• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Mantarin ne oldugu bilinmiyormus ama bende sebzeyle karisik biseyler dusunuyom hatta pazar gunu yaparim sonra yarismaya katilirim uygun olmazsa atarlar beni:KK53: kismet
Pancar tursusumu vayyy hic yapmadim ben he nasil bir tadi var unuttum hatta:KK45:
Sebze yoğunluktaysa atmazlar herhalde.Ben de sote olarak severim,başka türlü hiç denemedim,riskli olur sanki:KK64:
Uzun süredir ben de yapmamıştım ,benim de çok fazla düşkünlüğüm yok ama bazı yemeklerin yanında aranıyor.En azından çok şifalı.
Hadi iyisin reşit olmak istiyordun ,olmuşsun:KK45:

Sebze yoğunluktaysa atmazlar herhalde.Ben de sote olarak severim,başka türlü hiç denemedim,riskli olur sanki:KK64:
Uzun süredir ben de yapmamıştım ,benim de çok fazla düşkünlüğüm yok ama bazı yemeklerin yanında aranıyor.En azından çok şifalı.
Hadi iyisin reşit olmak istiyordun ,olmuşsun:KK45:
sen mantarlı pilavımı yemedin ondan boyle konusuyon tabi:KK53: mantar sevmeyen bile seviyor kız aslında cok fazla mantarlı yemek var kasarlı mantar yaparım fırında cok lezzetlidir oda :KK45: ama bu yarısmada birkac fikir var kafamda hepsini toparlıyım bi belki hic katılmam bile :halay:
evet resitim artık oleeeey:KK45:

sen mantarlı pilavımı yemedin ondan boyle konusuyon tabi:KK53: mantar sevmeyen bile seviyor kız aslında cok fazla mantarlı yemek var kasarlı mantar yaparım fırında cok lezzetlidir oda :KK45: ama bu yarısmada birkac fikir var kafamda hepsini toparlıyım bi belki hic katılmam bile :halay:
evet resitim artık oleeeey:KK45:
He bulgur pilavını mantarla yemiştim ama sevmedim:olamaz:,kaşarlı mantar güzel ama onda da sebze yok:KK53:Fikirlerini paylaş sen yine de,katıl kız ,güzel yakışıyorsun yarışmaya:KK45:

He bulgur pilavını mantarla yemiştim ama sevmedim:olamaz:,kaşarlı mantar güzel ama onda da sebze yok:KK53:Fikirlerini paylaş sen yine de,katıl kız ,güzel yakışıyorsun yarışmaya:KK45:
pilava krema mantar bide maydonoz katarak yapıyorum bir restaurantta yemistim onuda sonra ulen ben bunu evde yaparım dedim:KK53: kasarlı mantar zaten basit ya benim kafamdaki fikirde mantar tad katması acısından olucak ama olmayabilir de:KK45:

Back