8 olmuş.8 olmasın o