• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Ahh deynepçiğim ahhh,ne desem bilemedim,haklısın kendimi çok unutturdum değil mi,benim kafa dağınık bu sıralar,keyfim de pek yok,kimse keyifsiz bir yamuk istemez diye kaçıyorum sanırım:KK51:

Yahu iki saat smiley arıyorum zor buluyorum bu arada.:KK34:
Tabi keyifli yamuk daha iyi olur,keyifsiz olsan da düzeltiriz sıkıntı yok:spor:
Telden mi giriyorsun,telden giriyorsan yazabildiğine şükret:KK53:

Bu tür kategorilerde katılım çok oluyor:KK45:Ben biliyordum zaten böyle olacak:KK71:Sen de dönüşünün şerefine bize bir tatlı yaparsın:kk77:,kutlama yaparız:eğlence:
Evet sütlü tatlılar,pastalar en çok katılım alan kategoriler,olsun olsun böyle daha heyacanlı oluyor:kk77:
Bakalım Nevoşum nasip ama pek sanmıyorum,katılacak olursam haberin olur zaten.Sen nasılsın:KK19:

Evet sütlü tatlılar,pastalar en çok katılım alan kategoriler,olsun olsun böyle daha heyacanlı oluyor:kk77:
Bakalım Nevoşum nasip ama pek sanmıyorum,katılacak olursam haberin olur zaten.Sen nasılsın:KK19:
İyiyim canım çok şükür..:KK60:Hayat koşturması günler gelip geçiyor..:KK19:

Tabi keyifli yamuk daha iyi olur,keyifsiz olsan da düzeltiriz sıkıntı yok:spor:
Telden mi giriyorsun,telden giriyorsan yazabildiğine şükret:KK53:
Bazen böyle ketum gibi kalıyorum,beynim konuşuyor parmaklarım ne yazacağını bilmiyor,valla keyfim yok deynepçiğim havalardan mıdır nedir.

Yok deynepçiğim laptoptan giriyorum,hani şu geçen sene bilgisayarcının üstüne yattığım laptop,o var şu an kucağımda:KK45:Ama bunda bile zor yazıyorum,hele telefonda mümkünatı yok.

Bazen böyle ketum gibi kalıyorum,beynim konuşuyor parmaklarım ne yazacağını bilmiyor,valla keyfim yok deynepçiğim havalardan mıdır nedir.

Yok deynepçiğim laptoptan giriyorum,hani şu geçen sene bilgisayarcının üstüne yattığım laptop,o var şu an kucağımda:KK45:Ama bunda bile zor yazıyorum,hele telefonda mümkünatı yok.
Hayırdır canım,depresyonda mısın yoksa.Bu aralar çoğu kişi aynı.İnşallah çabuk atlatırsın sıkıntını veya canını sıkan her neyse.:dua:
Demek o bilgisayar ha,iyi dayanmış :KK45:Belki format gerekiyordur:KK64:

Ay ne vardi o yillarda merak ettim :confused:
Valla Hazalcığım Nevoşu bilmem ama ben geri dönmeyi çok istiyorum,bir kere daha çok gençsin en önce onun için isterdim.Ben de yaşlılık fobisi var,sanırım 60 yaşına gelince Ajda Pekkan gibi olucam,yaşlanmayı bir türlü hazmedemiyorum.

En güzel yaşların canım,evlimisin bekar mısın bilmiyorum ama ye,iç,gez,eğlen:spor:

Back