- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Sevmiyorum ayol zorla mıKiz sadece mantar degil cok az bir bolumunu olusturuyo aslinda sen de kereviz sevmem mantar sevmem aaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmiyorum ayol zorla mıKiz sadece mantar degil cok az bir bolumunu olusturuyo aslinda sen de kereviz sevmem mantar sevmem aaaaa
Sebze yoğunluktaysa atmazlar herhalde.Ben de sote olarak severim,başka türlü hiç denemedim,riskli olur sankiMantarin ne oldugu bilinmiyormus ama bende sebzeyle karisik biseyler dusunuyom hatta pazar gunu yaparim sonra yarismaya katilirim uygun olmazsa atarlar beni kismet
Pancar tursusumu vayyy hic yapmadim ben he nasil bir tadi var unuttum hatta
sen mantarlı pilavımı yemedin ondan boyle konusuyon tabi mantar sevmeyen bile seviyor kız aslında cok fazla mantarlı yemek var kasarlı mantar yaparım fırında cok lezzetlidir oda ama bu yarısmada birkac fikir var kafamda hepsini toparlıyım bi belki hic katılmam bileSebze yoğunluktaysa atmazlar herhalde.Ben de sote olarak severim,başka türlü hiç denemedim,riskli olur sanki
Uzun süredir ben de yapmamıştım ,benim de çok fazla düşkünlüğüm yok ama bazı yemeklerin yanında aranıyor.En azından çok şifalı.
Hadi iyisin reşit olmak istiyordun ,olmuşsun
ye ye vitamin onlar hepSevmiyorum ayol zorla mı
He bulgur pilavını mantarla yemiştim ama sevmedim,kaşarlı mantar güzel ama onda da sebze yokFikirlerini paylaş sen yine de,katıl kız ,güzel yakışıyorsun yarışmayasen mantarlı pilavımı yemedin ondan boyle konusuyon tabi mantar sevmeyen bile seviyor kız aslında cok fazla mantarlı yemek var kasarlı mantar yaparım fırında cok lezzetlidir oda ama bu yarısmada birkac fikir var kafamda hepsini toparlıyım bi belki hic katılmam bile
evet resitim artık oleeeey
pilava krema mantar bide maydonoz katarak yapıyorum bir restaurantta yemistim onuda sonra ulen ben bunu evde yaparım dedim kasarlı mantar zaten basit ya benim kafamdaki fikirde mantar tad katması acısından olucak ama olmayabilir deHe bulgur pilavını mantarla yemiştim ama sevmedim,kaşarlı mantar güzel ama onda da sebze yokFikirlerini paylaş sen yine de,katıl kız ,güzel yakışıyorsun yarışmaya
Ben olmayınca sayfalar ilerlemiyorNevroşun burada olmadığı ne kadar da belli
ne demek gerçekden tatlıların arasında en güzel görüneni oydu
ne demek gerçekden tatlıların arasında en güzel görüneni oydu
Aynen, sen gittin, sayfalar gitmiyorBen olmayınca sayfalar ilerlemiyor
Ama oylamayı sıkı takip ediyorum
Evet canım, çoktan mezun oldum
Teşekkür ederim vuslatımOyum fırında sütlaça gitti
Katılan herkesin ellerine, emeğine sağlık
bu sefer olacak gibiNana 14ay durdu durduuuu turnayi gozunden vurduuu
Bizde beraber nana bayraklarimizla sana destek oluruzbu sefer olacak gibi
Olurda böyle devam ederse bittiğinde balkon konuşması yaparım
Ama bak sakın cama asmayı unutmayınBizde beraber nana bayraklarimizla sana destek oluruz