• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Yok vallahi benim ilk yıllar sıkıntılıydı.Eşim kıskançtı.Giydiğime ,gezdiğime,yatıp kalkamam bile karışırdı..:sus:Ama şimdi istediğim yere gidip, istediğimi yapıyorum.Arabada bende,bir benzin dolduruyor :KK70:Tabi ailelerimizle ilgili sıkıntıda oluyordu..Ama şimdi buna ne eşim ne ben izin veririm..Rabbim ağız tadımızı bozmasın:KK51:
Amin canım,anladım Nevoşum.Biz de hiç kıskançlık olmuyor olmadı da ama işte biz de de aileler biraz işin içindeydi ilk zamanlar,biraz o canımızı sıktı ama şimdi biz de düzelttik herşeyi şükür.Sanırım zaman gerekiyor.Haklısınız aslında ilk zamanlar biraz alışma süreci oluyor,inşaallah hep mutlu olun,hep mutlu olalım.:nazar::nazar::nazar:

Amin canım,anladım Nevoşum.Biz de hiç kıskançlık olmuyor olmadı da ama işte biz de de aileler biraz işin içindeydi ilk zamanlar,biraz o canımızı sıktı ama şimdi biz de düzelttik herşeyi şükür.Sanırım zaman gerekiyor.Haklısınız aslında ilk zamanlar biraz alışma süreci oluyor,inşaallah hep mutlu olun,hep mutlu olalım.:nazar::nazar::nazar:
Zamanla tüm taşlar yerine oturuyor ve kıymet daha çok biliniyor..:KK51:Amin canım inşaallah:KK36:

Hoşgeldin canım :KK36:Benim çıkmam lazım tekrar bekliyorum:KK68:

Ben kaçar,geçen gece bu saate kadar oturdum ,sabah zor kalktım

Tamam kızlar güzel muhabbetiniz için teşekkürler,ikinizde zengin kalkışı yaptınız,ben de sizleri çok öpüyorum,hayırlı geceler.:KK68:

Bende kaçtım beybisiler öpüyorum al yanaklardannn

iyi geceler hepinize:))))

Back