Öyle miEvlenme mi diyon yoksa bana
Bende snaa çok yağusuklu bi damat bulduydum
Teşekkür ederim canim öyle tabi biz işin samatasindayiz ama bazen bende diyorum ne ara 23 oldum diye kesin bendede başlar o fobiValla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.
En güzel yaşların canım,evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama ye,iç,gez,eğlen
Yok kiz bekarim cok bekarim fena bekarimValla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.
Ben de dönmeyi isterdim o yaşlaraValla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.
Bilmiyorum depresyondamıyım değilmiyim,her ne zıkkımsa girmek istemiyorum,girdiysem de çıkmak istiyorum,çıkarın beni deyneeeppppHayırdır canım,depresyonda mısın yoksa.Bu aralar çoğu kişi aynı.İnşallah çabuk atlatırsın sıkıntını veya canını sıkan her neyse.
Demek o bilgisayar ha,iyi dayanmışBelki format gerekiyordur
Zaten sen begenmezsen evlnmemÖyle miYok ben memnunum Rabbim herkese nasip etsin.Ama bu devirde doğru insanı bulmak zor Yakışıklı olması önemli değil. Gözlerinin dört aç doğru adamı bul
İstisnalar kaideyi bozmaz,benim de zor geçtiNiye kız benim çok kolay geçtiKorkutma arkadan gelen bacılarımızı
Yok vallahi benim ilk yıllar sıkıntılıydı.Eşim kıskançtı.Giydiğime ,gezdiğime,yatıp kalkamam bile karışırdı..Niye kız benim çok kolay geçtiKorkutma arkadan gelen bacılarımızı
Niye kız benim çok kolay geçtiKorkutma arkadan gelen bacılarımızı
Hakkında hayırlısı olsun canımZaten sen begenmezsen evlnmem
Amin canim benim hayırlısı neyse o olsun diyelim
Naptiniz kiz böyle zor gecio durdu kayinvalide gorumce elti falan filan herhalde.İstisnalar kaideyi bozmaz,benim de zor geçti
Ahahhahah düğüne gelcen yaHakkında hayırlısı olsun canımTamam ben bir göreyim sonra evlen beybisii Önce bir seni görseydim fena olmazdı
aman be ne derdiniz olacak sizin,en fazla göbeğim var,sevgilim beni terk etti diye ağlaşırsınız.Boşver sen biraz daha bekar bekar takıl,iyidir iyi.Teşekkür ederim canim öyle tabi biz işin samatasindayiz ama bazen bende diyorum ne ara 23 oldum diye kesin bendede başlar o fobi
Gezip dolaniyozda biz gencelerinde bize göre derdi var iste
Yok canim şaka bi yana meslegimi almadan düşünmüyorum.:)aman be ne derdiniz olacak sizin,en fazla göbeğim var,sevgilim beni terk etti diye ağlaşırsınız.Boşver sen biraz daha bekar bekar takıl,iyidir iyi.
Allah Allah ne yaptı bu kocalar size yahu,valla merak ettim niye ?İstisnalar kaideyi bozmaz,benim de zor geçti
Düğünde mi göreceğimAhahhahah düğüne gelcen yaikimzii bir gör diyoz bi tasta iki kuş.
Sagolasin canim benim
Evet bende çok merak ettim.Allah Allah ne yaptı bu kocalar size yahu,valla merak ettim niye ?
deynapnaz şu tatlılara bir bakayım hepsi birbirinden güzel gözüküyor :))))
Nikah sahidimsin bile kabul etmedigin an bitmiştir olayDüğünde mi göreceğimBeğenmezsem düğün iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?